reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja mieszkam koło Ciebie :p do Katowic mam 15 min średnicówką.
Łódź 200 km później jakieś 290 km do Białegostoku a ostatnio jak jechaliśmy to był objazd jeśli chodzi o wjazd na Warszawę i 5 km jechaliśmy 2 godziny

@kas90 fajnie ze masz gdzie się nauczyć ja coś tam kiedyś lizłam ale jakoś się tego nie boję na razie o tym nie myślę. Mnie też tak bydluń kopie niesamowicie mocno piekne uczucie męża też kopie jak daje rękę na brzuch

Ostatnia edycja:
reklama
@marshia Kochana nie martw się ja w tym roku kończę 38 więc też już zegar biologiczny tyka , ale nie poddajemy się i walczymy.
@Porzeczka1234 Kochana trzymam kciuki za wizytę choć wierzę głęboko ,że wszystko będzie dobrze. Spokojnej drogi.
@kas90 Super , że możesz nabrać wprawy i to w tak doborowym towarzystwie.
@iveo Mam tabletki przepisane przez mojego gastrologa debradid brałam ostatnio teraz mam inne leki.

@Kwiatuszekk23 oby rehabilitacja pomogła [emoji8]
@iveo MLR świetny, ja startowałam od 0 i nawet po szczepieniach z moim partnerem nie dobiłam do takiego poziomu. Z tego co wiem P. nie zaleca szczepień, gdy hamowanie jest na takim poziomie. Ale i tak moim zdaniem konieczna jest wizyta u immunologa, jest kilku do wyboru [emoji4] bo immunologia to nie tylko badanie hamowania.
@susana jesteś już tak blisko [emoji56] musi być dobrze
@Liluli super, za chwilę będą posty prosto z porodówki [emoji8]
@Funia90 przykro mi z powodu dziadka [*]
@Porzeczka1234 powodzenia jutro na wizycie [emoji173] wierzę, że wszystko będzie z bydluniem ok
@kas90 pogłaskaj borykającą pannę w brzuszku [emoji7]

My już po doszczepieniu [emoji56] ciekawe czy i tym razem będą "himalaje" [emoji13]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 dzięki za link :) nawet tego jeszcze nie czytałam :) a Ty teraz w ciąży folian bierzesz 400 czy 800 ?
@Porzeczka1234 szerokiej drogi :) uważajcie na siebie

Ja dzisiaj byłam u fryzjera i u kosmetyczki :) tak sobie dogadzam hehe pomijając fakt ,że wszędzie tylko gadają o dzieckach... co jeszcze przeziębienie mnie łapie i ratuje sie czym sie da , bo to akurat najmniej mi teraz potrzebne ;/
Poza tym staranek ciąg dalszy ;p małżowi nie robie przerwy a co tam niech walczy wygra najlepszy :D

Dowiedziałam się od teściowej , że w mojej rodzinie 3 kolejne kuzynki w ciąży < znowu bo to nie pierwsze ich ciąże > ...eh...no ciesze sie ale poryczałam się oczywiście ,że tylko ja taka ułomna i nie moge sobie wyobrazić że dla niektórych to takie normalne i bezproblemowe ;/

@Porzeczka1234 trsymam kciuki za wizytę.
A co do gina - we wrocku nie mam namiaru na nikogo kto się w poronieniach nawykowych specjalizuje. Wiem, ze jest lekarz z dużym doświadczeniem, który prowadzi ciaze na heparynie, ale dam szansę mojemu. On wstępnie już po poronieniu mówił o krzepliwości, zespole antyfosfolipidowym, zastrzykach - wiec coś chyba wie :) Zobaczę co zaproponuje. Jeśli uznam, że wie co mi dać konkretnie (a już dzięki Wam wiem co powinien zaproponować) to ok. Jeśli będzie niepewny - idę do dr Fuksa.

@kas90 dzięki za link :) nawet tego jeszcze nie czytałam :) a Ty teraz w ciąży folian bierzesz 400 czy 800 ?

Ja dzisiaj byłam u fryzjera i u kosmetyczki :) tak sobie dogadzam hehe pomijając fakt ,że wszędzie tylko gadają o dzieckach... co jeszcze przeziębienie mnie łapie i ratuje sie czym sie da , bo to akurat najmniej mi teraz potrzebne ;/
Poza tym staranek ciąg dalszy ;p małżowi nie robie przerwy a co tam niech walczy wygra najlepszy :D

Dowiedziałam się od teściowej , że w mojej rodzinie 3 kolejne kuzynki w ciąży < znowu bo to nie pierwsze ich ciąże > ...eh...no ciesze sie ale poryczałam się oczywiście ,że tylko ja taka ułomna i nie moge sobie wyobrazić że dla niektórych to takie normalne i bezproblemowe ;/

400 ug

Ja Ci dam ułomna! Nie jesteśmy ani ułomne,ani wybrakowane ani jeszcze tam inne epitety bzdety;) Zobaczysz,że i Ty doczekasz sie swojego cudu,a że dłużej to trwa niż u innych...no cóż... życie:)
Wykorxystuj męża ile się da;)
@Funia90 przyjmij moje kondolencje.
@motylek1234 super,już końcówka:)
@Liluli czekamy na Twoją kruszynę:)
Reszte pozdrawiam;p

reklama
@motylku zaraz rodzic bedziesz. Czesto o was myslalam. Dobrze ze dotrwaliscie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry