reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja mieszkam koło Ciebie :p do Katowic mam 15 min średnicówką.
Łódź 200 km później jakieś 290 km do Białegostoku a ostatnio jak jechaliśmy to był objazd jeśli chodzi o wjazd na Warszawę i 5 km jechaliśmy 2 godziny

@kas90 fajnie ze masz gdzie się nauczyć ja coś tam kiedyś lizłam ale jakoś się tego nie boję na razie o tym nie myślę. Mnie też tak bydluń kopie niesamowicie mocno piekne uczucie męża też kopie jak daje rękę na brzuch

Ostatnia edycja:
reklama
@marshia Kochana nie martw się ja w tym roku kończę 38 więc też już zegar biologiczny tyka , ale nie poddajemy się i walczymy.
@Porzeczka1234 Kochana trzymam kciuki za wizytę choć wierzę głęboko ,że wszystko będzie dobrze. Spokojnej drogi.
@kas90 Super , że możesz nabrać wprawy i to w tak doborowym towarzystwie.
@iveo Mam tabletki przepisane przez mojego gastrologa debradid brałam ostatnio teraz mam inne leki.

@Kwiatuszekk23 oby rehabilitacja pomogła [emoji8]
@iveo MLR świetny, ja startowałam od 0 i nawet po szczepieniach z moim partnerem nie dobiłam do takiego poziomu. Z tego co wiem P. nie zaleca szczepień, gdy hamowanie jest na takim poziomie. Ale i tak moim zdaniem konieczna jest wizyta u immunologa, jest kilku do wyboru [emoji4] bo immunologia to nie tylko badanie hamowania.
@susana jesteś już tak blisko [emoji56] musi być dobrze
@Liluli super, za chwilę będą posty prosto z porodówki [emoji8]
@Funia90 przykro mi z powodu dziadka [*]
@Porzeczka1234 powodzenia jutro na wizycie [emoji173] wierzę, że wszystko będzie z bydluniem ok
@kas90 pogłaskaj borykającą pannę w brzuszku [emoji7]

My już po doszczepieniu [emoji56] ciekawe czy i tym razem będą "himalaje" [emoji13]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 dzięki za link :) nawet tego jeszcze nie czytałam :) a Ty teraz w ciąży folian bierzesz 400 czy 800 ?
@Porzeczka1234 szerokiej drogi :) uważajcie na siebie

Ja dzisiaj byłam u fryzjera i u kosmetyczki :) tak sobie dogadzam hehe pomijając fakt ,że wszędzie tylko gadają o dzieckach... co jeszcze przeziębienie mnie łapie i ratuje sie czym sie da , bo to akurat najmniej mi teraz potrzebne ;/
Poza tym staranek ciąg dalszy ;p małżowi nie robie przerwy a co tam niech walczy wygra najlepszy :D

Dowiedziałam się od teściowej , że w mojej rodzinie 3 kolejne kuzynki w ciąży < znowu bo to nie pierwsze ich ciąże > ...eh...no ciesze sie ale poryczałam się oczywiście ,że tylko ja taka ułomna i nie moge sobie wyobrazić że dla niektórych to takie normalne i bezproblemowe ;/

@Porzeczka1234 trsymam kciuki za wizytę.
A co do gina - we wrocku nie mam namiaru na nikogo kto się w poronieniach nawykowych specjalizuje. Wiem, ze jest lekarz z dużym doświadczeniem, który prowadzi ciaze na heparynie, ale dam szansę mojemu. On wstępnie już po poronieniu mówił o krzepliwości, zespole antyfosfolipidowym, zastrzykach - wiec coś chyba wie :) Zobaczę co zaproponuje. Jeśli uznam, że wie co mi dać konkretnie (a już dzięki Wam wiem co powinien zaproponować) to ok. Jeśli będzie niepewny - idę do dr Fuksa.

@kas90 dzięki za link :) nawet tego jeszcze nie czytałam :) a Ty teraz w ciąży folian bierzesz 400 czy 800 ?

Ja dzisiaj byłam u fryzjera i u kosmetyczki :) tak sobie dogadzam hehe pomijając fakt ,że wszędzie tylko gadają o dzieckach... co jeszcze przeziębienie mnie łapie i ratuje sie czym sie da , bo to akurat najmniej mi teraz potrzebne ;/
Poza tym staranek ciąg dalszy ;p małżowi nie robie przerwy a co tam niech walczy wygra najlepszy :D

Dowiedziałam się od teściowej , że w mojej rodzinie 3 kolejne kuzynki w ciąży < znowu bo to nie pierwsze ich ciąże > ...eh...no ciesze sie ale poryczałam się oczywiście ,że tylko ja taka ułomna i nie moge sobie wyobrazić że dla niektórych to takie normalne i bezproblemowe ;/

400 ug

Ja Ci dam ułomna! Nie jesteśmy ani ułomne,ani wybrakowane ani jeszcze tam inne epitety bzdety;) Zobaczysz,że i Ty doczekasz sie swojego cudu,a że dłużej to trwa niż u innych...no cóż... życie:)
Wykorxystuj męża ile się da;)
@Funia90 przyjmij moje kondolencje.
@motylek1234 super,już końcówka:)
@Liluli czekamy na Twoją kruszynę:)
Reszte pozdrawiam;p

reklama
@motylku zaraz rodzic bedziesz. Czesto o was myslalam. Dobrze ze dotrwaliscie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry