reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo, mam podobny mlr i nie proponowano mi szczepien. Jest wystarczajacy. Poza tym jak jestes w ciazy to zdaje sie od 5t wzrasta. Tak gdzies czytalam.b My chcielismy wiedziec co i jak wiec zrobilismy wszystkie badania. A bez zelaznego i tak bym nie podeszla do kolejnej ciazy. Zrob jak uwazasz. Wielu sie ydalo na samym cleksan.

@magda1208 fsh, lh, prolaktyna, estadiol, testosteron 3-5 dc, progesteron 10 dni po owulacji, czyli w granicach 25 dc. Tylko progesteron jest wytwarzany skokowo i by dobrze go zmirzyc, bada sie 3 dni w tej samej godzinie i wyciaga srednia. Dlatego lekarze nie zalecaja go zbytnio badac. Magda sprawdz sobie czy nie masz ogolnoustrojowej grzybicy bo ona lubi tak rozchwiac organizm. A sterydy sprzyjaja grzybicy. Nerki mozesz odczuwac choc encorton chyba bardziej na watrobe wplywa. U mnie nerki lecialy po metforminie

@Liluli to juz ostatnia prosta. Nie mozemy sie doczekac razem z toba [emoji8]

@susana, sprawdzamy wszystko zawsze. Ja tez mam schizy. Twoja ciaza jest pionierska i niezwykle wazna. Zwlaszcza dla mnie przecierasz szlak. Moze niewiele osob miewa skurcze przez cala ciaze, ale sa i jak sie wie, ze mimo wszystko sie udaje dziecko donosic, to wiele znaczy. Powodzenia kochana. 30 tc super. Juz 3/4 za toba.

@marshia np w prokocimiu. A ten ZD to tylko wtedy cie mocno obciaza jak nie masz odpowiedniej ilosci kwasu foliowego, bo to jego braki maja wplyw na zwiekszone wystepowanie mutacji. Nie ma sie co bac tylko brac metyle

U nas znow brzuch sie odzywa. Susana chetnie poslucham czego sie boisz i jak leci u ciebie. Mozesz pisac mi na priva. Bede wiedziala na co zwrocic uwage. Mysle ze powinnas tu pisac bo to cenne wiadomosci. Moze ktos kiedys bedzie szukal takich informacji.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi smutna historia[emoji22]wyslalam kilka smsow.

Wczoraj zmarl moj Dziadzius,jutro wyjezdzamy poppludniu na pogrzeb ,mamy niecale 600 km.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia90 - moje kondolencje... (*)
Niemniej, zobaczcie... u Ciebie i u Destino, ta sama historia... Obie jesteście w ciąży i obu Wam, ktoś bliski odszedł właśnie teraz.... Może to nie przypadek? Może to dlatego, by "zwolniło" się miejsce na tym świecie dla Waszych maluszków? Uważajcie na drodze jutro... bądźcie po prostu ostrożni :*

@Destino Dziękuję za odpowiedź . Nieustannie wierzę, że będzie dobrze .
Jadę dzisiaj do mojego gastrologa ja od zawsze miałam straszne kłopoty z żołądkiem i jelitami do tego zaparcia . Firma, Budowa ,Starania to wszystko wpływa na mnie stresująco choć staramy się odciążyć mnie od wszystkiego . Do tego teraz jeszcze boli mnie kręgosłup lędźwiowy i okolice nadnerczy dlatego dzisiaj jadę na usg. Nie wspomnę o nogach bo też często rwią i pobolewają od kolan w dół. Czasami czuję się tak stara i mam żal do siebie że za mało ruchu nie to jedzenie a stres sterydy i szczepienia też swoje na pewno zrobiły.
@Funia90 Wyrazy współczucia uważajcie na drodze . Ja wyjeżdżam na Śląsk w interesach związanych z firmą w piątek więc też trochę kilometrów chyba 500 .
@susana Trzymam kciuki za szczęśliwe dotrwanie do końca.
@Liluli Już tak niewiele brakuje super.

reklama
Do góry