Fiu fiu ale naskrobałyście , lektura na popołudnie
Jak tam weekend dziewczyny ?
U mnie wyjątkowo przyjemnie od niepamiętnych czasów
W sobotę uwaga ... miałam randkę z M
poszliśmy na długi spacer nad jezioro , które mamy rzut beretem od domu
posiedzieliśmy na zaporze piliśmy piwko i w końcu spędziliśmy troche czasu tylko we dwoje
tak się wyluzowałam , ze wypiłam 4 piwa < a ja nigdy nic nie pije > wstawiłam sie i było mi wesoło haha
Wczoraj byliśmy na koncercie w pobliskim miasteczku i tak się wyskakałam , za wszystkie czasy
także jesteśmy z M jak nowo narodzeni , było nam to potrzebne
@Porzeczka1234 ja właśnie stawiam na wyluzowanie ...skoro mam leki , nie stwierdzono u mnie żadnych większych schorzeń , to tylko spokój mnie uratuje . Czasami jest tak , że same się blokujemy bo ciągle nam to siedzi w głowie . Wiadomo trzeba robić badania itd nie olewać tego , ale chodzi mi o podejście emocjonalne
sama nie raz jestem zdołowana i mam dosyć...ale takie podejście nie pomaga . A u Ciebie jak samopoczucie ?
który to już tydzień ?
@magda1208 moje miesiączki też się pozmieniały teraz , przy lekach po badaniach itd cykle mam 29dni a teraz @ miałam praktycznie 4 dni gdzie w 4 dniu to już tylko delikatne plamienie za to bolało jak cholera , dla mnie to była nowość bo zawsze męczyło mnie 7 dni .
@apolinka spokojnej ciąży
@Asia2104 też jestem na żelaznym zestawie
tylko nie jestem jeszcze w ciąży biorę leki od 16-25dc jak zajdę to nie odstawiam
co biorę jest pod moim nickiem
@Iris34 ankieta nie ma sprawy
jak najbardziej
@ovli22 uda się i Tobie
@Destino przykro mi... :< co do maleństwa na pewno ma się dobrze u mamy pod serduszkiem
@Marthi ja bym chyba zrobiła ,osobiście tego nie miałam, ale miałam histeroskopie na nfz w znieczuleniu ogólnym , tak dla kontroli czy wszystko ok tam w środku
także uspokoiło mnie badanie ,że wszystko jest na swoim miejscu...i też za pierwszym razem zachodziłam . Teraz znowu jestem w trakcie starań i w tamtym cyklu się nie udało teraz dalej próbujemy
@matulkaa to ładniutko beta rośnie
kiedy wizyta ?
@tęczowa89 szczęśliwego rozwiązania
@kas90 czyli żelazny zestaw pomógł
już 21 tydzień pięknie !
@martaha123 3 mam kciuki
@Liluli spełniło się marzenie
zazdroszczę :* juz niebawem będziesz mieć swój skarb