reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja juz po.
Pecherzyk 20x21. Endo 6,2 mm. Zastrzyk ovi zrobiony. Owu jutro.
Jak w tym cyklu sie nie uda, to dał skierowanie na drożność. W nast. cyklu. I miło z jego strony bo zapytał gdzie mieszkam i dał do szpitala najbliżej domu. Mam 10 min autem. Oczywiscie na nfz, kolejek ponoć nie ma, wynik od razu.
Poprosiłam o lutke w razie czego.
No i z wynikiem do niego i z mężem.

reklama
@Funia90, @Porzeczka1234 mnie caly czas leci. Prenatalne mam narazie 12 lipca. U nas 10t3d. Ja mam tendencje do stanow zapalnych. To juz 2 antybiotyk w tej ciazy wiec wiem, ze mam czego sie bac. A co do ciazy to tez chcialabym juz rodzic. Ale 20 t to tez daleko.

Dziewczyny bardzo dziekuje za wsparcie zwlaszcza w kwestii babci. Wciaz jest w stanie agonalnym, ale jeszcze zyje. To zawsze byla silna kobieta.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90, @Porzeczka1234 mnie caly czas leci. Prenatalne mam narazie 12 lipca. U nas 10t3d. Ja mam tendencje do stanow zapalnych. To juz 2 antybiotyk w tej ciazy wiec wiem, ze mam czego sie bac. A co do ciazy to tez chcialabym juz rodzic. Ale 20 t to tez daleko.

Dziewczyny bardzo dziekuje za wsparcie zwlaszcza w kwestii babci. Wciaz jest w stanie agonalnym, ale jeszcze zyje. To zawsze byla silna kobieta.

Destino, współczuję sytuacji z babcią [emoji20]

mhsv3e5ez4n46979.png

Hej :)

@Destino przykro mi z powodu Babci. A co do obaw... Kochana... teraz w każdym tygodniu będziesz bała sie o coś innego - taki urok nas zaciążonych po przejściach. Ja w 10t.c miałam grypę.... byłam przerażona.... tym,że leki, że gorączka, że Maleństwo nie da rady... ale udało się i wszystko jest (odpukać) o.k. Będzie dobrze i u Ciebie - zobaczysz!!

@Porzeczka1234 - Ty na śledzie a ja na banany :D tak sie ich najadłam w pierwszym trymestrze (oprócz nich, chrupek kukurydzianych i danonków nic mi nie wchodziło), że teraz patrzeć na nie nie mogę :)

@kas90 jeju jak to leci.... pamiętam jak ja byłam na Twoim etapie i nie mogłam się doczekać 30 tygodnia..... no to teraz już chyba tylko odliczać mi pozostało do 40 ;)

@ovli22 - nie chcę Cię martwić Kochana, ale to niestety jest tak,że szybko leci ciąża u kogoś, a własna tak nie do końca :)

@Funia90 - :*:*:*:*

@matulkaa @nevergiveup kciuki za Was. Bety pięknie rosną teraz czekamy na wizyty.

@tęczowa89 , @Liluli - ostatnia prosta już.... wszystko gotowe na przyjście Maluchów?

Ja mam stresa.... jutro wizyta i 3 USG prenatalne.....

Porzeczka test na pewno szybko bo nigdy mi nie wychodzą wczesnie... ale cóż lubię testować [emoji6] ovu koło 14-15 dc teraz ok 12 dpo.
Agatshu powodzenia na Usg m
Destino Dubrawski mówił że jeśli chodzi o immunologie to największe znaczenie do 10 tygodnia później już pójdzie... czego ci z całego serca życzę [emoji4]
Dzol owocnych staranek

Destino przykro mi z powodu Babci..

Porzeczka1234 caly czas jestem zmeczona. Co sie rusze troche to musze usiasc i odpoczac.
Hah nie teraz poziomki ,chyba mi sie przejadl arbuz [emoji23]

Agatush wszystko juz przygotowane,jeszcze tylko lozeczko przeniesiemy do sypialni.
Z jednej strony nie moge sie doczekac az przytule naszego Skarbenka a z drugiej wciaz do mnie nie dociera ze to juz [emoji4]
Agatush kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]
Ja ide w srode na ostatnia juz wizyte [emoji6]

@agatush powodzenia na jutrzejszej wizycie, wrzuć jakieś foto, nacieszymy oczy [emoji8]
@dżoł super [emoji8] w takim razie do roboty, nie ma że boli [emoji13]
@martaha123 trzymam kciuki, może jednak ten cykl będzie tym szczęśliwym [emoji7]
@teczowa89, @Liluli już za chwilę będziecie mieć swoje szczęścia przy sobie
@Marthi a ty kiedy testujesz?

Przy okazji bety zrobiłam dziś kolejną morfologię. Leukocyty ciągle rosną po accofilu, ale jeszcze daleko do punktu krytycznego [emoji56] z 6 tys. najpierw skoczyły na 12 a teraz na 17 tysięcy. Dziewczyny stosujace G-csf jak to u was wygląda?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Fiu fiu ale naskrobałyście , lektura na popołudnie :) Jak tam weekend dziewczyny ? :) U mnie wyjątkowo przyjemnie od niepamiętnych czasów :) W sobotę uwaga ... miałam randkę z M :) poszliśmy na długi spacer nad jezioro , które mamy rzut beretem od domu :) posiedzieliśmy na zaporze piliśmy piwko i w końcu spędziliśmy troche czasu tylko we dwoje :) tak się wyluzowałam , ze wypiłam 4 piwa < a ja nigdy nic nie pije > wstawiłam sie i było mi wesoło haha :) Wczoraj byliśmy na koncercie w pobliskim miasteczku i tak się wyskakałam , za wszystkie czasy :) także jesteśmy z M jak nowo narodzeni , było nam to potrzebne :)
@Porzeczka1234 ja właśnie stawiam na wyluzowanie ...skoro mam leki , nie stwierdzono u mnie żadnych większych schorzeń , to tylko spokój mnie uratuje . Czasami jest tak , że same się blokujemy bo ciągle nam to siedzi w głowie . Wiadomo trzeba robić badania itd nie olewać tego , ale chodzi mi o podejście emocjonalne :) sama nie raz jestem zdołowana i mam dosyć...ale takie podejście nie pomaga . A u Ciebie jak samopoczucie ? :) który to już tydzień ?
@magda1208 moje miesiączki też się pozmieniały teraz , przy lekach po badaniach itd cykle mam 29dni a teraz @ miałam praktycznie 4 dni gdzie w 4 dniu to już tylko delikatne plamienie za to bolało jak cholera , dla mnie to była nowość bo zawsze męczyło mnie 7 dni .
@apolinka spokojnej ciąży :)
@Asia2104 też jestem na żelaznym zestawie :) tylko nie jestem jeszcze w ciąży biorę leki od 16-25dc jak zajdę to nie odstawiam :) co biorę jest pod moim nickiem :)
@Iris34 ankieta nie ma sprawy :) jak najbardziej
@ovli22 uda się i Tobie :)
@Destino przykro mi... :< co do maleństwa na pewno ma się dobrze u mamy pod serduszkiem ;)
@Marthi ja bym chyba zrobiła ,osobiście tego nie miałam, ale miałam histeroskopie na nfz w znieczuleniu ogólnym , tak dla kontroli czy wszystko ok tam w środku :) także uspokoiło mnie badanie ,że wszystko jest na swoim miejscu...i też za pierwszym razem zachodziłam . Teraz znowu jestem w trakcie starań i w tamtym cyklu się nie udało teraz dalej próbujemy :)
@matulkaa to ładniutko beta rośnie :) kiedy wizyta ?
@tęczowa89 szczęśliwego rozwiązania :)
@kas90 czyli żelazny zestaw pomógł :) już 21 tydzień pięknie !
@martaha123 3 mam kciuki :)
@Liluli spełniło się marzenie :) zazdroszczę :* juz niebawem będziesz mieć swój skarb

dziękuję wam dziewczyny z całego serca :*
jak jak Liluli ociężale i do przodu :D
mi brakuje łóżeczka, ale to dlatego, że kasy mi brakło i czekam na męża z piniodzem :D
@Liluli to jak ty masz cc 4.07 , to tylko dzień różnicy i kilka ulic dalej :D rzekłabym że można swatać, ale cholera obie mamy chłopców ;)

reklama
Destino susana bardzo się cieszę z waszych ciąż
Apolinka gratulacje piękna Beata
Iris też mogę wypełnić ankietę
Ja mialam usg 3d macicy zamiast histero bezpłatne w szpitalu na polnej w Poznaniu czy to jest niezbędne nie wiem chyba że masz podejrzanie przegrody

Do góry