reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 dzięki za wywołanie ;*
u mnie stresowo, bo już ostatnia prosta. Jeśli do piątku nic się nie wydarzy, to w poniedziałek 3.07 powinnam mieć cc. Poza tym czekam na męża, bo przylatuje w środę i doczekać się nie mogę ;)
a Wy jak się macie?

No to już końcóweczka sama u Ciebie!
U nas wszystko dobrze, mała szaleje w brzuchu, a ja zakochana w kilkudniowym siostrzeńcu (jak noworodki pachną cudnie <3)!

reklama
@marzycielka81 - a pytałaś o to jakiegoś lekarza? konsultowałaś to? ja tak miałam w obecnym cyklu i lekko zgłupiałam :/ ... ale za to miałam chyba jakieś mega turbo dni płodne bo ze śluzem płodowym nie mogłam się ogarnąć, tyle leciało :O Przepraszam jeśli kogoś uraziłam tą szczerością, ale na serio - chyba nigdy tak nie miałam... :O wkładki nie nadążały...

@kas90 - cuuudownie! :* już bliżej niż dalej :))

@Funia90 - dziękuję! :* Czy Tobie też się czasem plamienia tuż przed @ zdarzają?

@Marthi u mnie plamienia przed @ zaczely sie po pierwszym poronieniu,okazalo sie ,ze mam niski progesteron.
I tak juz zostalo do konca.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka mialam tak od ostatniego poronienia, a jak juz lecialo to tylko jeden dzien. I okazalo sie ze prolaktyna zaczela wzrastac i nie bylo owulacji. Naprawilo sie po bromergonie.

@matulkaa, @nevergiveup wasze bety sa bardzo mok obiecujace. Gratuluje

@kas90, @Porzeczka1234 tez chcialabym byc juz w polowie. Teraz ciagle boje sie o uciekajace wody

@teczowa89, @Liluli wy juz niedlugo bedziecie tulic skarby, jak to zlecialo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
Malutka extra beta
Teczowa to cudownie że już wkrótce utulisz swoje maleństwo.
Iris ja też mogę wypełnić ankietę.
Destino przykro mi z powodu twojej babci...
U mnie dziś 26 dc na teście biel ( termin ważności testu marzec 2017) więc może dlatego negatywny [emoji6] od 2 dni cyce coraz bardziej bolą podbrzusze też coś lekko się odzywa...no cóż zobaczymy co z tego się wykluje...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino na kazdym etapie ciazy mamy nowe obawy[emoji58]
Ktory macie tydzien[emoji4]?
Kiedy prenatlane?krwawienie dalej tak mocno straszy?
Bardzo mi przykro z powodu Babci[emoji22]

@martaha123 zycze dwoch kreseczek[emoji5]

Tęczowa to już tak szybko zleciało ;) super !

Mam nadzieje że jak ja już będę w ciąży to tez mi tak zleci szybko !

@Destino przykro mi z powodu babci. Wiesz ty chciałabyś być w 20 a ja 38 haha. Ja też teraz wymyślam czy z szyjką ok właśnie czy wkładka mokra itd. Jak plamienia? Kiedy usg prenatalne?

@dżoł trzymam kciuki za bynajmniej 2 dorodne jajeczka.

@matulkaa @nevergiveup super bety trzymam kciuki

@teczowa89 juz niedługo ale masz super

@Liluli co u was? Dalej na topie arbuz?

@martaha123 moze za szybko kiedy była owu?

@Funia90 jak plamienia leżysz?

@kas90 21 tydzień ohoho

@nafoczka kochana co u was?

Ps zjadłam dziś śledzia miałam chęć ale niestety bydluń nie najadlam się ich w 5-8 tygodnia codziennie teraz do końca ciąży chyba nie zjem.

reklama
@Marthi mialam badany progesteron bo od jakiegos czasu dziwnie. Byl w normie. Jak teraz pojde w 3 dc to zapytam podrukuje wykresy. Prolaktyne tez kiedys mialam badana i bylo ok. Musze poszukac tych wynikow.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry