reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi ja Mialam histeroskopie. Dokladnie to mialam hsg a potem histeroskopie. Zawsze mozesz zrobic hsg na polnej. Tylko wtedy musisz miec skierowanie od dr.
U mnie okres zaczyna sie rozkrecac. Coraz wiecej plamienia. Swoja droga od jakiegos czasu co miesiac zastanawiam sie nad tym kiedy jest plamienie a kiedy okres. Lepiej jak sprawdzisz i bedziesz wiedziala czy wszystko ok

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 - Mi powiedziała, że hsg i histero nie jest konieczne. Powiem Ci, że ja ostatnio ten cykl miałam też taki pogmatwany, że nawet nie wiedziałam do końca od którego dnia napisać, że było krwawienie w kalenadrzyku:/ potem boje się, że źle licze te cykle.... ehh. Ale uznałam, że jak zobacze żywą krew to uznaje to za 1 dzien okresu dopiero. Może błąd, może dobrze... juz sama nie wiem....

Apolinko, ja Ciebie doskonale pamiętam :) gratuluję kolejnej ciąży. Tym razem na pewno również będzie wszystko w porządku :) Czyżby ze starej gwardii została już tutaj tylko nafoczka??
Ja wróciłam, lecz nie z myślą o kolejnej ciąży a z tematem badawczym.
Dziewczyny, czy zgadzacie się wypełnić ankietę odnośnie poronień nawykowych? Właśnie ją tworzę, bo w końcu zebrałam się i wróciłam do drążenia tamatu. Chciałabym dostać dofinansowanie na badanie wpywu środowiska na pobudzanie układu immunologicznego, dlatego każda informacja na temat środowiska jest dla mnie cenna.
A u nas w ogóle wszystko dobrze :) Monia rośnie i jest cudownym dzieckiem a matka(czyli ja) jest w nią wpatrzona niczym w obrazek :)
Ja też chętnie :)
@Marthi, no ja już 21 tydzień !!! :D
@dżoł, daj znać po wizycie, powodzenia kochana!!!

@Ilis91, @fondie, @tęczowa89, @lamia78, co u Was?

reklama
Do góry