reklama
A, zapomniałam się pochwalić, że morfologie mam teraz 12 (a spadla z 13,2 do 11,6). Odetchnęłam z ulgą, że juz nie spada.
Wyobraźcie sobie, że moja kuzynka w Norwegii rodziła naturalnie 5kilowe dziecko! Po porodzie było reanimowane, nie mogła urodzić. Mam nadzieję, że teraz już z dzieciątkiem ok. Stało nad nią całą noc 10 lekarzy, a nikt jej cesarki nie zrobił... Przed porodem mowili tylko, że dziecko duże (nie podają tam wagi orientacyjnej). To jej drugi poród tam i mówi, że masakra. Pierworodny jej syn miał 4,5 kg i też utknąl, vacum jej wyciągali. Nie wyobrażam sobie tego. Mąż był z nią przy porodzie i płakał jak bóbr.
Wyobraźcie sobie, że moja kuzynka w Norwegii rodziła naturalnie 5kilowe dziecko! Po porodzie było reanimowane, nie mogła urodzić. Mam nadzieję, że teraz już z dzieciątkiem ok. Stało nad nią całą noc 10 lekarzy, a nikt jej cesarki nie zrobił... Przed porodem mowili tylko, że dziecko duże (nie podają tam wagi orientacyjnej). To jej drugi poród tam i mówi, że masakra. Pierworodny jej syn miał 4,5 kg i też utknąl, vacum jej wyciągali. Nie wyobrażam sobie tego. Mąż był z nią przy porodzie i płakał jak bóbr.
magda1208
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 Cieszę się , że wszystko dobrze u was .
@roxie123 Trzymam kciuki za udany cykl
@apolinka Powodzenia .
@ovli22 Powodzenia w staraniach.
@Destino Bardzo mi przykro z powodu babci. Trzymam kciuki za was.
@Marthi Jeżeli czujesz potrzebę pójścia na wizytę do idź .
@matulkaa Super beta .
@tęczowa89 Szczęśliwego rozwiązania .
@kas90 Cieszę się , że wszystko w porządku.
@martaha123 Zaciskam kciuki
@Liluli Szczęśliwego rozwiązania.
@burczuś Co u ciebie.?
@czarna_mała @mała79 Co u was.?
@dżoł Życzę udanego cyklu.
@marzycielka81 Owocnych starań.
@roxie123 Trzymam kciuki za udany cykl
@apolinka Powodzenia .
@ovli22 Powodzenia w staraniach.
@Destino Bardzo mi przykro z powodu babci. Trzymam kciuki za was.
@Marthi Jeżeli czujesz potrzebę pójścia na wizytę do idź .
@matulkaa Super beta .
@tęczowa89 Szczęśliwego rozwiązania .
@kas90 Cieszę się , że wszystko w porządku.
@martaha123 Zaciskam kciuki
@Liluli Szczęśliwego rozwiązania.
@burczuś Co u ciebie.?
@czarna_mała @mała79 Co u was.?
@dżoł Życzę udanego cyklu.
@marzycielka81 Owocnych starań.
Funia90
@Porzeczka1234 ja to mam tak ,ze jednego dnia prawie w ogole nie plamie a drugiego leci mocno ,raz ciemne plamienie raz tylko bez.
Takze jest roznie[emoji4]
Ogolnie leze ,ale w sobote np pojechalismy na dzialke na grilla,wczoraj wyszlismy na obiad a dzis jestem praktycznie ciagle w lozku[emoji4]
Apropo sledzi juz ide po nie do lodowki[emoji2]
@agatush trzymam kciuki i moze zarzuc jakas foteczka[emoji5][emoji5][emoji5]na ktora masz wizyte?
@Destino ciagle mamy powody do obaw,ehh nie moze byc kolorowo.
A zawsze mi sie wydawalo ,ze jak juz zajde to pojdzie gladko...
@kas90 ja to w ogole podziwiam ludzi ,ktorzy maja dzieci w Norwegii ,tam prawo jest tak dziwne ,ze jak dziecko jest np smutne to juz robia sledztwo i zabieraja dzieciaczka[emoji22]
Wiadomo jesli slusznie to spoko,gorzej jak nie.
Mam przyjaciol tam i wlasnie staraja sie o dzidzie.
Bardzo sie boja jak bedzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ogolnie leze ,ale w sobote np pojechalismy na dzialke na grilla,wczoraj wyszlismy na obiad a dzis jestem praktycznie ciagle w lozku[emoji4]
@agatush trzymam kciuki i moze zarzuc jakas foteczka[emoji5][emoji5][emoji5]na ktora masz wizyte?
@kas90 ja to w ogole podziwiam ludzi ,ktorzy maja dzieci w Norwegii ,tam prawo jest tak dziwne ,ze jak dziecko jest np smutne to juz robia sledztwo i zabieraja dzieciaczka[emoji22]
agatush
Moderatorka
Obiecuję że fotka się podzielę jak tylko wrócę do domu :-*@Porzeczka1234 ja to mam tak ,ze jednego dnia prawie w ogole nie plamie a drugiego leci mocno ,raz ciemne plamienie raz tylko bez.
A wizyta na 11.40 - dobrze że od rana i że przed wizytą muszę jechać do urzędu dowód rejestracyjny odebrać to szybko zleci :-*
Funia90
@agatush tez wole miec wizyte z rana,zdecydowanie lepiej[emoji4]
Trzymam kciuki[emoji5]
@magda1208 [emoji8][emoji8][emoji8]
Trzymam kciuki[emoji5]
@magda1208 [emoji8][emoji8][emoji8]
@gogac85 witaj :-) ale fajnie,że macie stały kontakt! Pozdrów koniecznie Dziewczyny ode mnie i przekaż,że wszystkim mocno kibicuje :-) strasznie jestem ciekawa co u Nich, a zwłasZcza U Truskaweczki,bo rak nagle z forum zniknęła...mam nadzieję,że iu u reszty wszYstko w porZądku :-)
Ja właśnie sobie teraz też odpoczywam po całym dniu, jakoś do lekarza muszę się umówić,ale chyba jeszcze ze dwa tygodnie poczekam...
Ja właśnie sobie teraz też odpoczywam po całym dniu, jakoś do lekarza muszę się umówić,ale chyba jeszcze ze dwa tygodnie poczekam...
reklama
burczuś
@magda1208 dziekuję,że o mnie pamiętasz
U mnie kolejny cykl starań.dzis wzięłam ostatni clostybyget.no jeśli ten cykl nie pyknie to odstawiam wszystko
Chyba...
A co u Ciebie?
@gogac85 i @apolinka i ja Was pamiętam:*
U mnie kolejny cykl starań.dzis wzięłam ostatni clostybyget.no jeśli ten cykl nie pyknie to odstawiam wszystko
Chyba...
A co u Ciebie?
@gogac85 i @apolinka i ja Was pamiętam:*
Podziel się: