reklama
magda1208
Fanka BB :)
nevergiveup
Zaciekawiona BB
Woow, ale mega duża beta :O@Destino przykro mi z powodu babci
@apolinka witaj [emoji4] gratuluję i życzę spokojnej ciąży
@nevergiveup super przyrost.
Ja dziś też nie wytrzymałam i pobiegłam na betę (36 dc - 5357,80)
@kas90 trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
@burczuś, @marzycielka81, @magda1208, @roxie123, @dżoł i inne staraczki ten cykl będzie wasz [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już 3 dni bez bety.. no oszaleć idzie właśnie zastanawiałam się jak to jest już po USG czy dalej człowiek lata na bete żeby sprawdzić bo ja bym pewnie tak robiła
Ale jak to wtedy liczysz? Dalej jakoś liczysz przyrost procentowo czy spr tylko zakres mieści się dla danego tygodnia?
burczuś
Faktycznie czytałam,że bez tabletek itd i o tej gin,ale nie pamietałam że to Ty pisałaś:/@burczuś Staram się wyciszyć i nabrać trochę innego spojrzenia. Zajęłam się trochę firmą .Ja w tym cyklu jeszcze bez tabletek choć mam wykupione. Wspominałam , że moja ginekolog ma urlop i nie bardzo chcę pójść do kogoś innego .
Trzymam kciuki za ciebie. Musi zaskoczyć.
Tyle tu historii...
nevergiveup
Zaciekawiona BB
@agatush powodzenia na jutrzejszej wizycie, wrzuć jakieś foto, nacieszymy oczy [emoji8]
@dżoł super [emoji8] w takim razie do roboty, nie ma że boli [emoji13]
@martaha123 trzymam kciuki, może jednak ten cykl będzie tym szczęśliwym [emoji7]
@teczowa89, @Liluli już za chwilę będziecie mieć swoje szczęścia przy sobie
@Marthi a ty kiedy testujesz?
Przy okazji bety zrobiłam dziś kolejną morfologię. Leukocyty ciągle rosną po accofilu, ale jeszcze daleko do punktu krytycznego [emoji56] z 6 tys. najpierw skoczyły na 12 a teraz na 17 tysięcy. Dziewczyny stosujace G-csf jak to u was wygląda?
A masz może jakieś normy ile mogą skakać przy accofilu? Bo mi doktor nic nie mówił narazie żeby badać ale zrobiłam w piatek morfologie i mam przekroczone limfocyty i leukocyty. Ale nie wiem do ilu mogą skoczyć.
Leukocyty mam 10,60 tys/ul norma 4,0-10,0
LImfocyty 3,3 tys/ul norma 1,0-3,0
matulkaa
@nevergiveup przy przyjmowaniu accofilu bardzo ważna jest częsta kontrola morfologii. Ja badałam przed kuracją, po 1 i po 3 zastrzyku. pójdę raz jeszcze w piątek. Przez pierwszy okres należy sprawdzać morfologię raz na tydzień, później kontrola co 3 tygodnie. Twoje wyniki są jak najbardziej OK. Martwić należy się gdy WBC wzrośnie powyżej 40.000. Wtedy należy odstawić lek i poczekać aż liczba białych krwinek spadnie poniżej 20.000 by wrócić do terapii. Morfologię badasz w drugim dniu po zastrzyku
Ostatnia edycja:
@Destino przekroczyć mi z powodu babci. Niestety u mnie często się sprawdzalo ze musiał ktoś odejść aby urodzić się mógł ktoś :* ps nie boj się tak strasznie antybiotyku, jak miałam trzy :*
@agatush ogromne kciukasy ♡
@gogac85 ciesze się ze do nas zaglądasz . Pozdrów dziewczyny ode mnie tez nawet nie wiesz jak sie ucieszylo moje ♡ na wiesc o Pietrusze az mi lzy stanely w oczach (beksa) ♡Ja tu wciąż pozostałam z dziewczynami kontakt mam jeszcze z @Kruszka, @Karpidlak, @portia, @kinga_86
@matulkaa @nevergiveup oby tak dalej do przodu!
@Liluli @tęczowa żeby jedna drugiej nie wyprzedziła jak ja Doris o 2 dni
@agatush ogromne kciukasy ♡
@gogac85 ciesze się ze do nas zaglądasz . Pozdrów dziewczyny ode mnie tez nawet nie wiesz jak sie ucieszylo moje ♡ na wiesc o Pietrusze az mi lzy stanely w oczach (beksa) ♡Ja tu wciąż pozostałam z dziewczynami kontakt mam jeszcze z @Kruszka, @Karpidlak, @portia, @kinga_86
@matulkaa @nevergiveup oby tak dalej do przodu!
@Liluli @tęczowa żeby jedna drugiej nie wyprzedziła jak ja Doris o 2 dni
bobasek1990
reklama
Podziel się: