reklama
Mała waży ok 3600 i malina też mówił, że 37 tyd.to ciąża donoszona!
Mnie martwią ciągle te moje nogi i z zołądkiem od zgagi też mam nie najlepiej! A z drugiej strony nie po to leżę prawie od lutego żeby nie donosić tej ciąży do końca!!
I tak ciągle coś w głowie siedzi!!!!!
Mnie też lekarka liczy z OM. Pytałam ją jak w takim razie z terminem porodu, skoro z usg tydzień starsza. Powiedziała, że od 38 tyg, to już normalny termin porodu.
@Destino, super!! Musisz teraz cierpliwie czekać te 10 dni:*
@burczuś, przykro mi, ale jestem pewna,że wkrótce się uda:*
Ostatnia edycja:
@Magda82... to ja dokładnie będę miała tyle co Ty 37 tc i 2 dni!! Pocieszyłaś mnie! Staram się już o tym nie myśleć.
Wierzę Wam bardziej niż tym lekarzom tutaj, nieźle co!? Dzięki dziewczyny!!
Po 3 tyg. pobytu w tym szpitalu wiem już jak to wszystko tu wygląda, nie jest różowo niestety!! Dlatego chce urodzić i oby szybko wrócić do domu!!!
@Destino myśl pozytywnie, będzie dobrze, (tak ciągle mówi mi mój syn)
@marzycielka81 w znieczuleniu nic nie boli, moja mama miała ten zabieg i tak mi powiedziała.
A na zaparcia to ja już tyle laktulozy pije, ale już nie pomaga! Mnie tylko uratuje wielki wór z jakimś płynem i szlałfik w poniedziałek
Wierzę Wam bardziej niż tym lekarzom tutaj, nieźle co!? Dzięki dziewczyny!!
Po 3 tyg. pobytu w tym szpitalu wiem już jak to wszystko tu wygląda, nie jest różowo niestety!! Dlatego chce urodzić i oby szybko wrócić do domu!!!
@Destino myśl pozytywnie, będzie dobrze, (tak ciągle mówi mi mój syn)
@marzycielka81 w znieczuleniu nic nie boli, moja mama miała ten zabieg i tak mi powiedziała.
A na zaparcia to ja już tyle laktulozy pije, ale już nie pomaga! Mnie tylko uratuje wielki wór z jakimś płynem i szlałfik w poniedziałek
burczuś
Fanka BB :)
To proszę pokieruj mną w tym temacie.co od ktorego dnia cyklu.@bentula polecam z herbapolu koper włoski 2 saszetki wieczorem parze z jedną saszetka miety po jakiś 5 dniach ruszyło a wierz ze miałam podobnie do Ciebie troszkę na początku pobolewa brzuch jak jesteś bardzo zatkana bo to wszystko sie tam na początku przesuwa przepraszam za dosłowność i jem codziennie truskawki ale uwierz ze jest tak dobrze ze juz nie pamiętam kiedy było tak dobrze.
@burczuś chodzi mi właśnie o podrasowanie jajka moja lekarka mówi że ono jest wtedy takie w pełni wartościowe a z doświadczenia powiem Ci ze my które jesteśmy pod ciśnieniem ciąży ( czytaj szczepienia się kończą) to z tymi dziewczynami z ktorymi mam kontakt po stymulacji każda zachodzi stąd moje zapytanie czy nie chciałabyś spróbować
@Avita ja również uważam dzidzia duża a o mamę tez trzeba dbać
motylek1234
Hej dziewczyny ja dziś po wizycie mała ma 1407g wyniki wporzadku tylko się cieszyć i nie stresować bo ciśnienie wyszło mi 140/90 ale od dziś mam badać 3 razy dziennie i patrzeć jakie mam bo w razie coś muszę jakieś leki brać..
bertha
Zobacz załącznik 807022
A to domek cudaczka [emoji7]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny domek!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@agatush ,nie wiem o ktory chleb Ci chodzi,poniewaz nigdy nie kupowalam całego,tylko krojony,gdybys mogła podeslac mi zdjecie to bylabym wdzięczna :-),@Liluli bardzo chetnie wezmę przepis,poproszę na priv nie chce tutaj zaśmiecać,proszę napisz w jakiej foremce i temp,przyznam szczerze zawsze balam sie piec ;-),@Porzeczka1234 napewno to wypróbuję bo męczę sie okrutnie,i zalecenia tez innych dziewczyn,Dziekuje :-*
reklama
marzycielka81
Podziel się: