reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mała waży ok 3600 i malina też mówił, że 37 tyd.to ciąża donoszona!
Mnie martwią ciągle te moje nogi i z zołądkiem od zgagi też mam nie najlepiej! A z drugiej strony nie po to leżę prawie od lutego żeby nie donosić tej ciąży do końca!!
I tak ciągle coś w głowie siedzi!!!!!

Mnie też lekarka liczy z OM. Pytałam ją jak w takim razie z terminem porodu, skoro z usg tydzień starsza. Powiedziała, że od 38 tyg, to już normalny termin porodu.

@Destino, super!! Musisz teraz cierpliwie czekać te 10 dni:*

@burczuś, przykro mi, ale jestem pewna,że wkrótce się uda:*

Ostatnia edycja:
@Magda82... to ja dokładnie będę miała tyle co Ty 37 tc i 2 dni!! Pocieszyłaś mnie! Staram się już o tym nie myśleć.
Wierzę Wam bardziej niż tym lekarzom tutaj, nieźle co!? Dzięki dziewczyny!!
Po 3 tyg. pobytu w tym szpitalu wiem już jak to wszystko tu wygląda, nie jest różowo niestety!! Dlatego chce urodzić i oby szybko wrócić do domu!!!
@Destino myśl pozytywnie, będzie dobrze, (tak ciągle mówi mi mój syn:))
@marzycielka81 w znieczuleniu nic nie boli, moja mama miała ten zabieg i tak mi powiedziała.
A na zaparcia to ja już tyle laktulozy pije, ale już nie pomaga! Mnie tylko uratuje wielki wór z jakimś płynem i szlałfik w poniedziałek:no2::(:mad::szok:

@bentula polecam z herbapolu koper włoski 2 saszetki wieczorem parze z jedną saszetka miety po jakiś 5 dniach ruszyło a wierz ze miałam podobnie do Ciebie troszkę na początku pobolewa brzuch jak jesteś bardzo zatkana bo to wszystko sie tam na początku przesuwa przepraszam za dosłowność i jem codziennie truskawki ale uwierz ze jest tak dobrze ze juz nie pamiętam kiedy było tak dobrze.

@burczuś chodzi mi właśnie o podrasowanie jajka moja lekarka mówi że ono jest wtedy takie w pełni wartościowe a z doświadczenia powiem Ci ze my które jesteśmy pod ciśnieniem ciąży ( czytaj szczepienia się kończą) to z tymi dziewczynami z ktorymi mam kontakt po stymulacji każda zachodzi stąd moje zapytanie czy nie chciałabyś spróbować

@Avita ja również uważam dzidzia duża a o mamę tez trzeba dbać
To proszę pokieruj mną w tym temacie.co od ktorego dnia cyklu.

@agatush ,nie wiem o ktory chleb Ci chodzi,poniewaz nigdy nie kupowalam całego,tylko krojony,gdybys mogła podeslac mi zdjecie to bylabym wdzięczna :-),@Liluli bardzo chetnie wezmę przepis,poproszę na priv nie chce tutaj zaśmiecać,proszę napisz w jakiej foremce i temp,przyznam szczerze zawsze balam sie piec ;-),@Porzeczka1234 napewno to wypróbuję bo męczę sie okrutnie,i zalecenia tez innych dziewczyn,Dziekuje :-*

reklama
Do góry