reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To proszę pokieruj mną w tym temacie.co od ktorego dnia cyklu.

Kochana ja od 3 do 7 dnia cyklu brałam lamettę biorą tez closiberget albo teraz aromek. Później ok 10-11 dnia cyklu idzie sie na usg lekarz sprawdza ile jest pęcherzyków graffa i jakiej wielkości ( srednio rośnie 2 mm na dobe) jak pęcherzyk ma ok 20-21 mm ( moj miał 20 mm) zrobiłam sobie zastrzyk z ovitrelle zeby pęcherzyki popękały ( zeby była owulacja i nie powstały jakieś torbiele) od zrobienia zastrzyku od 24 do 48 h będzie owulacja wtedy bobosexy owulacja po stymulacji jest bardzo silna ja wiedziałam ze była ok 17 bo bardzo mocno jest odczuwalna. Później po 4 dni po zrobieniu zastrzyku poszłam jeszcze na usg zeby zobaczyć czy była owu i czy wszystko ok i czekasz oczywiście na test pozytywny

Ostatnia edycja:
reklama
@burczuś kochana ja też miałam stymulację i nie dlatego że jej nie miałam tylko dlatego żeby wszystko podrasować. Myślę że nie masz się czego obawiać :)
@bertha gdzie się nam ukryłas? :*
@Destino piękny domek i widzisz dobrze ze chciałaś i dobrze że nie pojechałas do mnie ;)
@mickey* zamelduj się skarbie :)
@czarna_mala czekamy na wyniki :*
@Porzeczka1234 ja nadal nie wiem twojej daty OM jakiś lepek mam pusty :)

Brzuchatki i mamusie dawać tu male foczusie :)

Nie pokazywało mi powiadomień od Was ,że coś piszecie i dziś tyle do przeczytania w pośpiechu ,że nie wiem co kto.

Słyszałam ,że w biedronce jest pizza bez glutenu i podobno jest suuper. Na dietach się nie znam stosowałam tylko dukana najgorsza sprawa jakiej się podjęłam. efekt był za szybki skóra wisiała a efekt jojo wraca cały czas.

Avita a może poproś jeszcze o zastrzyk na płucka jak masz się bać tzn zaproponuj i zobaczysz co wymyślą.

@bertha miałaś tą rozmowę co Ci lekarz powiedział czemu się tak stało przypadek czy coś jeszcze?

@burczuś nie przejmujesz się białym testem nawet nie wiesz jak mnie to cieszy , bo wiem jaką ja miałam rekacje na białe testy i wtedy uznałam że to za daleko poszło. Tak jak @Porzeczka1234 pisze właśnie dokładnie tak wygląda stymulacja a po zastrzyku idziesz sprawdzić czy jest ciałko żółte co oznacza owulacje.

@Marthi wszystko masz jak na tacy od porzeczki teraz ona dobra duszka ja zamawiałam z i herb bo są wieksze dawki i lepsze ceny.

@anetkruczek jak u ciebie rozpoczęte?? Pamiętaj ,że mam coś jak chcesz ;).

@kas zdjęcie obiecane jest ci właśnie dane. :* Sorry mały jak jesteś chłopcem a tu tyle ciotek cię gołego ogląda :p:p:p

18600758_1530740006959449_1608831761_n.jpg

Załączniki

• 18600758_1530740006959449_1608831761_n.jpg
    18600758_1530740006959449_1608831761_n.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 121
SŁodziaczek, aż poczułam mojego bąbla! Odmachał koledze pewnie
@bea25ta, chciałabys encorton? Własnie sprawdzalam ile jeszcze mam do wizyty.

Ostatnia edycja:
Bea piękny cud !! Najpiękniejszy najprawdziwszy i jaki duży już !
Ja teraz hoduje jajka, jak to jedna mi to powiedziała i jadę na tym lamette we wtorek jadę do doktora P :-D dziwne to dla m ie wszystko bo nigdy tak nie robiłam... Ale skoro powiedziałam mu że to musi być maj no to jadę od razu z całą altyreria. Tylko ja myślałam że on mi we wtorek zrobi już zastrzyk a zbiegu co czytam to chyba nie bo we wtorek mam 10dc

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję za odp!
A te leki są na receptę czy normalnie kupię w aptece? Napiszę do mojej lokalnej gin,że chcę ten ostatni cykl przejść.Jeśli ona nie znajdzie czasu to będę się ratować kimś innym. Kiedyś miałam stymulację,ale już nie pamiętam co i jak było. I wtedy beta hcg rosła jak szalona a w obrazie nie było nic... to było moje 4te poronienie:/
@bea25ta cudaczek slodziutki:)
pozdrawiam i przytulam wszystkie brzuszki:*

reklama
Burczus ja mam nadzieję mam będę mieć lamette do oddania. Ale tak kak jest na receptę ! No wypisal lekarz rodzinny po poronieniach bo to poprosiłam o wtedy kosztuje 6 złotych z czymś. Jak masz receptę na 100 % to koło 60 złotych. Ale jak już mówiłam mam nadzieję ze zostanie mi z 20 tabletek.

Do góry