magda1208
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@bentula a próbowała Twoja córka pieczywa takiego http://www.balviten.com/produkt,122,1188-swiezy_chleb_jasny_300g_produkt_bezglutenowy.html ?@Marthi maka bezglutenowa firmy Balwiten,w niebieskim pudelku,pisze maka na pizzę,o ile dobrze pamietam idzie na stowr woda lub mleko,według uznania,drożdże,nie wiem czy kajko bo nie pamietam,mleko rozpuszczam z drozdzami cieple,wlewam do tej maki,i miksuje,pozostaeiam do wyrośnięcia,a chleb rzeczywiście jest bardzo niedobory,i niestety moja corka je go bardzo mało,jedynie kanapki do szkoly,ale ze wszystkich wyprobowanych lubi ten SCHAR=Maestro Classic,niemiecki,ale normalnie jest w sklepach,wyglada jak tostowy,i jest miękki,bo inne sa zbite.@Porzeczka1234 ja nie stosuję tej diety,dzieki za herbatkę,a koper wloski to jaki kupujesz,bo ja mam straszne problemy z wyproznianiem,teraz w ciazy,dzisaj tak popekalam,ze zywa krew była,straszne to jest:-(,@marzycielka81 a powiedz beda Cię usypiac całkowicie?bo ja juz dwa razy mialam skierowanie,ale panicznie sie boję,choc od mojej strony mamy dwoje rodzenstwa w wieku 20 paru lat mieli złośliwego raka jelita,a jeden brat raka żołądka,zmarł,siostra przy nawrocie zmarla w wieku 40 lat,ja tez sie boje bo całe zycie mam problemy,ale panicznie sie boję :-(,@burczuś nadejdzie Twoj dzień,ja czułam też wielkie rozgoryczenie,tym większe ze moj mąż przyjeżdżał co 6 tygodni,w kocu zaszlam po 6 lub 7 miesiacach,ale jak poje halam do niego,i to sie udało fuksem ;-),@Destino co u Ciebie?lepiej się czujesz?,@Avita ja bym sie juz nie martwila,przecież TWOJE zdrowie tez jest ważne,bo przeciez dziecko bedzie Cię potrzebować najbardziej,zdrowej i silnej mamy :-)
Nie mam stymulacji.Raz stymulowałam. Raczej czuję kiedy mam owulację. Czy chodzi Ci o podrasowanie jajeczka?Witam
Ja dziś ma spida od rana sprzatam gotuję już obiad mam zrobiony tzn ziemniaki ugotować ale sałata zrobiona pulpeciki tez.
Pojadę na zakupy i posiedzieć na działkę tak pieknie u nas na Śląsku.
@Marthi @bentula ja próbowałam dietę bezglutenową przez 2 miesiące fakt dobrze się czułam ale dość chudłam wiec moze od tego mam problemy z wypróżnieniem od dawna z przerwami i rzuciłam laktozę i do dziś nie używam ze tak powiem wypiłam mleko od krowki ze 3 miesiące temu i dostałam wstrząsu prawie mdlałam w łazience biegunka masakra mąż chciał mnie na pogotowie wieść a jak byłam mała to piłam mleko ciepłe dopiero wydojone.
Teraz nie mogę znieść zapachu chleba bezglutenowego i mąki więc nie jem.
A jeśli chodzi o wypróznienie dziewczyny jak macie jakieś problemy to ja polecam wypić kazdego wieczora miętę zaparzoną z koprem włoskim i jem codziennie truskawki i od tego tygodnia codziennie chodzę do łazienki @Avita ty chyba wspominałaś ze mssz problem
@marzycielka81 Kochana ściskam weź sobie znieszulenie ja nie miałam tego badania ale mąż miał i bardzo je przeżył. A moj ojciec miał kilka razy bez i nic go nie bolało więc to też kwestia odczucia bólu.
@burczuś a ty masz stymulacje monit ? Czy na czuja moze spróbuje w tym cyklu ?