Marthi
Fanka BB :)
@Kwiatuszekk23 ale horror z tą pępowiną... Mojej znajomej niestety synuś się owinął w 38 t.c. i zmarł nie zdążyli go uratować... a ona - 3 dni po w śpiączce... nie mogli jej odratować, tyle krwi straciła podczas cc. Na szczęście z firmy oddawali krew od nas (ja akurat byłam na L4 bo byłam świeżo po poronieniu też) i odratowali ją, ale dzieciątko... niestety pochowane
@agatush - dzięki za podsunięcie pomysłu mi i @bentula Mnie jakoś te chleby odpychają i na szczęście nie czuje mega chęci jedzenia ich!
@nafoczka - dziękuję! niemniej to jest witamina B12 i B6, a ja powinnam chyba jeszcze B9 przyjmować, osobno, prawda ? B9 to kwas foliowy, a w tym z B12 wydaje mi się, że może go być mało... Jak myślisz?
@agatush - dzięki za podsunięcie pomysłu mi i @bentula Mnie jakoś te chleby odpychają i na szczęście nie czuje mega chęci jedzenia ich!
@nafoczka - dziękuję! niemniej to jest witamina B12 i B6, a ja powinnam chyba jeszcze B9 przyjmować, osobno, prawda ? B9 to kwas foliowy, a w tym z B12 wydaje mi się, że może go być mało... Jak myślisz?
Ostatnia edycja: