reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Burczus ja mam nadzieję mam będę mieć lamette do oddania. Ale tak kak jest na receptę ! No wypisal lekarz rodzinny po poronieniach bo to poprosiłam o wtedy kosztuje 6 złotych z czymś. Jak masz receptę na 100 % to koło 60 złotych. Ale jak już mówiłam mam nadzieję ze zostanie mi z 20 tabletek.
o czyli i rodzinny może to przepisać:) ale warto podglądac chyba jajeczka co? Jutro powinnam dostać okres czyli od poniedziałku powinnam brać leki. chyba nie zdążyłabyś mi wysłać:/

reklama
@burczuś na receptę kochana ja mogę sprawdzić czy mam ale na prawdę powinno się chodzić do gin na te usg przy stymulacji zeby nie narobić sobie więcej szkód niż pożytku

@anetkruczek kochana ja owu miałam w 13 dniu a zastrzyk robiłam w 12 dniu ale u Ciebie pęcherzyki może być na tyle duzy ze lekarz zdecyduje że można juz podać i tak zrobi.

@bea25ta na pewno pisiorka albo psioszkę zakryło raczką bądź skrzyrzowało nóżki :D:D

@kas90 ale masz fajnie z tymi ruchami chciałabym też to poczuć

Bea piękny cud !! Najpiękniejszy najprawdziwszy i jaki duży już !
Ja teraz hoduje jajka, jak to jedna mi to powiedziała i jadę na tym lamette we wtorek jadę do doktora P :-D dziwne to dla m ie wszystko bo nigdy tak nie robiłam... Ale skoro powiedziałam mu że to musi być maj no to jadę od razu z całą altyreria. Tylko ja myślałam że on mi we wtorek zrobi już zastrzyk a zbiegu co czytam to chyba nie bo we wtorek mam 10dc
Czasem w 10 dc możesz zastrzyk dostać, wszystko zależy jak duże jajka masz :D
O widzisz nawet nie wiedziałam że rodzinny może lamette przepisać :)

@bea25ta śliczny cudaczek i wiem ze ma coś po mnie :D

Burczusz na recepte. Ja przed pierwszym zajsciem poszlam do gina i sciemnilam ze prawie rok nam nie wychodzi i od razu przepisal clo :) i udalo sie wtedy w 1 cyklu, tylko ze poronilam.

Destino fantastyczny domek [emoji5]

Motylek wyluzuj troszke,wiem ze jest ciezko ale zrob to dla malenstwa [emoji6]

Beatka [emoji7]
Ciotkom nie przeszkadza ze on taki goly [emoji23]

A tu domek mojego malenstwa [emoji6]
32+3 tc.
1495176494-aaaaaa.jpeg

reklama
@agatush - o tej pizzy z biedronki też słyszałam już od znajomej, ale niestety od dobrych dwóch miesięcy nie mogę jej upolować :(

@nafoczka - dziękuję! :*

@Destino - nieustannie trzymam kciukasy!!! i piekny ten "domek" :D

@Porzeczka1234 - bardzo Ci dziękuję kochana! :*

@Funia90 - ja mam tarczyce w miare dobrej kondycji, jak na to stadium choroby, ale bez lekow niby ani rusz :/
Mam więc tak jak Ty, hashi i MTHFR ;) Co do sosu sojowego, czytalam kiedys ze nie jest polecany... ale co kto lubi, ja akurat nie przepadam za nim.
Co do laktozy - mamy to samo widocznie :)

@motylek1234 - dobre wieści ;) ale faktycznie, postaraj się wyluzować, w Twoich postach ciagle jest dużo paniki... a dla dobra maleństwa chyba lepiej się troszkę starać uspokoic :)

@bea25ta - tak jest, dziękuję! :*

@Liluli - jaki słodki brzuchooool :*

Do góry