reklama
martaha123
Fanka BB :)
Witajcie
Kas trzymam kciuki
Ja też umowilam się do dr P. wizyta na czerwiec.
W sobotę bylam na wizycie u nowej gin. Super babka sie wydaje. Zleciła uzupelnienie badań, niewielkie pokierowala do poradni na nfz by było taniej. Zobaczymy co uda mi się zrobić na nfz. W każdym bądź razie dam znać. O dziwo wizyta w poradni genetycznej bardzo szybko bo można nawet na najbliższy piątek. Nie spodziewałam się że aż tak szybko [emoji4]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kas trzymam kciuki
Ja też umowilam się do dr P. wizyta na czerwiec.
W sobotę bylam na wizycie u nowej gin. Super babka sie wydaje. Zleciła uzupelnienie badań, niewielkie pokierowala do poradni na nfz by było taniej. Zobaczymy co uda mi się zrobić na nfz. W każdym bądź razie dam znać. O dziwo wizyta w poradni genetycznej bardzo szybko bo można nawet na najbliższy piątek. Nie spodziewałam się że aż tak szybko [emoji4]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rany takie tu nowoci a ja się tak obijam Aaaa. ...!!!@nafoczka , może ty ocenisz badania.
Lekarka mi odpisala zeby oznaczyc bete i nic wiecej nie brac ponad to co mam i clexane. Podrażnione sutki i ciąza mogly podniesc prolaktyne
Kasiu progesteron wg mnie niski choc wskazuje owu. Dododaj lutke i dupka i zrób za jakiś czas. Ja w ciąży przy lekach miałam w dniu spodziewanej @92. Ja będziesz robić badania ja bym odrzuciła TSH i wit D3. Prolaktyny w ciąży nie robiłam. A w 5dc była 19
Ps Kasiu a tobie wyszło coś z krzepliwosci? Bo jeśli nie to zwiększaj progestron. Jeśli masz coś z zespołu to Sus gdzieś się dowiedziała ze progesteron jeszcze bardziej ja zagęszcza
susana
Kas
Super wieści !!!!!!!!!
Progesteronem sie nie przejmuj
Moja ginka mówi że dla każdego indywidualnie inne normy są
Ja zawsze miałam bardzo niski progesteron bo w 21 dc był na poziomie 9 !!!!!!!!!!
W ciąże zawsze zachodziłam z takim poziomem progesteronu, jak to mówi moja asystentka Beatka- jak królica
Zaraz na początku ciąży z pierwszą betą progesteron skoczył mi na 98 .!!!!!!!
Proponuje dołożyć lutke 2× 100 napewno
Super wieści !!!!!!!!!
Progesteronem sie nie przejmuj
Moja ginka mówi że dla każdego indywidualnie inne normy są
Ja zawsze miałam bardzo niski progesteron bo w 21 dc był na poziomie 9 !!!!!!!!!!
W ciąże zawsze zachodziłam z takim poziomem progesteronu, jak to mówi moja asystentka Beatka- jak królica
Zaraz na początku ciąży z pierwszą betą progesteron skoczył mi na 98 .!!!!!!!
Proponuje dołożyć lutke 2× 100 napewno
Boje się dorzucac więcej na wlasną ręke. Lykam dupka od wczoraj. Genetyczka tez mi mowila ze progesteton zageszcza i trzeba uwazac. Mam atykoagulant w gornej granic i pai1. ale temp od samej owu wysoka jak nigdy, wiec mysle ze i progesteron lepszy niz zwykle.
Oczywiscie powtorzr go jeszcze. Mam nadzieje ze tym razem testy mnie nie oszukaly. Dzis mam 21 dc, wiec licze ze bedzie szczesliwy jak u Sus
Oczywiscie powtorzr go jeszcze. Mam nadzieje ze tym razem testy mnie nie oszukaly. Dzis mam 21 dc, wiec licze ze bedzie szczesliwy jak u Sus
Ostatnia edycja:
Martyska30
Dziewczyny mam pytanko gdyż w czwartek mam jechać na pierwsze szczepienie do Pasnika A wczoraj pierwszy raz w życiu wyskoczylo mi zimno na ustach czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo ze przez to dziadostwo mnie nie zaszczepia?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Koleżanka się szczepiła z "zimnem" . Także myślę,że to nie ma znaczeniaDziewczyny mam pytanko gdyż w czwartek mam jechać na pierwsze szczepienie do Pasnika A wczoraj pierwszy raz w życiu wyskoczylo mi zimno na ustach czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo ze przez to dziadostwo mnie nie zaszczepia?
reklama
susana
A to jak masz takie wyniki tocznia to musisz uważać z progesteronem tak jak jaBoje się dorzucac więcej na wlasną ręke. Lykam dupka od wczoraj. Genetyczka tez mi mowila ze progesteton zageszcza i trzeba uwazac. Mam atykoagulant w gornej granic i pai1. ale temp od samej owu wysoka jak nigdy, wiec mysle ze i progesteron lepszy niz zwykle.
Ja mam leydena i też sie nie moge tak zagęszczać
Jak bierzesz dupka to lutki już nie
No i większą dawke heparyny .A ile bierzesz ????
Kiedy masz wyniki bety????
Ale fajnie !!!!
Jak masz test dodatni w 21 dc to tak jak u mnie Będzie szczęśliwy cykl
Podziel się: