reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny ja troszkę z innej beczki :) choć wciąż mi bliskiej :) nie wiem czy mi akurat to się przyda ale ;)
Zostałam poproszona jako "doswiadczona" moderatorka o zrobienie odrobiny "szumu".
Chciałam wam zaproponować zagladnie na temat
Link do: Petycja do Ministerstwa
Co wy na to? Może ktoras z Was ma (niestety) jakies przezycia . Będziemy wdzieczne za pomysły.
W tym wszystkim najtrudniejsze jest to ze o zgrozo można stracić dzidzie w takim momencie ze juz ja kochamy, czujemy i nic poradzić nie możemy bo sama sobie rady by nie dała. Zatem cel jest bardzo szczytny
:*

reklama
Beta 33,450, okolo 10dpo, więc chyba w normie. Jestem szczesliwa, wierzę, że będzie dobrze <3.
W srode powtorze bete , chociaz się boję.
Muszę jakos poradzic sobie z lekką infekcją gardla. Ale skoro nie ma gorączki i czuję się dobrze, tylko lekko gardlo szczypie, to chyba nie powinnam się martwic?
Od dzis clexane 0.4, a od 11dc lykam acard. Krew rzadka na razie, bo siniaki wychodzą.

Ostatnia edycja:
Beta 33,450, okolo 10dpo, więc chyba w normie. Jestem szczesliwa, wierzę, że będzie dobrze <3.
Muszę jakos poradzic sobie z lekką infekcją gardla. Ale skoro nie ma gorączki i czuję się dobrze, tylko lekko gardlo szczupie, to chyba nie powinnam się martwic?
Tak tak tak!!!!!!! Kas gratulacje!!!! [emoji173][emoji170][emoji171][emoji169][emoji322][emoji312][emoji323]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę jakos poradzic sobie z lekką infekcją gardla. Ale skoro nie ma gorączki i czuję się dobrze, tylko lekko gardlo szczypie, to chyba nie powinnam się martwic?
Od dzis clexane 0.4, a od 11dc lykam acard. Krew rzadka na razie, bo siniaki wychodzą.
Kas wspaniałe ♡♡♡ :) beta super!

Kas Kochana super gratuluje [emoji5][emoji5]

Gardlo u mnie w kazdej ciazy bylo jednym z pierwszych objawow.

xnw43e3k256g9p2p.png

Kas gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone

Gratulacje @kas90 :)
Trzymam kciuki za pozytywny rozwój:)

reklama
@kas90 - serdeczne gratulacje i trzymam kciuki za szybująca betę! :D
A jeśli już mowa o becie- u mnie dziś (22 dpo) 5811. Ale: progesteron 13,9 (!) mimo duphastonu 3x1. Wizytę mam dopiero w piątek- czy któraś z Was miała zaleconą od ginekologa i duphaston i luteinę? czy ja powinnam sobie aplikować luteinę dodatkowo? Help.

Do góry