reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witajcie
Kas trzymam kciuki
Ja też umowilam się do dr P. wizyta na czerwiec.
W sobotę bylam na wizycie u nowej gin. Super babka sie wydaje. Zleciła uzupelnienie badań, niewielkie pokierowala do poradni na nfz by było taniej. Zobaczymy co uda mi się zrobić na nfz. W każdym bądź razie dam znać. O dziwo wizyta w poradni genetycznej bardzo szybko bo można nawet na najbliższy piątek. Nie spodziewałam się że aż tak szybko [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka , może ty ocenisz badania.
Lekarka mi odpisala zeby oznaczyc bete i nic wiecej nie brac ponad to co mam i clexane. Podrażnione sutki i ciąza mogly podniesc prolaktyne

Ostatnia edycja:
@nafoczka , może ty ocenisz badania.
Lekarka mi odpisala zeby oznaczyc bete i nic wiecej nie brac ponad to co mam i clexane. Podrażnione sutki i ciąza mogly podniesc prolaktyne
Rany takie tu nowoci a ja się tak obijam Aaaa. ...!!! ;)
Kasiu progesteron wg mnie niski choc wskazuje owu. Dododaj lutke i dupka i zrób za jakiś czas. Ja w ciąży przy lekach miałam w dniu spodziewanej @92. Ja będziesz robić badania ja bym odrzuciła TSH i wit D3. Prolaktyny w ciąży nie robiłam. A w 5dc była 19

Ps Kasiu a tobie wyszło coś z krzepliwosci? Bo jeśli nie to zwiększaj progestron. Jeśli masz coś z zespołu to Sus gdzieś się dowiedziała ze progesteron jeszcze bardziej ja zagęszcza

Kas, kciuki za piękną betę :) progesteron jest wydzielany pulsacyjnie, skokowo więc może być wyższe stężenie ale faktycznie jak masz w domu to dorzuć prg i powtórz badanie za parę dni.

Kas
Super wieści !!!!!!!!!
Progesteronem sie nie przejmuj
Moja ginka mówi że dla każdego indywidualnie inne normy są
Ja zawsze miałam bardzo niski progesteron bo w 21 dc był na poziomie 9 !!!!!!!!!!
W ciąże zawsze zachodziłam z takim poziomem progesteronu, jak to mówi moja asystentka Beatka-:p jak królica:happy2:
Zaraz na początku ciąży z pierwszą betą progesteron skoczył mi na 98 .!!!!!!!
Proponuje dołożyć lutke 2× 100 napewno

Boje się dorzucac więcej na wlasną ręke. Lykam dupka od wczoraj. Genetyczka tez mi mowila ze progesteton zageszcza i trzeba uwazac. Mam atykoagulant w gornej granic i pai1. ale temp od samej owu wysoka jak nigdy, wiec mysle ze i progesteron lepszy niz zwykle.
Oczywiscie powtorzr go jeszcze. Mam nadzieje ze tym razem testy mnie nie oszukaly. Dzis mam 21 dc, wiec licze ze bedzie szczesliwy jak u Sus:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanko gdyż w czwartek mam jechać na pierwsze szczepienie do Pasnika A wczoraj pierwszy raz w życiu wyskoczylo mi zimno na ustach czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo ze przez to dziadostwo mnie nie zaszczepia?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanko gdyż w czwartek mam jechać na pierwsze szczepienie do Pasnika A wczoraj pierwszy raz w życiu wyskoczylo mi zimno na ustach czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo ze przez to dziadostwo mnie nie zaszczepia?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Koleżanka się szczepiła z "zimnem" . Także myślę,że to nie ma znaczenia:)

reklama
Boje się dorzucac więcej na wlasną ręke. Lykam dupka od wczoraj. Genetyczka tez mi mowila ze progesteton zageszcza i trzeba uwazac. Mam atykoagulant w gornej granic i pai1. ale temp od samej owu wysoka jak nigdy, wiec mysle ze i progesteron lepszy niz zwykle.
Oczywiscie powtorzr go jeszcze. Mam nadzieje ze tym razem testy mnie nie oszukaly. Dzis mam 21 dc, wiec licze ze bedzie szczesliwy jak u Sus:)
A to jak masz takie wyniki tocznia to musisz uważać z progesteronem tak jak ja
Ja mam leydena i też sie nie moge tak zagęszczać
Jak bierzesz dupka to lutki już nie
No i większą dawke heparyny .A ile bierzesz ????
Kiedy masz wyniki bety????
Ale fajnie !!!!
Jak masz test dodatni w 21 dc to tak jak u mnie :)Będzie szczęśliwy cykl

Do góry