reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny jakiego lekarza polecacie z naszymi problemami, który zna sie na poronieniach i przepisuje odpowiednie leki? Chodzi mi o małopolskie .

Czesc dziewczynki :-) Nie bardzo mam co pisac. Bylam u nowego endo. Uslyszalam ze moje maluszki stracilam, ale to raczej nie wina tarczycy. Pierwszy raz ktos wspomnial o encortonie i to dawce 20. Wciaz jestem zagubiona

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć @Destino, brakowało nam Twojego towarzystwa :)
@gabi433, ja chodzę do dr Rajtar-Ciosek (przyjmuje Krk i Słomniki). Od niej mam cały żelazny z encortonem. Będę chwalić jak mi się uda, na razie nie chcę oceniać. Z mniej istotnych info: miła lekarka, zawsze bierze mniej ode mnie niż w cenniku, ale nie wiem czy najblizszy termin nie będzie na maj.
Jesli chcesz się szczepić, to Milewicz

I ja siè witam po urlopie:)
Podczytywałam Was codziennie ale brak czasu na pisanie:)
Zakochałam się:) w siostrzeńcu:) każdej z nas życze takiego maluszka...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj mam fioletowy cien na 2 testach... pojade na bete i dam znac, nie chce sie jeszcze cieszyc

Edit:
Zobacz media 718249
Z ciekawostek: pink test czulosc 10 wyszedl jasniejszy niż bobotest czulosc 25

PROSZĘ O POMOC. Przyszedl mi progesteron i prolaktyna z 18 dc= 7dpo. Progesteron 17 (bez duphastonu jeszcze w dniu badania, norma laboratorium do 23 i 11-44 dla I trymestru), prolaktyna aż 54 (ale tez w ten dzień zaczęły mnie boleć sutki). Czy wyniki są ok?

Ostatnia edycja:
Do góry