Zastrzyki na ryczałt zależą od wyników badań jeżeli w odstępie 6 tyg są podwyższone bez gadania lekarz powinien wypisać receptę ze zniżką. Ja miałam zalecenia od hematologa ze od pozytw. Testu mam brać 0,4 claxen. Pierwsze receptę dostałam od lekarki z Lux med, która bez oglądania papierów wypisala mi receptę na 3 opakowania. Pamiętam ze zapłaciłam 40 zl, kolejnej recepty bez papierka od hematologa u innego skapego lekarza bym nie dostała. Ale on i tak wypisał mi receptę na 3 opakowania za które zapłaciłam 120 zl w tej samej aptece. Także trzeba zabezpieczać sie. Bo z tymi lekarzami to nigdy nic nie wiadomo.
reklama
magda1208
Fanka BB :)
Porzeczka Trzymaj się Kochana będzie dobrze wierzę w to.
Tak wiem Dżoł.
Chodziło mi konkretnie o Malinowskiego jak on do tego podchodzi ponieważ wystawił mi receptę bez ryczałtu.
Avitka wszystko mi wytłumaczyła za co jestem jej wdzięczna.
Lamia Super.
Tak wiem Dżoł.
Chodziło mi konkretnie o Malinowskiego jak on do tego podchodzi ponieważ wystawił mi receptę bez ryczałtu.
Avitka wszystko mi wytłumaczyła za co jestem jej wdzięczna.
Lamia Super.
Ostatnia edycja:
beri123
Ale sliczny brzuszek, a Milenka cudna Rosnijcie zdrowoZobacz załącznik 792946 a to ja 25 tc
Martyska30
Ale to są wyniki badania Allo mlr. ..[emoji53]Madziu odnośnie fraxiparyny to tak ja mam zaświadczenie od genetyka ze należy mi się na ryczałt ze względu na mthfr.
Mhh co u mnie dziś szczepienie nie wiem juz ktore i mrl również miałam i czekam czy coś się zmieniło jeszcze muszę powtórzyć cytilogie i juz jestem obsrana za przeproszeniem ze strachu
Martyska ja się nie znam na tych badaniach nie robiłam tych takze nie wiem wydaje mi się ze to badanie dotyczy czy mąż może być dawcą do szczepień i chyba nie ale nie jestem pewna czy dobrze to interpretuje
Marthi witaj jakie robiłaś badania? U kogo się leczysz homocysteina podwyższona świadczyć być moze o możliwości trombofili wrodzonej ? Robiłaś to badanie u kogo sie leczysz?
Sus odzywaj sie bo mnie stresujeszbjak dlugo milczysz haha przytulam
Wszystkim brzuchatki ściskam pisac wstawiac zdjęcia
Staraczki trzymam kciuki Madziu za Ciebie również
Nafoczke i doris również całuję w noski synków
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Dzień dobry
Foczuńku środa a uległa ma grypę żołądkową i co za tym idzie odruch wymiotny a piec załadujemy od dołu [emoji12] będzie dłużej cieplej [emoji16]
Lamia śliczny brzuś i Milenka [emoji7]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Foczuńku środa a uległa ma grypę żołądkową i co za tym idzie odruch wymiotny a piec załadujemy od dołu [emoji12] będzie dłużej cieplej [emoji16]
To masz jakieś dziwne to mlr...ja robiłam na Prokocimiu i mój wynik wygląda tak:
Załączniki
Martyska30
To naprawdę mam dziwne i dlatego nic z tego nie rozumiem. Badanie robiłam w Warszawie w Instytucie Immunologii.Dzień dobry
To masz jakieś dziwne to mlr...ja robiłam na Prokocimiu i mój wynik wygląda tak:Zobacz załącznik 792953
czarna_mala
A ogólny wynik hamowania na końcu jaki masz?To naprawdę mam dziwne i dlatego nic z tego nie rozumiem. Badanie robiłam w Warszawie w Instytucie Immunologii.
reklama
Martyska30
Właśnie nic nie mam. Tylko to co wcześniej wstawiłam.A ogólny wynik hamowania na końcu jaki masz?
Hamujący wpływ surowicy wynosi 0%
Odpowiedz proliferacyjna limfocytów moich w surowicy pacjentki na antygeny mojego męża wynosi 236% odpowiedzi uzyskanej pod wpływem spulowanej surowicy pochodzącej od 20 dawcow krwi.
1. Proliferacja limfocytów z surowicą spulowaną ( od zdrowych dawców) : 610
2. proliferacja limfocytów z surowicą pacjentki : 1440
Podziel się: