Foczuńku środa a uległa ma grypę żołądkową i co za tym idzie odruch wymiotny a piec załadujemy od dołu [emoji12] będzie dłużej cieplej [emoji16]
Lamia cudeńko moje ♡♡♡
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Foczuńku środa a uległa ma grypę żołądkową i co za tym idzie odruch wymiotny a piec załadujemy od dołu [emoji12] będzie dłużej cieplej [emoji16]
Miałam 0,4 a teraz mam 0,6!Avita Dziękuję za odpowiedź . Jaką ty masz dawkę fraxipariny.?
M.in.przy zespole antyfos.. i V leiden. Ja mam ma ryczalt choc mi sie nie nalezy,ale mam takiego gina ze i tak mi pisze.Dziewczyny, a wy orientujecie sie kiedy mozna uzyskac heparyne na ryczałt od gina?????
Właśnie nic nie mam. Tylko to co wcześniej wstawiłam.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji12] [emoji8]
Lamia cudeńko moje ♡♡♡
Hmmm czytałam kiedyś na jakimś forum, że jak hamowanie nie wzrasta a cytokiny układ immunologiczny jest ok to i bez hamowania dostajesz zielone światło; jak cytokiny poza normą i agresja wynikająca z układu immunologicznego, ale hamowanie wysokie to hamowanie ochrania zarodeki dostajesz zielone światło; najgorszą opcją jest brak hamowania i cytokiny poza normami, bo wtedy może się nie udać.Dziewczyny, już kiedyś pytałam,ale nikt nie odpowiedział, czy jest tu ktoś komu szczepienia z limfocytów krwi męża nic nie dały (cały czas 0 hamowania), a kolejne z dawcą przyniosły efekt? Wątpię szczerze w sens tego, co robię...
0,4 miałam na samym początku ciąży a później malina zwiększył mi do 0,6!Avita kto co zwiekszyl fraxi ? Kiedy? I na jakiej podstawie ?
Fondi mnie moja gin też dała fraxiparyne 0,4 i skierowaie na sprawdzenie fibrynogenu bo mówiła, ze jeśli coś jej się nie spodoba w wynikach to zwiekszymyAvita kto co zwiekszyl fraxi ? Kiedy? I na jakiej podstawie ?
Moja skolei sprawdzala ddimeramiFondi mnie moja gin też dała fraxiparyne 0,4 i skierowaie na sprawdzenie fibrynogenu bo mówiła, ze jeśli coś jej się nie spodoba w wynikach to zwiekszymy
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
I tu mnie właśnie ciekawi przy jakiej wartości d-dimerow czy fibrynogenu zwiększa się dawkę clexane? Bo ja jedno i drugie mam powyżej normy, mam Leidena i hematolog mi nic nie zwiększyła.Moja skolei sprawdzala ddimerami