reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Avita Dziękuję za odpowiedź . Jaką ty masz dawkę fraxipariny.?
Miałam 0,4 a teraz mam 0,6!
Malinowski żadnego zaświadczenia ode mnie chciał, sam zadecydował, że należy mi się ryczałt bo z badań wynika że mam zespół!
Ale cena fraxi w aptekach jest bardzo różna!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a wy orientujecie sie kiedy mozna uzyskac heparyne na ryczałt od gina?????
M.in.przy zespole antyfos.. i V leiden. Ja mam ma ryczalt choc mi sie nie nalezy,ale mam takiego gina ze i tak mi pisze.

Destino gdzie sie podziewasz?

xnw43e3k256g9p2p.png

Dziewczyny, już kiedyś pytałam,ale nikt nie odpowiedział, czy jest tu ktoś komu szczepienia z limfocytów krwi męża nic nie dały (cały czas 0 hamowania), a kolejne z dawcą przyniosły efekt? Wątpię szczerze w sens tego, co robię...

Właśnie nic nie mam. Tylko to co wcześniej wstawiłam.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Na chłopski rozum to hamowanie masz 0% chyba...
:-D:-D:-D

Lamia cudeńko moje ♡♡♡
[emoji12] [emoji8]
Dziewczyny, już kiedyś pytałam,ale nikt nie odpowiedział, czy jest tu ktoś komu szczepienia z limfocytów krwi męża nic nie dały (cały czas 0 hamowania), a kolejne z dawcą przyniosły efekt? Wątpię szczerze w sens tego, co robię...
Hmmm czytałam kiedyś na jakimś forum, że jak hamowanie nie wzrasta a cytokiny układ immunologiczny jest ok to i bez hamowania dostajesz zielone światło; jak cytokiny poza normą i agresja wynikająca z układu immunologicznego, ale hamowanie wysokie to hamowanie ochrania zarodeki dostajesz zielone światło; najgorszą opcją jest brak hamowania i cytokiny poza normami, bo wtedy może się nie udać.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry