reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Foczuniu,
U mnie testowania nie bedzie w tym miesiącu, nie pęklo to jajo chyba, bo szyjka ciagle byla lekko otwarta(a zawsze mi sie zamyka po owu). Dopiero jak wzielam dupka, to się zamkneła.Ale czekam na wchłonięcie i przyszly miesiąc :D A jak znowu bedzie cos nie tak, to moze odstawie leki i zrobię przerwę.
Zarezerwowałam wczoraj nocleg w Zakopanem. Skoczymy na 1 noc na walentynki :D
Mam zakwasy po basenie, haha:p
Kas na drugim wątku tez dziewczyny piszą ze lutka dobra jest na torbiele zatem życzę żeby wszystko wróciło do normy.

Witam nowe dziewczyny :) i zapraszam do współpracy

reklama
Nafoczka, kiedy ty masz jeszcze dla nas czas, jesteś niesamowita :)

Ej, myślicie, że taki 2 dniowy wyjazd w góry nie zaszkodzi owulacji?

Madziu, chyba sie cieszysz, że już niedługo staranka?:) Ale zleciało, niedawno pytałaś do jakiego lekarza się wybrać.

Agatush, co u Ciebie?

Witam nowe koleżanki :*
Ja biorę się za knedle ze sliwkami :D

Nafoczka, kiedy ty masz jeszcze dla nas czas, jesteś niesamowita :)

Ej, myślicie, że taki 2 dniowy wyjazd w góry nie zaszkodzi owulacji?

Madziu, chyba sie cieszysz, że już niedługo staranka?:) Ale zleciało, niedawno pytałaś do jakiego lekarza się wybrać.

Agatush, co u Ciebie?

Witam nowe koleżanki :*
Ja biorę się za knedle ze sliwkami :D
Hej Kas90. U mnie powolutku. Ja tak jak pisałam 07.02 idę na usg więc czas mi się dłuży okropnie..... Z objawów - oprócz tego że urzadzam namietne rozmowy z kiblem :-/ to to co było już wcześniej pozostaje bez zmian - piersi bolą i rosną, trochę zgaga doskwiera, ale to Pikuś w porównaniu z nudnosciami i wymiotami :-p spać mogę po 12 godzin jak nigdy. Mało jest rzeczy które mogę zjeść :-/ ale jeśli dzięki temu z Dzidzia na być ok to jakiś to wytrzymam ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kas90 Tak Kasiu zleciało z jednej strony cieszę się, że jestem w tym miejscu w którym jestem teraz z drugiej bardzo się boję tego co przed nami .

Dziewczyny mam zapytanie odnośnie ceny fraxiparine mąż dzisiaj wykupił lekarstwa, które przepisał Malina i za zastrzyki zapłacił 240 zł za 2 opakowania. Zadzwoniłam i zapytałam w aptece oczywiście doktor nie dał mi zniżki na zastrzyki . Jak to możliwe czy wam też Malina wystawia recepte bez ryczałtu ?. Czekam na info od was . Dziękuję

Magda fraxiparine to jak clexane? Jesli tak to gin mi zapisal pierwszy raz na ryczalt ale na nastepna wizyte kazal juz miec zaswiadczenie od immunologa ze mam zespol antyfosfol. zeby mogl wystawiac recepty ze znizka. (No ale juz nie musialam isc bo bylo po wszystkim. )

Napisane na iPhone

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kas Bardzo bym chciała ale strach pozostaje.
Porzeczka Czajak co u was .?

Madziu odnośnie fraxiparyny to tak ja mam zaświadczenie od genetyka ze należy mi się na ryczałt ze względu na mthfr.
Mhh co u mnie dziś szczepienie nie wiem juz ktore i mrl również miałam i czekam czy coś się zmieniło jeszcze muszę powtórzyć cytilogie i juz jestem obsrana za przeproszeniem ze strachu

Martyska ja się nie znam na tych badaniach nie robiłam tych takze nie wiem wydaje mi się ze to badanie dotyczy czy mąż może być dawcą do szczepień i chyba nie ale nie jestem pewna czy dobrze to interpretuje

Marthi witaj jakie robiłaś badania? U kogo się leczysz homocysteina podwyższona świadczyć być moze o możliwości trombofili wrodzonej ? Robiłaś to badanie u kogo sie leczysz?

Sus odzywaj sie bo mnie stresujeszbjak dlugo milczysz haha przytulam

Wszystkim brzuchatki ściskam pisac wstawiac zdjęcia

Staraczki trzymam kciuki Madziu za Ciebie również

Nafoczke i doris również całuję w noski synków

reklama
1485369259752219509137.jpg

Proszę moja Milenka w 21 tc

Załączniki

• 1485369259752219509137.jpg
    1485369259752219509137.jpg
    625,4 KB · Wyświetleń: 439
Do góry