Tak Kasiu odstawiałam jak juz wiedziałam że nic z tego ale potem brałam od jakiegoś 3 dnia po owuNafoczka, a ty jak odstawiałaś przy okresie?
U nas synowie smarkaci się zrobili :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Kasiu odstawiałam jak juz wiedziałam że nic z tego ale potem brałam od jakiegoś 3 dnia po owuNafoczka, a ty jak odstawiałaś przy okresie?
Tak Kasiu odstawiałam jak juz wiedziałam że nic z tego ale potem brałam od jakiegoś 3 dnia po owu
U nas synowie smarkaci się zrobili :/
Po prostu odstawiałam. Brałam 10 encortonu=8 metypreduKochana, a odstawiałaś z dnia na dzień? Czy jakoś stopniowo? Chociaż mam nadzieję, że żadnego odstawiania nie będzie
Co z tymi chorobami w tym roku? "Moje" dzieci też ciągle chore.
Lamia, dziękujemy za pozytywną energię
Arluska (ja się nie szczepię), zawsze tak mam z włosami wrzesień-listopad, co roku. Wypada baaaardzo duzo włosów, a teraz mam pełno młodziutkich odrostów. Ale już mnie to nie martwi, bo co roku mam tak samo. Wychodzą stare, żeby młode mogły rosnąć.
Mi lekarz zalecił wypic jogurt naturalny przy czym pół godz. Po encortonie więc nie powinno osłabiać działania.Dzięki dziewczyny wolałam dopytac, bo wiem, że np antybiotyku nie powinno się z mlekiem, bo osłabia działanie. A lubię mleczne śniadania
Kochana słyszę to teraz w pracy od co drugiej osoby poprostu taki czas zimowy dodatkowo może jakiś stres.... ale mnie boli głowa 3 dzień i tez dzisiaj się zastanawiam czy nie od szczepień ale to chyba od kregosłupaHej dziewczyny,
dawno się nie odzywalam więc pewnie mnie nie pamiętacie..
ale mam pytanie bo nie daje mi coś spokoju...
chodzi o to,że tak od miesiąca zaczęły mi wypadać włosy..ale nie tak normalnie jak zawsze,tylko wręcz całymi garściami...straszne to jest,miała któraś tak a była po szczepieniach?niewiem czy powiązywać ze sobą te fakty...