reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A Riri, jak już wyjdziecie to ciotki czekają na fotki :-)
A tak mi się przypomniało, że z Patrykiem miałam nawał pokarmu w 3 dobie i potem zaczęło iść gładko.

Ja nie wrzucam z połówkowych, bo mam małego w kawałkach: kość udowa, kość ramienna, serduszko, główka od środka, żołądek a nawet pęcherzyk żółciowy. Jest facet kompletny :-)

Gogac, nie jest łatwo, ale wszystkie na tym forum jesteśmy silne babki i damy radę. Wierzę, że w końcu uda się Tobie z rodzeństwem dla córeczki. Może ten intralipid to dobry trop.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Riri cudowne wieści. Gratuluję niunki. Co do karmienia to jak pielęgniarki nie vardzo do pomocy czy nauki chętne to proponuję nakładki na sutki. U mnie pielęgniarka była chętna do pomocy i kazała ściągnąć nakładki i młody się denerwował bo jadł w nakładach.Jest łatwiej karmić łatwiej leci a jak stres ci minie. To zaczniesz karmić bez nakładek.

Witam się i ja
Gratuluję Riri wspaniały prezent na święta, cudownie, chetnie pocieszę oko zdjęciem córeczki
Staram się Was czytać ale ostatnio brak czasu, więc nie pisze boi nie mam o czym,weny brak
tyle brzuchatek ale jakoś mało sweet foci z usg:confused2:
pozdrawiam
p.s. Ovli hop hop pokaż się zza krzaków

reklama
Do góry