reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
A Riri, jak już wyjdziecie to ciotki czekają na fotki :-)
A tak mi się przypomniało, że z Patrykiem miałam nawał pokarmu w 3 dobie i potem zaczęło iść gładko.
Ja nie wrzucam z połówkowych, bo mam małego w kawałkach: kość udowa, kość ramienna, serduszko, główka od środka, żołądek a nawet pęcherzyk żółciowy. Jest facet kompletny :-)
Gogac, nie jest łatwo, ale wszystkie na tym forum jesteśmy silne babki i damy radę. Wierzę, że w końcu uda się Tobie z rodzeństwem dla córeczki. Może ten intralipid to dobry trop.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak mi się przypomniało, że z Patrykiem miałam nawał pokarmu w 3 dobie i potem zaczęło iść gładko.
Ja nie wrzucam z połówkowych, bo mam małego w kawałkach: kość udowa, kość ramienna, serduszko, główka od środka, żołądek a nawet pęcherzyk żółciowy. Jest facet kompletny :-)
Gogac, nie jest łatwo, ale wszystkie na tym forum jesteśmy silne babki i damy radę. Wierzę, że w końcu uda się Tobie z rodzeństwem dla córeczki. Może ten intralipid to dobry trop.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Riri cudowne wieści. Gratuluję niunki. Co do karmienia to jak pielęgniarki nie vardzo do pomocy czy nauki chętne to proponuję nakładki na sutki. U mnie pielęgniarka była chętna do pomocy i kazała ściągnąć nakładki i młody się denerwował bo jadł w nakładach.Jest łatwiej karmić łatwiej leci a jak stres ci minie. To zaczniesz karmić bez nakładek.
Riri serdeczne gratulacje! Niech Zosieńka zdrowo rośnie. :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
U
użytkownik m
Gość
Witam się i ja
Gratuluję Riri wspaniały prezent na święta, cudownie, chetnie pocieszę oko zdjęciem córeczki
Staram się Was czytać ale ostatnio brak czasu, więc nie pisze boi nie mam o czym,weny brak
tyle brzuchatek ale jakoś mało sweet foci z usg
pozdrawiam
p.s. Ovli hop hop pokaż się zza krzaków
Gratuluję Riri wspaniały prezent na święta, cudownie, chetnie pocieszę oko zdjęciem córeczki
Staram się Was czytać ale ostatnio brak czasu, więc nie pisze boi nie mam o czym,weny brak
tyle brzuchatek ale jakoś mało sweet foci z usg
pozdrawiam
p.s. Ovli hop hop pokaż się zza krzaków
bertha
Fanka BB :)
Dziękuje za wszystkie życzenia!! Sus, orgazmy szczególnie sie przydadzą bo mało ich u mnie :*
Riri, ogromne gratulacje!!!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Riri, ogromne gratulacje!!!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: