Kas kochana one są pyszne te kuleczki muszę męża od nich juz odganiać bo zje przed świętami. To tak kupujesz kilo ryby ja wzięłam 1 kg mintaja rozmrażasz i mielisz w maszynce do mięsa dodajesz cebulke mielisz 2 bułki namoczone wycisniete z wody dodajesz jajko sól pieprz i czonek ja jeden zabek do smaku jeśli masa jest zbyt luźna dodałam bułki tartej formujesz kulki turlasz w bułce i smażysz na glebokim oleju. Robisz zalewę 1 litr wody gotujesz dodajesz pół szklanki octu kilka ziaren calego pipeprzu ziela angielskiego i kilka listków laurowych po zagotowaniu dodajesz marchewkę skrojona u mnie w slupek + cebule w piórka i wszystko osobno musi wystygnać, na koniec jak wszystko bedzie zimne zalewasz kuleczki zalewa octową zajęło mi to godzine ale sa o niebo lepsze niż kupione polecam.
Asiu dlaczego szyjka mu się nie podoba ? Lekarze lubią nas straszyć wszystko będzie dobrze jest pesar szew nie martw się.
Nafoczko dzieki za info o colostrum nie wiem czy brać wacham się od tygodnia nie biorę. Trzymam kciuki za maluszki.
Pati9001 kochana witaj przykro mi z powodu aniołków. Jeśli chodzi o wybór lekarza nie doradzę ale myślę ze robi Ci ten obecny podstawowe robiłaś mutacje v leiden ? przeciwciał anty łożyskowe plemnikowe, ana ?
Bea25ta ja też chcę rezerwę na brzuszek
poczekam jeszcze może nowe się zwolnią