reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Mickey to 30Paula30
a tak ogóle to witam o tej godzinie . Cycolimy więc nie śpimy
a tak ogóle to witam o tej godzinie . Cycolimy więc nie śpimy
lamia78
Fanka BB :)
Beta zrobiona -teraz czekanie.
Bea wczoraj i dziś wsadzam palec w dupke tak jak radziłaś
Ale wiesz co? coś w tym jest.... przypomniałam sobie jak przy ostatnim poronieniu dali mi lek poronny dowcipnie i nie zadziałał ,więc zawołali mnie na zabiegowy i lekarz wsadził mi w dupcie 2 raz lek ,a jak zapytałam czemu? to powiedział ,że lepiej zadziała i wtedy ''ruszyło''
Więc mam nadzieje że prg podskoczy ,ale wynik dopiero jutro
Gabiś powtarzasz betę?
Fondi jak tam? uspokoiłaś się troszeczkę?
Mickey cieszę się razem z tobą.
Pozdrawiam resztę dziewczyn.
Trzymajcie kciuki - aniołeczki
Ale wiesz co? coś w tym jest.... przypomniałam sobie jak przy ostatnim poronieniu dali mi lek poronny dowcipnie i nie zadziałał ,więc zawołali mnie na zabiegowy i lekarz wsadził mi w dupcie 2 raz lek ,a jak zapytałam czemu? to powiedział ,że lepiej zadziała i wtedy ''ruszyło''
Gabiś powtarzasz betę?
Witam Was dziewczyny,Sus zycze Ci spełnienia marzeń,dzieki nim chce sie nam żyć :-),dziewczyny moze to glupie pytanie,ale czy po stosunku plamienie oznacza owulacje,bo sluz na owulacyjny za bardzo nie wyglada,a jest to okres owulacyjny,temp,niska,wczesniej nie mierzylam,jesli mozecie to odpiszcie,dzieki :-),a wszystkim zaciazonym gratuluję :-) oby wszystko dalej było dobrze!
U
użytkownik m
Gość
dzieńdoberek
Lamia & & & za bete,
Gabiś co u Ciebie,
Wczoraj dr powiedział mi żebym znalazła jakąś lafirynde dla męża bo zakaz sexuto ja mu mówię że mam już 2 w domu ,na dodatek są po cieczce i już go napastują a on na to żebym uważała żeby członka nie odgryzły
przez ten metypred nie mogę się wyspać
Lamia & & & za bete,
Gabiś co u Ciebie,
Wczoraj dr powiedział mi żebym znalazła jakąś lafirynde dla męża bo zakaz sexuto ja mu mówię że mam już 2 w domu ,na dodatek są po cieczce i już go napastują a on na to żebym uważała żeby członka nie odgryzły
dzieńdoberek
Lamia & & & za bete,
Gabiś co u Ciebie,
U mnie...hmmm...głupieję...bo szukam info o Clexanie, jaką dawkę powinnam brać i czy trzymac sięlekarza, który rozbił to na 2x dziennie czy walić 2 zastrzyki tylko wieczorem.
Kochana, a ile - jaką dawkę bierzesz sterydu? Bo Ty też miałaś ANA3 dodatnie jak ja?
nie bo dziś znów z ranazabarwienie brązu dzownilam do gina i do maliny dzwonię jeszcze. jkabym.jeszcze plamila mam dzeonic zrobią mi usg ale i tak się umowie na jutro von mam dość czekania więc jutro się wyjaśni wszystko chyba ze dziś jeszcze wystąpi to dziś pójdę a mam dziś tyle na głowie stres od rana ze nie mam siły o niczym myśleć moja mała ma dziś zabieg i ja od rana biegunkę mam i mdłości ze stresu o nie wiem czy nie stąd to palmoenie ehh no nic trza przeżyćBeta zrobiona -teraz czekanie.
Gabiś powtarzasz betę?
wyprzedze wasze wypowiedź na ip byłam wtedy coscie tak mi.kazały i nie zrobili mo usg tylko badali szyjke nie zostawili w szpitalu kazali leżeć i czekać aż mina plamienia więc najwyzrazniej ne każdy jeat tak super nastawiony do ciężarnych większość ma ich w dupie.
reklama
mnie mi.lewicz kazał zwiększyć fraxi i dibral do wagi malina kazał.zostawić i.nic nie zwiększać a ten stad kazał odstawic hahaha i bądź człowieku mądry. oczywiście maliny się trzymam. myślę badania musisz zrobić izoabczyc co i jak i kontrolować ddimer inr i apttU mnie...hmmm...głupieję...bo szukam info o Clexanie, jaką dawkę powinnam brać i czy trzymac sięlekarza, który rozbił to na 2x dziennie czy walić 2 zastrzyki tylko wieczorem.
Kochana, a ile - jaką dawkę bierzesz sterydu? Bo Ty też miałaś ANA3 dodatnie jak ja?
Podziel się: