reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

nie bo bym już zwariowała od tego wszystkiego jakbym wszystko badała trzymać się lekarza i tyle.
susana ty mialas 3xdupka i 2razy lutke ? i to wszystko?
Fondie
Ja miałam 2× dupka i lutke na noc .
Potem przy plamieniu 3×1 zwiększyłam na 3 dni i znowu mniejszyłam bo plamiłam tylko jeden dwa dni

reklama
1473165728223.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473165728223.jpg
    1473165728223.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 403
Nafoczka - może zmienić sposób podawania Prolutexu? Zamiast domięśniowo to też w brzuch jak Ty?
Wczoraj nic mnie nie bolało podanie Prolutexu (przed wczoraj ból straszny), ja mam na pupie tłuszczyk (zresztą gdzie ja go nie mam :p ) i się zastanawiam czy te piguły dobrze mi podają.

Edit: Dupka nie mam, ale Lutkę sobie zaaplikuję.
Gabis to zmień i sledz badając :)
beta dziś 1874 zobaczymy, czyli rośnie, dziewczyny ja już mam chyba jakieś paranoje wczoraj pół dnia przepłakałam bo byłam pewna że fasolka nie dała rady ja nie wiem, to normalne, że nagle jest ból brzucha piersi przestają boleć ...chyba moje maleństwo sprawdza moją cierpliwość żeby wiedzieć na co może sobie pozwolić, no ale i tak nie będę porównywwała mojej bety do np. Nafoczki z tego dnia:baffled:
To nie porównuj gluptasie :) ważne ze rośnie ;) mi tsh tez spadło w ciąży :)

Paula
Gabiś
Lamia
Gratuluję betek .Ale super wysyp ciężarówek na forum .
Susa badałaś prg w ostatniej ciązy?
ile miałaś i kiedy?
Plis napisz ,bo ja się denerwuje. Jutro idę na betę ,prog i tsh , a w czwartek do gina na 9 .00 ,zobaczymy co powie, będzie miał ''świeże '' wyniki.

Susa badałaś prg w ostatniej ciązy?
ile miałaś i kiedy?
Plis napisz ,bo ja się denerwuje. Jutro idę na betę ,prog i tsh , a w czwartek do gina na 9 .00 ,zobaczymy co powie, będzie miał ''świeże '' wyniki.
Lamia
Badałam pierwszą betę w
12 dpo beta 110 a progesteron 33
13 dpo beta 165
17 dpo beta 1136
19 dpo beta 2159
24 dpo. 9068
32 doo. 43660

Ostatnia edycja:
Lamia
Badałam pierwszą betę w
12 dpo beta 110 a progesteron 33
13 dpo beta 165
17 dpo beta 1136
19 dpo beta 2159
24 dpo. 9068
32 doo. 43660
Sus! Ty wiesz czego Ci zyczymy:) Slodkiego milego zycia i pamietaj, ze wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy i waznych jest kilka tych chwil - tych na ktore czekamy:) Jestes mloda i masz swiat u swoich stop:)))

reklama
Sus! Ty wiesz czego Ci zyczymy:) Slodkiego milego zycia i pamietaj, ze wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy i waznych jest kilka tych chwil - tych na ktore czekamy:) Jestes mloda i masz swiat u swoich stop:)))
No taka młoda to ja już nie jestem
.:D:DBez jaj .:pAle dziękuję za piękne życzenia .i świat u stóp jak najbardziej zamierzam mieć :p:p:p:p

Do góry