reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lamia ale super!
Nafroczka jestem umówiona na cc na 15 wrzesnia ale jak złapie mnie wcześniej to jadę i nie wiem co ze mną zrobią, podobno do sn nie mogą mnie zmusić ale nie wiem tego na pewno. Pierwsza była cesarka potem sporo zabiegów na macicy w tym 2 histero i 1 laparohisteroskopia nie wiem czy to wskazanie do cc.

Lamia ale super!
Nafroczka jestem umówiona na cc na 15 wrzesnia ale jak złapie mnie wcześniej to jadę i nie wiem co ze mną zrobią, podobno do sn nie mogą mnie zmusić ale nie wiem tego na pewno. Pierwsza była cesarka potem sporo zabiegów na macicy w tym 2 histero i 1 laparohisteroskopia nie wiem czy to wskazanie do cc.
Aga a jak dawno miałaś cesarka? Jak miałaś to i teraz powinni zrobić. To już tuż tuż oj super :)
dzieńdoberek
Lamia & & & za bete,
Gabiś co u Ciebie,
Wczoraj dr powiedział mi żebym znalazła jakąś lafirynde dla męża bo zakaz sexu:pto ja mu mówię że mam już 2 w domu ,na dodatek są po cieczce i już go napastują a on na to żebym uważała żeby członka nie odgryzły8-)
przez ten metypred nie mogę się wyspać:baffled:
Paula z tymi lafilryndami i innymi hasłami to doktorek tak już ma. Zobaczysz że ci jeszcze powie ze po pęcherzyku rozpoznaje płeć :D u mnie trafił :D kochany ♡
Tak ja miałam 8mg metypredu

Aga a jak dawno miałaś cesarka? Jak miałaś to i teraz powinni zrobić. To już tuż tuż oj super :)

Paula z tymi lafilryndami i innymi hasłami to doktorek tak już ma. Zobaczysz że ci jeszcze powie ze po pęcherzyku rozpoznaje płeć :D u mnie trafił :D

Fajne teksty :-) :) Mi kiedyś mój gin jak przyplątała się grzybica to kazał męża szczotką drucianą wyszorować :D:D
Ja dostałam Encorton 10 ale 2xdziennie 1 tabletkę, ale że biorę rano to wychodzi, że jednorazowo przyjmuję 20mg...Dużo...:szok:

Paula z tymi lafilryndami i innymi hasłami to doktorek tak już ma. Zobaczysz że ci jeszcze powie ze po pęcherzyku rozpoznaje płeć :D u mnie trafił :D
:Da to przyznaję rację, mi powiedział jak była owu z prawego jajnika że na dziewczynkę -bo dziewczynki na lewo nie chodzą, a wczoraj że czarnego murzyna:Dwidzi po pęcherzyku

do tej pory nie wiedziałam ja powinna wyglądać wizyta w ciązy, tzn mój były lekarz jak w 2 ciąży się wszystko opóżniało z rozwojem i jak liczyłam mu że mi nie pasuje to mi powiedział żeby się nie czepiać szczegółow kilka dni w tą czy w tą( 2 tyg)nie mówię nawet, że nigdy nie miałam założonej karty ciąży, tylko nie dziwcie się bo pamiętam jak nie wierzyłyście Fondie że nie miała karty, a tu doktor liczy mi pęcherzyk co do dni... szkoda że tak mało takich lekarzy

:Da to przyznaję rację, mi powiedział jak była owu z prawego jajnika że na dziewczynkę -bo dziewczynki na lewo nie chodzą, a wczoraj że czarnego murzyna:Dwidzi po pęcherzyku
A to mi powiedział "niestety chłopak" bo chłopcy to bardzo delikatna płeć, wymagają pieszczot i szczególnego traktowania :D

Edit mi "szybka 100" tez nigdy karty nie zakładała a doktorek jaki jest taki jest ale serce ma dobre i można czuć się przy nim bezpiecznie. Jak mi powiedział ze Wikus ma kość nosowa długa jak u Żyda i żadnego ZD nie widzi to tak jest :)

A wogole to mam dobry humor bo tesciowa dostała repremende od mojego M. bo już sam nie wytrzymał :D

Ostatnia edycja:
A to mi powiedział "niestety chłopak" bo chłopcy to bardzo delikatna płeć, wymagają pieszczot i szczególnego traktowania :D

Edit mi "szybka 100" tez nigdy karty nie zakładała a doktorek jaki jest taki jest ale serce ma dobre i można czuć się przy nim bezpiecznie. Jak mi powiedział ze Wikus ma kość nosowa długa jak u Żyda i żadnego ZD nie widzi to tak jest :)
Nafoczka a powiedz mi bo mi się już trochę miesza to w którym tyg ciąży po raz ostatni byłaś u dr?

reklama
Do góry