reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana spóźnione życzenia!!!
Życzę Ci dużo, siły, do pokonywania codziennych trudów.
Dużo radości żebyś zarazala nią innych.
Więcej optymizmu żeby twoje plany przybrały lepszy obrót;);)
I łez, ale tylko tych że szczęścia ;]

Beta zrobiona -teraz czekanie.
Bea wczoraj i dziś wsadzam palec w dupke tak jak radziłaś:laugh2:
Ale wiesz co? coś w tym jest.... przypomniałam sobie jak przy ostatnim poronieniu dali mi lek poronny dowcipnie i nie zadziałał ,więc zawołali mnie na zabiegowy i lekarz wsadził mi w dupcie 2 raz lek ,a jak zapytałam czemu? to powiedział ,że lepiej zadziała i wtedy ''ruszyło''
Więc mam nadzieje że prg podskoczy ,ale wynik dopiero jutro:mad:
Gabiś powtarzasz betę?
Fondi jak tam? uspokoiłaś się troszeczkę?
Mickey cieszę się razem z tobą.
Pozdrawiam resztę dziewczyn.
Trzymajcie kciuki - aniołeczki

Witam Was dziewczyny,Sus zycze Ci spełnienia marzeń,dzieki nim chce sie nam żyć :-),dziewczyny moze to glupie pytanie,ale czy po stosunku plamienie oznacza owulacje,bo sluz na owulacyjny za bardzo nie wyglada,a jest to okres owulacyjny,temp,niska,wczesniej nie mierzylam,jesli mozecie to odpiszcie,dzieki :-),a wszystkim zaciazonym gratuluję :-) oby wszystko dalej było dobrze!

dzieńdoberek
Lamia & & & za bete,
Gabiś co u Ciebie,
Wczoraj dr powiedział mi żebym znalazła jakąś lafirynde dla męża bo zakaz sexu:pto ja mu mówię że mam już 2 w domu ,na dodatek są po cieczce i już go napastują a on na to żebym uważała żeby członka nie odgryzły8-)
przez ten metypred nie mogę się wyspać:baffled:

dzieńdoberek
Lamia & & & za bete,
Gabiś co u Ciebie,
Wczoraj dr powiedział mi żebym znalazła jakąś lafirynde dla męża bo zakaz sexu:pto ja mu mówię że mam już 2 w domu ,na dodatek są po cieczce i już go napastują a on na to żebym uważała żeby członka nie odgryzły8-)
przez ten metypred nie mogę się wyspać:baffled:

U mnie...hmmm...głupieję...bo szukam info o Clexanie, jaką dawkę powinnam brać i czy trzymac sięlekarza, który rozbił to na 2x dziennie czy walić 2 zastrzyki tylko wieczorem.
Kochana, a ile - jaką dawkę bierzesz sterydu? Bo Ty też miałaś ANA3 dodatnie jak ja?

Beta zrobiona -teraz czekanie.
Bea wczoraj i dziś wsadzam palec w dupke tak jak radziłaś:laugh2:
Ale wiesz co? coś w tym jest.... przypomniałam sobie jak przy ostatnim poronieniu dali mi lek poronny dowcipnie i nie zadziałał ,więc zawołali mnie na zabiegowy i lekarz wsadził mi w dupcie 2 raz lek ,a jak zapytałam czemu? to powiedział ,że lepiej zadziała i wtedy ''ruszyło''
Więc mam nadzieje że prg podskoczy ,ale wynik dopiero jutro:mad:
Gabiś powtarzasz betę?
Fondi jak tam? uspokoiłaś się troszeczkę?
Mickey cieszę się razem z tobą.
Pozdrawiam resztę dziewczyn.
Trzymajcie kciuki - aniołeczki
nie bo dziś znów z ranazabarwienie brązu dzownilam do gina i do maliny dzwonię jeszcze. jkabym.jeszcze plamila mam dzeonic zrobią mi usg ale i tak się umowie na jutro von mam dość czekania więc jutro się wyjaśni wszystko chyba ze dziś jeszcze wystąpi to dziś pójdę a mam dziś tyle na głowie stres od rana ze nie mam siły o niczym myśleć moja mała ma dziś zabieg i ja od rana biegunkę mam i mdłości ze stresu o nie wiem czy nie stąd to palmoenie ehh no nic trza przeżyć

wyprzedze wasze wypowiedź na ip byłam wtedy coscie tak mi.kazały i nie zrobili mo usg tylko badali szyjke nie zostawili w szpitalu kazali leżeć i czekać aż mina plamienia więc najwyzrazniej ne każdy jeat tak super nastawiony do ciężarnych większość ma ich w dupie.

reklama
U mnie...hmmm...głupieję...bo szukam info o Clexanie, jaką dawkę powinnam brać i czy trzymac sięlekarza, który rozbił to na 2x dziennie czy walić 2 zastrzyki tylko wieczorem.
Kochana, a ile - jaką dawkę bierzesz sterydu? Bo Ty też miałaś ANA3 dodatnie jak ja?
mnie mi.lewicz kazał zwiększyć fraxi i dibral do wagi malina kazał.zostawić i.nic nie zwiększać a ten stad kazał odstawic hahaha i bądź człowieku mądry. oczywiście maliny się trzymam. myślę badania musisz zrobić izoabczyc co i jak i kontrolować ddimer inr i aptt

Do góry