reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dzieńdoberek
Lamia & & & za bete,
Gabiś co u Ciebie,
Wczoraj dr powiedział mi żebym znalazła jakąś lafirynde dla męża bo zakaz sexu:pto ja mu mówię że mam już 2 w domu ,na dodatek są po cieczce i już go napastują a on na to żebym uważała żeby członka nie odgryzły8-)
przez ten metypred nie mogę się wyspać:baffled:
Dlaczego zmienilas nick?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie...hmmm...głupieję...bo szukam info o Clexanie, jaką dawkę powinnam brać i czy trzymac sięlekarza, który rozbił to na 2x dziennie czy walić 2 zastrzyki tylko wieczorem.
Kochana, a ile - jaką dawkę bierzesz sterydu? Bo Ty też miałaś ANA3 dodatnie jak ja?
Słońce tak mam ana3 dodatnie, mam metypred 8 mg , Nafoczka też miała taką dawkę i chyba ogólnie dr Przybycień taką dawkę przepisuje, ja lekarzem nie jestem, co do clexanu Susi nasza miała chyba clexane 1,0 i brała to w 1 zastrzyku ( o ile pamietam)dawce...o_Oale nie chcę Ci mieszać w głowie,
Susi może mnie popraw ;)

Gabiś, Mickey ja mam ana 1 i 2 dod.
Też mam metypred 8 mg a wy jaką? Na razie czuję się dobrze. A wiecie co jestem zdziwiona bo, wzięłam już 6 zastrzykow clexane i nie mam żadnych siniaków!! Dziwne.
Fondi to pewnie od stresu postaraj się wyciszyć ,jesteś już tak daleko.

Też mam metypred 8 mg a wy jaką? Na razie czuję się dobrze. A wiecie co jestem zdziwiona bo, wzięłam już 6 zastrzykow clexane i nie mam żadnych siniaków!! Dziwne.
Lamia ja tez jak kilka robiłam zastrzyków nie miałam ani śladu, a wczoraj już tak:(ale mały;)

A jak to się przelicza do Encortonu?
Ja mam chyba 1 siniak, ale mam takie sine miejsca wielkości kulki pieprzu - tam gdzie wkłuwałam, tyle że ja walę 04 + 0,8 na raz :-(

Edit: no właśnie "nasze dziewczyny" Sus i Magda82 miały dawkę 1,5mg / kg masy ciała a ja mam 1mg/ kg masy ciała i boję się, że to za mało. W dodatku kazał mi to brać 0,4 rano i 0,8 wieczorem, ale biorę całość wieczorem.

Robicie zastrzyki z heparyny jeszcze przed ciaza czy juz zaszlycie? Mnie tez to czeka jak sie potwierdza przypuszczenia gina. Czekam caly czas na wyniki przeciwcial [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak to się przelicza do Encortonu?
Ja mam chyba 1 siniak, ale mam takie sine miejsca wielkości kulki pieprzu - tam gdzie wkłuwałam, tyle że ja walę 04 + 0,8 na raz :-(

Edit: no właśnie "nasze dziewczyny" Sus i Magda82 miały dawkę 1,5mg / kg masy ciała a ja mam 1mg/ kg masy ciała i boję się, że to za mało. W dodatku kazał mi to brać 0,4 rano i 0,8 wieczorem, ale biorę całość wieczorem.
5mg encortonu to 4 mg metypredu, z reguły robi się zastrzyki wieczorem a rano acard
Nafoczka miałaś metypred 8 mg cały czas?

dziewczyny a wy sobie tam same dawkujecie wszystko czy jak ? ze tak pytacie? a jak wam przypisali?
ją idę dziś na usg proszę o modlitwę nie cce was opuszczać:(

dziewczyny a wy sobie tam same dawkujecie wszystko czy jak ? ze tak pytacie? a jak wam przypisali?
ją idę dziś na usg proszę o modlitwę nie cce was opuszczać:(

Pytamy tak jak TY żeby sobie pewne rzeczy porównać.
Ostatnio radziłas się tu czy zwiększać Dupka, więc nie rozumiem aluzji.
Ja pytam bo wszystkie tutaj zawsze radziłyście rano Acard a wieczorem Clexane, a ja nagle dostaję zalecenie rano Clexane i wieczorem Clexane, w dodatku w dziwnych dawkach.

reklama
Do góry