reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dzieńdoberek
Lamia & & & za bete,
Gabiś co u Ciebie,
Wczoraj dr powiedział mi żebym znalazła jakąś lafirynde dla męża bo zakaz sexu:pto ja mu mówię że mam już 2 w domu ,na dodatek są po cieczce i już go napastują a on na to żebym uważała żeby członka nie odgryzły8-)
przez ten metypred nie mogę się wyspać:baffled:
Dlaczego zmienilas nick?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie...hmmm...głupieję...bo szukam info o Clexanie, jaką dawkę powinnam brać i czy trzymac sięlekarza, który rozbił to na 2x dziennie czy walić 2 zastrzyki tylko wieczorem.
Kochana, a ile - jaką dawkę bierzesz sterydu? Bo Ty też miałaś ANA3 dodatnie jak ja?
Słońce tak mam ana3 dodatnie, mam metypred 8 mg , Nafoczka też miała taką dawkę i chyba ogólnie dr Przybycień taką dawkę przepisuje, ja lekarzem nie jestem, co do clexanu Susi nasza miała chyba clexane 1,0 i brała to w 1 zastrzyku ( o ile pamietam)dawce...o_Oale nie chcę Ci mieszać w głowie,
Susi może mnie popraw ;)

Gabiś, Mickey ja mam ana 1 i 2 dod.
Też mam metypred 8 mg a wy jaką? Na razie czuję się dobrze. A wiecie co jestem zdziwiona bo, wzięłam już 6 zastrzykow clexane i nie mam żadnych siniaków!! Dziwne.
Fondi to pewnie od stresu postaraj się wyciszyć ,jesteś już tak daleko.

Też mam metypred 8 mg a wy jaką? Na razie czuję się dobrze. A wiecie co jestem zdziwiona bo, wzięłam już 6 zastrzykow clexane i nie mam żadnych siniaków!! Dziwne.
Lamia ja tez jak kilka robiłam zastrzyków nie miałam ani śladu, a wczoraj już tak:(ale mały;)

A jak to się przelicza do Encortonu?
Ja mam chyba 1 siniak, ale mam takie sine miejsca wielkości kulki pieprzu - tam gdzie wkłuwałam, tyle że ja walę 04 + 0,8 na raz :-(

Edit: no właśnie "nasze dziewczyny" Sus i Magda82 miały dawkę 1,5mg / kg masy ciała a ja mam 1mg/ kg masy ciała i boję się, że to za mało. W dodatku kazał mi to brać 0,4 rano i 0,8 wieczorem, ale biorę całość wieczorem.

Robicie zastrzyki z heparyny jeszcze przed ciaza czy juz zaszlycie? Mnie tez to czeka jak sie potwierdza przypuszczenia gina. Czekam caly czas na wyniki przeciwcial [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak to się przelicza do Encortonu?
Ja mam chyba 1 siniak, ale mam takie sine miejsca wielkości kulki pieprzu - tam gdzie wkłuwałam, tyle że ja walę 04 + 0,8 na raz :-(

Edit: no właśnie "nasze dziewczyny" Sus i Magda82 miały dawkę 1,5mg / kg masy ciała a ja mam 1mg/ kg masy ciała i boję się, że to za mało. W dodatku kazał mi to brać 0,4 rano i 0,8 wieczorem, ale biorę całość wieczorem.
5mg encortonu to 4 mg metypredu, z reguły robi się zastrzyki wieczorem a rano acard
Nafoczka miałaś metypred 8 mg cały czas?

dziewczyny a wy sobie tam same dawkujecie wszystko czy jak ? ze tak pytacie? a jak wam przypisali?
ją idę dziś na usg proszę o modlitwę nie cce was opuszczać:(

dziewczyny a wy sobie tam same dawkujecie wszystko czy jak ? ze tak pytacie? a jak wam przypisali?
ją idę dziś na usg proszę o modlitwę nie cce was opuszczać:(

Pytamy tak jak TY żeby sobie pewne rzeczy porównać.
Ostatnio radziłas się tu czy zwiększać Dupka, więc nie rozumiem aluzji.
Ja pytam bo wszystkie tutaj zawsze radziłyście rano Acard a wieczorem Clexane, a ja nagle dostaję zalecenie rano Clexane i wieczorem Clexane, w dodatku w dziwnych dawkach.

reklama
Do góry