reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny mam głupi problem nie wiem co mam ale mam albo odparzona skórę albo od otarcia przez stosunek mam takie bąble i skóra chodzi boli chodzić się nie da piecze co zrobić pomocy ; (

reklama
Avita my też będziemy kombinować. Jutro to o przyzwoitej godzinie, ale w środę o drugiej w nocy będą kokosy...no cóż, czego się nie robi dla prokreacji. Potem się miniemy, bo ma na 16 a ja o 16 wracam z pracy. Najgorsze jest to, że nie ma stałego grafika, tylko czasem z dnia na dzień dowiaduje się, że musi być w pracy a my już mamy zaplanowany dzień :angry:
Mam nadzieję, że dostanie się do innej pracy, złożył CV, nie tylko lepiej płatnej, ale i miałabym go więcej dla Nas ;-) ;)
Motylek, zgłoś się do lekarza, przez neta nie rozwiążesz tego problemu. Współczuję jak tak boli.

Zazdroszcze fajnego seksowania - my sie dzis pozabijamy w koncu :(

Motylek, do lekarza. Opryazczki czasami nie zlapalas?

Dziękuję Wam;* Susana tak praca nie myślenie wiele daje, ale ja z.moimi objawami nie nadawalabym się do pracy... Ledwo żyję z.powodu mdłości chodź dziś było lepiej, jak już się uspokoi ta niepewność to.pojade sobie na wieś do rodziny. Ogrodeczek, kwiatuszki, ooo coś dla mnie ;).. Ja mam usg co 10 dni:) a i tak świruje... ;) do.jednego chodzę on jest spoko i sam mi wyznacza terminy bo widzi że jestem jak szaleniec na wizycie.. Płacze,śmieje się wszystko naraz..Susana ja jutro 9tc
Martyska skąd ja to znam;) trzesace się ręce ;) ale bthcg ładnie Ci przyrastalo jak pisałaś... Będę trzymać kciuki...
Tak zazdroszczę Doris (oczywiście w pozytywnym sensie) że już niedługo jej maleństwo będzie na świecie też przeszła stresu pewnie jak My..
Doris trzymam kciuki za szcesliwerozwiazanie i różowego bobasa ;)
Motylek pewnie obtarlas, albo jakieś zapalenie.....jeśli obtarcie to uważaj terax no łatwo coś złapiesz podmyj się tantum Rosa albo delkatniejszym vagosanem..... To taka rada na teraz ale idź do.lekarza... Bo.to.moze być wszystko....
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie.;)

Motylek ja też jakąś opryszczkę obstawiam .
Może jakiś heviran trzrba wziąść .
Ale trzeba to jutro u lekarza potwierdzić .

Hej zł
Przede Wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia. Pojadłam tortu i Mały skakał w brzuchu dwie godziny ze szczęścia tak mu było słodko.

Susana, cieszę się, że suwaczki Ci się podobają, w razie co pisz to zmienię kolor lub dopiszę imię jak poznasz płeć :-)

Doris jak skaczący brzusio?
Przeglądałam dziś kosmetyki na wyprawkę i wiesz co? W Rossmanie i tak wychodzi najkorzystniej cokolwiek bym patrzyła, a porównywałam z aptekami z ceneo.

Ja kupiłam w rossmanie to zestaw dla Olafa.jpg a w aptece zamówiłam przedwczoraj Bepanthen maść, Alantan Plus masć (czytałam, że lepszy Bepanthen ale patrząc na skłąd to jest t samo), Sudocrem, jakąś maść na obgryzione suty i witaminy Femibion Natal
Plus (moja mama ostatnio płaciła za nie 59 zł, a w aptece na necie zapłaciłam 29 zł)

Dziękuję Dorisku .
Sama bym tego z życiu nie zrobiła .
Niech ci Bozia w dzieciach wynagrodzi .
Kocham dzieci ale już będzie za późno na kolejne po Olafku :-) :-)

Moje staranka 9, 10,11. Dziś 12 dc i test owu pokazuje średnio ciemną drugą kreseczke. Dziś starań nie będzie. M. w pracy. Dopiero jutro. Jeśli dziś są widoczne kreski to kiedy może być owu? W piątek była tylko jedna kreska.
I się zestresowałam, że nie zdążymy w tym cyklu :-( I wściekła, że M ma taką pracę :-/

Plamniki żyją dłgo, trzeba wierzyć, że się udało! Trzymam kciuki

Leżę na oddziale Ginekologicznym, bo nie ma u mnie w szpitalu leczenia ambulatoryjnego.

I bardzo dobrze zrobiłaś, niech Cię przebadają! daj znać!

Wyjdę na chwilę z krzaków, powiedzcie mi ciezaroweczki i nie ciezaroweczki jak sobie poradzić z tym stresem przed usg, i ta niepewnoscia.. Czy to.moja niestabilnosc psychiczna czy to normalne? Wizyta w środę a ja już mam objawy że jest źle,że pewnie coś nie tak.,....

Cięzko sobie z tym poradzić, ja latałam co chwilę na betę a potem zamiennie do gina i na IP różnych szpitali. W 11 tyg miałam już detektor tętna więc sprawdzałam serduszko. jak poczułam ruchy było lepiej TROCHĘ

To jak to niestabilnosc psychiczna to ja też ja mam...
jutro mam 30 dpo i wizytę u gina żeby zobaczyć czy już coś mikro widać i dostać leki na podtrzymanie....boję się bo ostatnio też beta rosła a skończyło się szybko[emoji53]cala drrze A jak czekam na wyniki badan to rece mi sie trzesa ze szok[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak napisałam wcześniej, nie da się uniknąć tego strachu. Ja jestem w 33 tc i też się boję

Chcecie zobaczyć orkę...proszę bardzo :-)
33 tc 15.05.2016.JPG

Załączniki

• zestaw dla Olafa.jpg
    zestaw dla Olafa.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 84
  • 33 tc 15.05.2016.JPG
    33 tc 15.05.2016.JPG
    51,2 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
Doris super Orka :* nie będę Cię przebijać bo dziś twoje święto :D
Tez bepanthen mam zamiar kupić,
Witaminki to cały czas kupowałam w necie bo tak jak piszesz jest taniej, zreszta od razu dorzucam magnez, no-spe itp.
Na suty póki co nie kupuje nic, ja dość dojna jestem, ostatnio obyło się bez problemów :)
Ja jak Wikusia laskocze to mi kopniakiem oddaje :D

Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Mi czasami Oliś oddaje a czasami nie, teraz np śpi mocno bo nic nie oddaje , jak śpi to też mu serduszko bije w granicach 135,jak jest aktywny 140 a jak bardzo kopie to nawet 160

Do góry