reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda
Prawda że ładne !!!
Nafoczko .
Bidulko
Oby się te chorubska szybko skończyły u ciebie .
U mnie obydwaj synkowie mieli po 39,6. stopni i zapalenie gardała .
W tamtym tygodniu jeżdziłam z nimi po pogotowiach .
Na szczęście już zdrowi a ja niczego nie złapałam od nich .
Przytulam

reklama
Susana zabije :p nie ciap wszystkim o testowaniu po co dziewczynki mają się nakręcać ze mną ;)

Czarna ja bym zrobiła usg i wyszła i jeszcze opierdzieliła ich. Gdzie jesteś na oddziale tzn w jakiej miejscowości? U mnie w małej mieścince bez niczego wpadam przychodzi doktor kto by chciał mieć pacjentkę na głowie jak można to w 5min załatwić.

Pamiętam jak miałam ktg robić nie chciałam jechać 30km to też u mnie zrobiłam jak ordynator się dowiedział ,że u nich nie rodzę to się wściekł. Powiedział ,że wykorzystuję ich personel itp powiedziałam ,że w Rzeszowie płacę 10 czy 20zł nie pamiętam to mogę mu zapłacić czy o to chodzi? To się zamknął ale jak już powiedziałam ja to jestem tylko jedna :D
Beatka
Jak o staraniach twoich i sexie w telewizji mówili a w gazetach też było glośno przecież .
Każda se tu umie policzyć dni do testowania twoje.....
A pozatym ja ci nie odpuszcze i bardzo będę dopingować cię tutaj z dziewczynami .
Będę cię budzić codziennie przez trzy dni testowania o 5 rano żebyś na testy sikała ....

Doris, Fondi ;-)
Jestem. Podczytuje Was, ale nie na biezaco. Troszke sie dzieje, siostra bieze slub i nie mam czasu napisac ;-)
Ale wszystko ok. Odzylam. Zakupilam rower, zestaw do ogrodu i jutro jedziemy po nowego domownika :-)

Kochane trzymam za kazda z Was mocno kciuki&&&&&&&&&&.
staraczki-kochane niech maj bedzie Wasz :-*

Pozdrawiam serdecznie :-)

Arduś, prawda, bywa irytujące takie mijanie, ale i tak jest taki kochany, że nie zamieniłabym go na żadnego innego <3 <3 <3
Bo trafił mi się jedyny taki cudowny egzemplarz, i teściowa ponad 200 km od nas :-D

Wyjdę na chwilę z krzaków, powiedzcie mi ciezaroweczki i nie ciezaroweczki jak sobie poradzić z tym stresem przed usg, i ta niepewnoscia.. Czy to.moja niestabilnosc psychiczna czy to normalne? Wizyta w środę a ja już mam objawy że jest źle,że pewnie coś nie tak.,....

Wyjdę na chwilę z krzaków, powiedzcie mi ciezaroweczki i nie ciezaroweczki jak sobie poradzić z tym stresem przed usg, i ta niepewnoscia.. Czy to.moja niestabilnosc psychiczna czy to normalne? Wizyta w środę a ja już mam objawy że jest źle,że pewnie coś nie tak.,....
To jak to niestabilnosc psychiczna to ja też ja mam...
jutro mam 30 dpo i wizytę u gina żeby zobaczyć czy już coś mikro widać i dostać leki na podtrzymanie....boję się bo ostatnio też beta rosła a skończyło się szybko[emoji53]cala drrze A jak czekam na wyniki badan to rece mi sie trzesa ze szok[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Riri
Ile jest u ciebie ciąży ???
Chya podobnie jak u mnie ????
Ja o swoich ciągłych obawach już tutaj chyba rano pisałam .
Mnie bardzo dużo jeszcze daje praca .
Szczęście duże że mogę pracować i tyle nie myśleć bo nie mam czasu .
Dzięki Bogu nic mi nie dolega to sobie pracuję .
Ja chodzę narazie na usg co tydzień .
Wiem że to szaleństwo ale dłużej bym nie wytrzymała .
Riri napewno jest wszystko ok .
Czekamy z tobą do wizyty .
Wstaw nam potem jakieś zdjęcia .
I pisz więcej .

Riri ja sobie nie radzilam. Denerwowalams sie strasznie.

Czarna dziwnie z tym szpitalem. W Poznaniu to USG jest wyznacznikiem do przyjecia na oddzial.

Doris wszystkiego najlepszego.

Dzis bylismy na dlugim spacerze chodz mocno wialo i troche zimno. Czekam az Adus zasnie ale ciezko idzie

Robi ja do tej pory boje się każdej wizyty i mam je co dwa tyg. na przemian u dwóch ginow. Dla mnie zawsze "najgorsza" była pewność że jest ok bo... wtedy zawsze coś się waliło, wiec myślę że to ok.

Czarna ja szpitale w weekend omijam z daleka bo zawsze słyszałam jakieś ale...
Bea mi też z plamieniami w ciąży nie chcieli zrobić USG bo cytuje "na takie rzeczy chodzi się na planowane wizyty!?"

reklama
Doris wszystkiego najlepszego i Olisia za kilka tygodni ukochanego!! :) (ale mi się zrymowało)
Nafoczko okropny wirus Was dopadł, życzę zdrówka :happy2:

Riri staraj się choć na chwlë myśleć o czym kolwiek innym, wiem że to trudne ale nie masz wyjścia. Każda z nas sië boi nawet jak wszystko jest oki to po naszych przykrych dośwadczeniach obawa jest zawsze. Bedzie dobrze!:happy2:
Beatka aleś Ty goræca babeczka:-) :)

Asia mój od jutra zaczyna drugie zmiany od 18 do 4 podobno tak przez całe lato. Jak mi malina da zielone światło to też będę fiksować. Bo po tylu godz. pracy do do czego on będzie zdolny jeszcze:sad: :(

czarna pozdrawiam, mnie wszystko ostatnio zrobili w jeden dzień ale musiałam być dwa bo szpitalowi nfz nie zwrõciłby za mnie kasy

Susana z kuzynką oki;)

A ja jutro gnam na 3 szczepienie!!!

A właśnie Fondie co Ty jeszcze jesteś na tych dziecinnych urodzinach??

Do góry