motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam głupi problem nie wiem co mam ale mam albo odparzona skórę albo od otarcia przez stosunek mam takie bąble i skóra chodzi boli chodzić się nie da piecze co zrobić pomocy ; (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doris jak skaczący brzusio?
Przeglądałam dziś kosmetyki na wyprawkę i wiesz co? W Rossmanie i tak wychodzi najkorzystniej cokolwiek bym patrzyła, a porównywałam z aptekami z ceneo.
Kocham dzieci ale już będzie za późno na kolejne po Olafku :-) :-)Dziękuję Dorisku .
Sama bym tego z życiu nie zrobiła .
Niech ci Bozia w dzieciach wynagrodzi .
Moje staranka 9, 10,11. Dziś 12 dc i test owu pokazuje średnio ciemną drugą kreseczke. Dziś starań nie będzie. M. w pracy. Dopiero jutro. Jeśli dziś są widoczne kreski to kiedy może być owu? W piątek była tylko jedna kreska.
I się zestresowałam, że nie zdążymy w tym cyklu :-( I wściekła, że M ma taką pracę :-/
Leżę na oddziale Ginekologicznym, bo nie ma u mnie w szpitalu leczenia ambulatoryjnego.
Wyjdę na chwilę z krzaków, powiedzcie mi ciezaroweczki i nie ciezaroweczki jak sobie poradzić z tym stresem przed usg, i ta niepewnoscia.. Czy to.moja niestabilnosc psychiczna czy to normalne? Wizyta w środę a ja już mam objawy że jest źle,że pewnie coś nie tak.,....
To jak to niestabilnosc psychiczna to ja też ja mam...
jutro mam 30 dpo i wizytę u gina żeby zobaczyć czy już coś mikro widać i dostać leki na podtrzymanie....boję się bo ostatnio też beta rosła a skończyło się szybko[emoji53]cala drrze A jak czekam na wyniki badan to rece mi sie trzesa ze szok[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom