reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

O matko to będzie ciężka noc, jedna baba okropnie chrapie [emoji24]

Jeśli chodzi o szpital w którym leżę to albo zostaję i opiekują się mną, robią badania, usg itp. albo idę do domu. Nikt nie weźmie odpowiedzialności za mnie, jeśli zrobi usg i odeśle do domu. Jeśli przyjeżdżam to z jakimś problemem i oni mnie leczą, ale muszę u nich zostać.
Beatko ja jestem z Kielc i leżę w szpitalu w Kielcach :)
Dzwoniłam do pracy i każdy życzył mi powrotu do zdrowia, spodziewałam się gorszej reakcji, więc mile się zaskoczyłam :)

Doris ja życzę Ci kochana nudnej końcówki ciąży oraz szybkiego i bezkomplikacyjnego porodu, reszta się jakoś ułoży[emoji253] [emoji322] [emoji512] jaki cudny brzuś [emoji7]

Buziaki Kochane[emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
hej
Czarna Mała..jak ja nie lubię oddziału w Kielcach. Byłam tam jak byłam w trakcie pierwszego poronienia i trauma trwa do dziś :/ ps: mieszkałam w Kielcach kilka lat . Ordynator dalej ten sam ? stary dziadek ?
Doris piękny brzuszek :* noo i sto lat kochana i samych piękmnych chwil
Nafoczka tY jutro się prezentuj jak dziś nie chcesz blasku Doris przyćmić dziś :D
Buziaki dla całej reszty com nie wymieniła :*

hej
Czarna Mała..jak ja nie lubię oddziału w Kielcach. Byłam tam jak byłam w trakcie pierwszego poronienia i trauma trwa do dziś :/ ps: mieszkałam w Kielcach kilka lat . Ordynator dalej ten sam ? stary dziadek ?
Doris piękny brzuszek :* noo i sto lat kochana i samych piękmnych chwil
Nafoczka tY jutro się prezentuj jak dziś nie chcesz blasku Doris przyćmić dziś :D
Buziaki dla całej reszty com nie wymieniła :*
Ooo proszę, to my z tego samego obszaru :D
W 2014 roku odszedl ten dziadek do innego szpitala hehe

Avita a co z twoja genetyka ze boisz sie ze malina cos ominie?wiecej jak leiden mthfr i kariotypysie nie robi

To jak to niestabilnosc psychiczna to ja też ja mam...

Myślę ,że każdy ma dlatego biega wszędzie nawet do 4 ginekologów na raz i 9 razy w miesiąu (to mój rekord nie będąc w ciąży). Jak mam wyniki badań to przed gabinetem stoje nigdy nie siadam,czuje się ciut spokojniejsza. Szczękościsk mi też towarzyszy :p

Chcecie zobaczyć orkę...proszę bardzo :-)

Orka bezgłowa cóż to za orka. Piżamka cudo ,brzusio również.

Susana podaj namiary na tą tv co o mnie gada trzeba im języki podciąć. Choć doping mi się przyda :p

Nafoczka dzięki za zrobienie porządków. ;)

Kurcze krakałyście i karkały o chorobach i młody już biega co chwilę do łazienki bo go dławi. Dziś zostajemy w domu

Dziewczyny strasznie się boje[emoji53]zrobiłam test i wyszła bladsza kreska niz w sobote[emoji53]błagam powiedzcie mi ze to nie musi oznaczać najgorszego? Jadę na bete ale się cholernie boje[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się niewyspana :)

Nafoczka ja za to miałam orkiestrę dziś w nocy w wykonaniu dwóch pań z sali, nikomu nie polecam...biorą se tabletki na spanie i jadą jak wuwuzele.
Dziewczyny strasznie się boje[emoji53]zrobiłam test i wyszła bladsza kreska niz w sobote[emoji53]błagam powiedzcie mi ze to nie musi oznaczać najgorszego? Jadę na bete ale się cholernie boje[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji110]

reklama
Czarna ja wiem o czym mówisz, byłam dwa razy i dwa razy babki chrapaly. Niestety na patologii, w wysokiej ciąży to się zdarza bo dzidziuś uciska tu i tam. Tez spać nie mogłam.

Martyska a ty bety jeszcze nie robilas? Beta byłaby najbardziej miarodajna.

Do góry