reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

O matko to będzie ciężka noc, jedna baba okropnie chrapie [emoji24]

Jeśli chodzi o szpital w którym leżę to albo zostaję i opiekują się mną, robią badania, usg itp. albo idę do domu. Nikt nie weźmie odpowiedzialności za mnie, jeśli zrobi usg i odeśle do domu. Jeśli przyjeżdżam to z jakimś problemem i oni mnie leczą, ale muszę u nich zostać.
Beatko ja jestem z Kielc i leżę w szpitalu w Kielcach :)
Dzwoniłam do pracy i każdy życzył mi powrotu do zdrowia, spodziewałam się gorszej reakcji, więc mile się zaskoczyłam :)

Doris ja życzę Ci kochana nudnej końcówki ciąży oraz szybkiego i bezkomplikacyjnego porodu, reszta się jakoś ułoży[emoji253] [emoji322] [emoji512] jaki cudny brzuś [emoji7]

Buziaki Kochane[emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
hej
Czarna Mała..jak ja nie lubię oddziału w Kielcach. Byłam tam jak byłam w trakcie pierwszego poronienia i trauma trwa do dziś :/ ps: mieszkałam w Kielcach kilka lat . Ordynator dalej ten sam ? stary dziadek ?
Doris piękny brzuszek :* noo i sto lat kochana i samych piękmnych chwil
Nafoczka tY jutro się prezentuj jak dziś nie chcesz blasku Doris przyćmić dziś :D
Buziaki dla całej reszty com nie wymieniła :*

hej
Czarna Mała..jak ja nie lubię oddziału w Kielcach. Byłam tam jak byłam w trakcie pierwszego poronienia i trauma trwa do dziś :/ ps: mieszkałam w Kielcach kilka lat . Ordynator dalej ten sam ? stary dziadek ?
Doris piękny brzuszek :* noo i sto lat kochana i samych piękmnych chwil
Nafoczka tY jutro się prezentuj jak dziś nie chcesz blasku Doris przyćmić dziś :D
Buziaki dla całej reszty com nie wymieniła :*
Ooo proszę, to my z tego samego obszaru :D
W 2014 roku odszedl ten dziadek do innego szpitala hehe

Avita a co z twoja genetyka ze boisz sie ze malina cos ominie?wiecej jak leiden mthfr i kariotypysie nie robi

To jak to niestabilnosc psychiczna to ja też ja mam...

Myślę ,że każdy ma dlatego biega wszędzie nawet do 4 ginekologów na raz i 9 razy w miesiąu (to mój rekord nie będąc w ciąży). Jak mam wyniki badań to przed gabinetem stoje nigdy nie siadam,czuje się ciut spokojniejsza. Szczękościsk mi też towarzyszy :p

Chcecie zobaczyć orkę...proszę bardzo :-)

Orka bezgłowa cóż to za orka. Piżamka cudo ,brzusio również.

Susana podaj namiary na tą tv co o mnie gada trzeba im języki podciąć. Choć doping mi się przyda :p

Nafoczka dzięki za zrobienie porządków. ;)

Kurcze krakałyście i karkały o chorobach i młody już biega co chwilę do łazienki bo go dławi. Dziś zostajemy w domu

Dziewczyny strasznie się boje[emoji53]zrobiłam test i wyszła bladsza kreska niz w sobote[emoji53]błagam powiedzcie mi ze to nie musi oznaczać najgorszego? Jadę na bete ale się cholernie boje[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się niewyspana :)

Nafoczka ja za to miałam orkiestrę dziś w nocy w wykonaniu dwóch pań z sali, nikomu nie polecam...biorą se tabletki na spanie i jadą jak wuwuzele.
Dziewczyny strasznie się boje[emoji53]zrobiłam test i wyszła bladsza kreska niz w sobote[emoji53]błagam powiedzcie mi ze to nie musi oznaczać najgorszego? Jadę na bete ale się cholernie boje[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji110]

reklama
Czarna ja wiem o czym mówisz, byłam dwa razy i dwa razy babki chrapaly. Niestety na patologii, w wysokiej ciąży to się zdarza bo dzidziuś uciska tu i tam. Tez spać nie mogłam.

Martyska a ty bety jeszcze nie robilas? Beta byłaby najbardziej miarodajna.

Do góry