reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna ja wiem o czym mówisz, byłam dwa razy i dwa razy babki chrapaly. Niestety na patologii, w wysokiej ciąży to się zdarza bo dzidziuś uciska tu i tam. Tez spać nie mogłam.

Martyska a ty bety jeszcze nie robilas? Beta byłaby najbardziej miarodajna.
Jesli zostawią mnie dziś, to obowiązkowo muszę mieć stopery do uszu. U mnie to starsze kobiety jedna 76. lat - całkiem miła, a druga to emerytka - ta już mniej miła.

reklama
Czarna ja wiem o czym mówisz, byłam dwa razy i dwa razy babki chrapaly. Niestety na patologii, w wysokiej ciąży to się zdarza bo dzidziuś uciska tu i tam. Tez spać nie mogłam.

Martyska a ty bety jeszcze nie robilas? Beta byłaby najbardziej miarodajna.
Robiłam w czwartek beta 15 było w sobotę 37.. test w sobotę miał kreskę A dzisiaj jest slabszy[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłam w czwartek beta 15 było w sobotę 37.. test w sobotę miał kreskę A dzisiaj jest slabszy[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witam

Martyska
Trzymam kciuki za betę .

Czarna
Współczuję tej nocnej filharmonii.
Chyba bym zwariowała na twoim miejscu .

Nafoczka
Może ci już dzisiaj przejdzie .
Może jakiś węgiel można w ciąży brać ??Chyba musisz być na diecie marchwiankowej to ci się może zatrzyma .

Arda
Byłaś już na becie .?? Bo wstałam i myslę .....

Doris
Beata mnie rozśmieszyła tą bezgłową orką .Pewnie synek będzie ważyć ze 4 kg do porodu ..

to starsze kobiety jedna 76. lat - całkiem miła, a druga to emerytka - ta już mniej miła.

Czarna śmieszne hehe ale mam banana na gębie :p 76 całkiem miła a tamta to emerytka heh. Na następną nockę polecam wziąć hydroksyzyne ;)

Ja pierwszej nocy miałam 5 chrapiących. Jak czekałyśmy na rtg płuc to im wyliczyłam która chrapie :p

Martyska a kiedy masz wizytę? Co do testów może zrobiłaś dwoma różnymi? Czasem jedne są czulsze od drugich...

Martynka, testy mogą swirowac, zrób bete.

Ja siedzę w lab i za chwilę będzie z głowy. Potem tylko nerwica, ale przynajmniej coś będzie jasne po południu.

Hej
Ja sie zbieram do genetyka :)
Powodzenia na betach, avita daj znac jak o szczepionce, motylek to lec szybko

reklama
Do góry