reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję Dorisku .
Sama bym tego z życiu nie zrobiła .
Muszę odpalić kompa bo na telefonie widzę tylko ten pierwszy angielski .
Twój suwaczek widzę cały a pod moją aplikacją jest tylko ikonka .
Nafoczki suwaczka też nie widzę .
A Agnieszki jest widoczny to przez kom.bo nie wszystko widać .

Jeszcze raz dziękuję bardzo .
Niech ci Bozia w dzieciach wynagrodzi .

Moje staranka 9, 10,11. Dziś 12 dc i test owu pokazuje średnio ciemną drugą kreseczke. Dziś starań nie będzie. M. w pracy. Dopiero jutro. Jeśli dziś są widoczne kreski to kiedy może być owu? W piątek była tylko jedna kreska.
I się zestresowałam, że nie zdążymy w tym cyklu :-( I wściekła, że M ma taką pracę :-/

Leżę na oddziale Ginekologicznym, bo nie ma u mnie w szpitalu leczenia ambulatoryjnego. Więc zrobienie samego usg jest niemożliwe i albo zgadzam się na pobyt w szpitalu i robią mi usg albo nie zgadzam się i jadę do domu bez usg. Wcześniej konsultowałam tą patologiczną sytuację z Ginkąi kazała położyć się na oddział. Na usg nie widać miejsca krwawienia, ale śluzówka ma 3mm.
Powiem Wam, że tutejsza służba zdrowia w weekend jest wprost "zachęcająca"... Kilka razy usłyszałam "niech się Pani zastanowi dobrze", "będzie musiała Pani tu poleżeć", "I żeby nie było tak, że my zrobimy Pani usg a Pani wypisze się na własne żądanie" grrrr [emoji35] nie dali mi wyboru, byłam zdecydowana, że chce usg więc w pakiecie wzięłam pobyt w szpitalu

Beatka .
Ty sexiaro .
Twój mąż pewnie wytarmoszony odpoczywa a ty myślisz pewnie jak tu się do niego znowu dobrać !!!!!???
Bierz ładnie leki i szykuj tam mieszkanko dla fasoli.
Za tydzień testowanko .
Już nie mogę się go doczekać .
Tzn dwóch kresek .!!!!!

Dorisku, Wszystkiego Najlepszego!!! Spełnienia marzeń, mnóstwo słoneczka...i zero stresu, żeby wszystko się ułożyło tak, jak sobie zaplanowałaś!
Ja w tamtym roku miałam okrągłą :-)

Susana, piekne suwaczku, wreszcie! Dzirelujemy Doris :)

Bea, odpoczywaj hihi.

Asia, znam te irytacje jak sie mijamy z moim A., ale przynajmniej czlowiek troche zateskni!

reklama
Susana zabije :p nie ciap wszystkim o testowaniu po co dziewczynki mają się nakręcać ze mną ;)

Czarna ja bym zrobiła usg i wyszła i jeszcze opierdzieliła ich. Gdzie jesteś na oddziale tzn w jakiej miejscowości? U mnie w małej mieścince bez niczego wpadam przychodzi doktor kto by chciał mieć pacjentkę na głowie jak można to w 5min załatwić.

Pamiętam jak miałam ktg robić nie chciałam jechać 30km to też u mnie zrobiłam jak ordynator się dowiedział ,że u nich nie rodzę to się wściekł. Powiedział ,że wykorzystuję ich personel itp powiedziałam ,że w Rzeszowie płacę 10 czy 20zł nie pamiętam to mogę mu zapłacić czy o to chodzi? To się zamknął ale jak już powiedziałam ja to jestem tylko jedna :D

Do góry