reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda
Prawda że ładne !!!
Nafoczko .
Bidulko
Oby się te chorubska szybko skończyły u ciebie .
U mnie obydwaj synkowie mieli po 39,6. stopni i zapalenie gardała .
W tamtym tygodniu jeżdziłam z nimi po pogotowiach .
Na szczęście już zdrowi a ja niczego nie złapałam od nich .
Przytulam

reklama
Susana zabije :p nie ciap wszystkim o testowaniu po co dziewczynki mają się nakręcać ze mną ;)

Czarna ja bym zrobiła usg i wyszła i jeszcze opierdzieliła ich. Gdzie jesteś na oddziale tzn w jakiej miejscowości? U mnie w małej mieścince bez niczego wpadam przychodzi doktor kto by chciał mieć pacjentkę na głowie jak można to w 5min załatwić.

Pamiętam jak miałam ktg robić nie chciałam jechać 30km to też u mnie zrobiłam jak ordynator się dowiedział ,że u nich nie rodzę to się wściekł. Powiedział ,że wykorzystuję ich personel itp powiedziałam ,że w Rzeszowie płacę 10 czy 20zł nie pamiętam to mogę mu zapłacić czy o to chodzi? To się zamknął ale jak już powiedziałam ja to jestem tylko jedna :D
Beatka
Jak o staraniach twoich i sexie w telewizji mówili a w gazetach też było glośno przecież .
Każda se tu umie policzyć dni do testowania twoje.....
A pozatym ja ci nie odpuszcze i bardzo będę dopingować cię tutaj z dziewczynami .
Będę cię budzić codziennie przez trzy dni testowania o 5 rano żebyś na testy sikała ....

Doris, Fondi ;-)
Jestem. Podczytuje Was, ale nie na biezaco. Troszke sie dzieje, siostra bieze slub i nie mam czasu napisac ;-)
Ale wszystko ok. Odzylam. Zakupilam rower, zestaw do ogrodu i jutro jedziemy po nowego domownika :-)

Kochane trzymam za kazda z Was mocno kciuki&&&&&&&&&&.
staraczki-kochane niech maj bedzie Wasz :-*

Pozdrawiam serdecznie :-)

Arduś, prawda, bywa irytujące takie mijanie, ale i tak jest taki kochany, że nie zamieniłabym go na żadnego innego <3 <3 <3
Bo trafił mi się jedyny taki cudowny egzemplarz, i teściowa ponad 200 km od nas :-D

Wyjdę na chwilę z krzaków, powiedzcie mi ciezaroweczki i nie ciezaroweczki jak sobie poradzić z tym stresem przed usg, i ta niepewnoscia.. Czy to.moja niestabilnosc psychiczna czy to normalne? Wizyta w środę a ja już mam objawy że jest źle,że pewnie coś nie tak.,....

Wyjdę na chwilę z krzaków, powiedzcie mi ciezaroweczki i nie ciezaroweczki jak sobie poradzić z tym stresem przed usg, i ta niepewnoscia.. Czy to.moja niestabilnosc psychiczna czy to normalne? Wizyta w środę a ja już mam objawy że jest źle,że pewnie coś nie tak.,....
To jak to niestabilnosc psychiczna to ja też ja mam...
jutro mam 30 dpo i wizytę u gina żeby zobaczyć czy już coś mikro widać i dostać leki na podtrzymanie....boję się bo ostatnio też beta rosła a skończyło się szybko[emoji53]cala drrze A jak czekam na wyniki badan to rece mi sie trzesa ze szok[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Riri
Ile jest u ciebie ciąży ???
Chya podobnie jak u mnie ????
Ja o swoich ciągłych obawach już tutaj chyba rano pisałam .
Mnie bardzo dużo jeszcze daje praca .
Szczęście duże że mogę pracować i tyle nie myśleć bo nie mam czasu .
Dzięki Bogu nic mi nie dolega to sobie pracuję .
Ja chodzę narazie na usg co tydzień .
Wiem że to szaleństwo ale dłużej bym nie wytrzymała .
Riri napewno jest wszystko ok .
Czekamy z tobą do wizyty .
Wstaw nam potem jakieś zdjęcia .
I pisz więcej .

Riri ja sobie nie radzilam. Denerwowalams sie strasznie.

Czarna dziwnie z tym szpitalem. W Poznaniu to USG jest wyznacznikiem do przyjecia na oddzial.

Doris wszystkiego najlepszego.

Dzis bylismy na dlugim spacerze chodz mocno wialo i troche zimno. Czekam az Adus zasnie ale ciezko idzie

Robi ja do tej pory boje się każdej wizyty i mam je co dwa tyg. na przemian u dwóch ginow. Dla mnie zawsze "najgorsza" była pewność że jest ok bo... wtedy zawsze coś się waliło, wiec myślę że to ok.

Czarna ja szpitale w weekend omijam z daleka bo zawsze słyszałam jakieś ale...
Bea mi też z plamieniami w ciąży nie chcieli zrobić USG bo cytuje "na takie rzeczy chodzi się na planowane wizyty!?"

reklama
Doris wszystkiego najlepszego i Olisia za kilka tygodni ukochanego!! :) (ale mi się zrymowało)
Nafoczko okropny wirus Was dopadł, życzę zdrówka :happy2:

Riri staraj się choć na chwlë myśleć o czym kolwiek innym, wiem że to trudne ale nie masz wyjścia. Każda z nas sië boi nawet jak wszystko jest oki to po naszych przykrych dośwadczeniach obawa jest zawsze. Bedzie dobrze!:happy2:
Beatka aleś Ty goræca babeczka:-) :)

Asia mój od jutra zaczyna drugie zmiany od 18 do 4 podobno tak przez całe lato. Jak mi malina da zielone światło to też będę fiksować. Bo po tylu godz. pracy do do czego on będzie zdolny jeszcze:sad: :(

czarna pozdrawiam, mnie wszystko ostatnio zrobili w jeden dzień ale musiałam być dwa bo szpitalowi nfz nie zwrõciłby za mnie kasy

Susana z kuzynką oki;)

A ja jutro gnam na 3 szczepienie!!!

A właśnie Fondie co Ty jeszcze jesteś na tych dziecinnych urodzinach??

Do góry