reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam niedzielnie:) właśnie Was doczytałam
Doris, Nafoczka, Aga, Suzi cieszy mnie bardzo Wasz już duży i coraz większy brzucholek( jeśli którąś brzuchatkę pominęłam- sorki nie wszytskie info jeszcze ogarniam:p)
piszecie nt pc ja już zdecydowałam, że Clexane będę brała (choć dr P powiedział stanowcze NIE) ale ze sterydem będzie problem jutro mykam do rodzinnego spróbuje go wziąć na litość może coś wskuram
a tak na marginesie czy kojarzycie czy którejś się udało bez sterydu????????????????:errr::errr::errr:( w czasie gdy się nie szczepiła, bo ja na razie na szczepienie się nie zdecyduje)

Hej hej
Doris, Sus ja suwaczka nie widzę ale kozystam tylko z komórki a tu tak niestety jest.

Avita jeśli chodzi o mutacje i Clexan to jego bierze się tak czy siak profilaktycznie.

Agnieszka tez uważam ze cukier wysoki, a w ciąży insuliny nie robiłam choć bez ciąży to tez wysoki. Bierzesz obecnie gluco? Sądzę że lekarz każe ci powtórzyć badanie.

Staraczki, bzykajcie się ile macie ochoty bo zapewniam was (mimo podświadomego stresu) ze to i tak najfajniejszy dla was czas :D :D :D potem zostanie długo długo nic! I jeszcze więcej stresu :/ ale ja za to mogę liczyć, że mi do bzykania zostały 3-4 miesiące jupiiii :D
Wiec tak suma smarum nie smutac mi się tam!!!

Arda i Sus trzymam za was co chcecie :) dla Ardusi mam ☆ a dla Sus ♡

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja [emoji6]
Wracamy z Krakowa imam dosc dzisiejszego dnia.. Ale pomodlilam sie za Was [emoji8]
Doris, Sus, Nafoczka, Aga ale ten czas leci [emoji6]
Arda Julka trzymam kciuki za Was [emoji110] [emoji110]
Czarna jak u Ciebie poprawilo sie?

Pozdrawiam [emoji4]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie Czarna jak u ciebie?

Bea urządzasz mieszkanko?

Doris jak skaczący brzusio?
Przeglądałam dziś kosmetyki na wyprawkę i wiesz co? W Rossmanie i tak wychodzi najkorzystniej cokolwiek bym patrzyła, a porównywałam z aptekami z ceneo.

Teraz Ci odpowiem bom zapomniała ;)
My staramy się opanować grypę zoladkowa (kolejne szkolne cudo). Mały wczoraj niestety cały dzień został tylko o wodzie/herbacie bo żadne jedzenie nie było przyjmowane. Jeszcze w nocy pranie nastawialam bo w rękach nie miałam siły prac. Dziś już odrobinę lepiej, trochę brzuszek bólu ale jedzenie w nim zostaje.
Mnie też dziś mniej brzusio boli. Może Wikus dziś nie będzie dziś słuchał tyle "orkiestry dentej" co wczoraj :) Kibelek był raz, a nie 3.

reklama
rozpoczełam dziś 33 tc!!!!
Chyba nie tylko to rozpoczęłaś co?? :p Doris chowa się w krzaka bo dziś ma czterdzieste lata :D Sto lat :D

Liluli dziękuję za modlitwę. Nigdy jej za mało.

Susana suwaczek jest i jest super.

Mała Czarna no i jak obudziłaś już małża czy ledwo żywy? :p

Ja od wczoraj seks niestarankowy ehh jaka ulga heh.Więcej nie napiszę bo mi tak komp muła wrzucił chyba się obraża ,że tylko tą stronę otwieram ;) Brzuch mnie boli jak na @. Temperatura nie powala bo mam 36,2 niby więcej niż 35,6nom ale nie 37 :p i to tyle w temacie ;)

Do góry