reklama
Prosze [emoji6]Przy edycji posta wyskakuje blad, wiec post pod postem:
Liluli, ale fajnie opisany wynik MTHFR dostałaś. wrzucisz zdjęcie jeszcze niżej co pisze?
A tu z V leiden
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
susana
Fanka BB :)
Dziewczyny
Dzięki za gratki .Mam nadzieję , wielką nadzieję że moja fasolka zostanie już u mnie w brzuszku do 40 tygodnia ciąży i cała i zdrowa przyjdzie na świat .Nie śniem marzyć o niczym więcej ale bardzo podoba mi się post Lumii
że dziewczynka jak nic..
Dzięki za gratki .Mam nadzieję , wielką nadzieję że moja fasolka zostanie już u mnie w brzuszku do 40 tygodnia ciąży i cała i zdrowa przyjdzie na świat .Nie śniem marzyć o niczym więcej ale bardzo podoba mi się post Lumii
że dziewczynka jak nic..
susana
Fanka BB :)
Suska
Serce jak dzwon, waleczna Fasolka=baba ;-)
Mowie Ci ;-)
Oooo cudownie .Trzymam cię za słowo
Witam się jeszcze raz.
Fondi II szczepienie całkiem przyjemne, mniej boli narazie nie swędzi zobaczymy co dalej.
Susana Lumia ma rację serducho mocne będzie córa
Beatka witaj od jutra ja się kładę ale mam nadzieje że na krócej niż Ty!
Przykro mi dziewczyny z powodu niepowodzeń.
Fondi podjedź w środę do szpitala jak będzie wolne łóżko to będę walczyć jak lwica o nie dla Ciebie.
A i jeszcze dopilnuje żeby Ci zrobili histero nic innego
Fondi II szczepienie całkiem przyjemne, mniej boli narazie nie swędzi zobaczymy co dalej.
Susana Lumia ma rację serducho mocne będzie córa
Beatka witaj od jutra ja się kładę ale mam nadzieje że na krócej niż Ty!
Przykro mi dziewczyny z powodu niepowodzeń.
Fondi podjedź w środę do szpitala jak będzie wolne łóżko to będę walczyć jak lwica o nie dla Ciebie.
A i jeszcze dopilnuje żeby Ci zrobili histero nic innego
Ostatnia edycja:
Liluli o badanie zadzwoń do laba z diagnostyki przy szpitalu MSWIA.A ty jesteś gdzieś z okolic?
BEA starałam się informować dziewczyny co i jak ale nie łudź się ze je nadrobisz bo ja przy 4 dniach wymieklam
Sus to dorzucę się do Twoich marzeń :-*
BEA starałam się informować dziewczyny co i jak ale nie łudź się ze je nadrobisz bo ja przy 4 dniach wymieklam
reklama
Dziekuje [emoji8]Liluli o badanie zadzwoń do laba z diagnostyki przy szpitalu MSWIA.A ty jesteś gdzieś z okolic?
Z Mielca mam 60 km do Rz. ale blizej nigdzie nie zrobie [emoji53]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: