JA miałam w 21dc 19.2 i lekarz mówił ze trochę malo wiec twój Asiu bardzo niski jestAsia, sprawdziłam normy na swoim wyniku: od 1,7-27. ja miałam w 20dc 22,8.
LILULI to nie tak daleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JA miałam w 21dc 19.2 i lekarz mówił ze trochę malo wiec twój Asiu bardzo niski jestAsia, sprawdziłam normy na swoim wyniku: od 1,7-27. ja miałam w 20dc 22,8.
Asia, sprawdziłam normy na swoim wyniku: od 1,7-27. ja miałam w 20dc 22,8.
Sus nie chciałam się wymadrzac bo tam na dole to już i tak wiadomo co rośnie albo X albo Y i ta niewiadoma ma być jedynie zdrowa! A prenatalne to pamiętaj najpóźniej do 14tc bo potem już są nieadekwatne choć ja pappe nie polecam a o samym badaniu przeczytaj opinie. Najważniejsze że wszystko dobrze. :*Nafoczka .
Pomarzyć można .....
Ale oby zrowe ...
Już się boję na badania genetyczne w 13 tygodniu.
Dziękuję za podeslanie norm. Chyba im dalej po owulacji to ten progesteron spada? A jakie mogą być objawy za niskiego progesteronu?
AsiaSusana, dziękuję informacje. Co do testow to na pewno wszystko będzie dobrze!
Jak synowie zareagowali na wiadomość o rodzeństwie?