reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia
A ja miałam progesteron zawsze niski w 21 dc około 9 .
Na początku ciąży ,przy pierszej pozytywnej becie rósł mi chyba do 38 .

Nafoczka .
Pomarzyć można .....
Ale oby zrowe ...
Już się boję na badania genetyczne w 13 tygodniu.

No dziewczynki ja już naszykowana do szpitala. Fryz zrobiony i tu i tu;-) ;) tyle że bez brokatu bo nie mam:laugh2:

A tak w ogõle to trochę się cykam i nie chce mi się tam jechać ale cel jest jeden!!! Tak sobie mõwie!!

Nie będę chyba nadrabiać postów bo to około 70 stron do nadrabiania :( Po wyjściu dziś skoczyłam na szybki shopping do auchan a tam wybiła godz.12 i konkurs łapanie balonów w których były nagrody i miałam dużą czekoladę za free a 1 balon oddałam innemu panu ot taki miły gest ;) Oj ja głupia bo on miał w nim bon na 20 zł :p.

Wracam do domu i młody z kolan nie schodzi. Klatka piersiowa boli jak głupia a środków p,bólowych nie dali na recepcie to nie kupiłam.Dostałam 14 x 0,4 cleane i tabl,dopochwowe.Misiek (Filipek) mówi : "strasznie długo nie wracałaś z tego kościoła,. Modliłaś się o tysiące dzidziusiów?" Mówię ,że nie wystarczy jeden a ten NIE ja policzę i doliczył do szczęśliwej 7 heh. Czas działania z mężem :p Mąż zobaczył mój brzuch i wymiękł ;)

Beatka Twój Synuś myślał że jesteś w Kościele! Mój też mnie tam wysyła i mam się też modlić o dzidziusia a najlepiej o dwa. A sam smyk nie chce chodzić do kościoła. Na jutro wymyśliłam mu że jadę na 3-dniowe szkolenie.

Nafoczka .
Pomarzyć można .....
Ale oby zrowe ...
Już się boję na badania genetyczne w 13 tygodniu.
Sus nie chciałam się wymadrzac bo tam na dole to już i tak wiadomo co rośnie albo X albo Y i ta niewiadoma ma być jedynie zdrowa! A prenatalne to pamiętaj najpóźniej do 14tc bo potem już są nieadekwatne choć ja pappe nie polecam a o samym badaniu przeczytaj opinie. Najważniejsze że wszystko dobrze. :*

BEA twój wymiekl a to tylko malutkie szycie. MÓJ wczoraj się zapytał czy PO mogą mnie też tak zaszyc żeby piczka nie była taaaka wielka :D

Susana, dziękuję informacje. Co do testow to na pewno wszystko będzie dobrze!
Jak synowie zareagowali na wiadomość o rodzeństwie?

reklama
Do góry