reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beta wskazuje na brak ciąży. Spóźniliśmy się :-). Progesteron 7,05 w 26 d.c to wynik prawidłowy? Hormony tarczycy ok. Czekam jeszcze na insuline, bo na niej mi najbardziej zależy.

Hej dziewczyny.Wyszłam ,jestem żywa i na dodatek bez przegrody :D. Wkrótce doczytam co u was bo sporo do nadrabiania.

P.S
Prosiłam abyście nie produkowały tyle postów wield do doczytania ;) A nie tylko Wy tęskniłyście za mną :p.

Migall, Lilia przykro [emoji53]
Ale kiedys wszystkie nasze marzenia sie spelnia [emoji8]

Susana super ze wszystko dobrze [emoji6]

A ja dzis odebralam wszystkie wyniki i kariotypy mamy prawidlowe. Mam mutacje MTHFR C677T hetero...
1462204439927.jpg

Reszta ok.

Nafoczka , Beatka orientujecie sie czy i gdzie w Rzeszowie moge zrobic badanie na p/c antykardiolipinowe i antykoagulant tocznia? bo u mnie w miescie niestety tych badan nie robia

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462204439927.jpg
    1462204439927.jpg
    107,8 KB · Wyświetleń: 266
Lilia, przykro mi :(

Susana, super wiadomosci! Daj znać czy chłopaki sie uciesza! :)

Beata, wróciłaś!! :):)

Asia, a jakie masz normy podane progesteronu?

Strawbelka, cieszę sie ze dziś jest u ciebie wszystko ok :) oby tak dalej!

U mnie odliczanie dni do testowania... Dzisiaj 23dc.

Przy edycji posta wyskakuje blad, wiec post pod postem:

Liluli, ale fajnie opisany wynik MTHFR dostałaś. wrzucisz zdjęcie jeszcze niżej co pisze?

Czesc Dziewczynki,

Migall, Lilia
Przykre takie wiadomosci :-( tule Was mocno :-*

Susana
Bedzie dziewczynka jak nic ;-) super :-)

Migaal, bardzo mi przykro, że się nie udało :sad:.

Lumia, a może ty chcesz spróbować zioła :) Nafoczka dała mi pół łąki, mogę się podzielić. Ja próbuję wszystkiego, bo na in vitro na razie mnie nie stać

Destino,
Ja te ziolka juz pilam. Mnie nie pomogly :p
Destino, Arda
A co do innych ziol :p haha nie bede Wam robic smaka :p ale piatek mile wspominam ;-)

Beatka,
Nowa Ty :-* fajnie, ze jestes krejzolko :p

Dziewczyny, u mnie dzis 4dc i walcze z soba czy nie zrobic zastrzyku :p
Buziaki :-*

reklama
Do góry