reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Spicie dziewczynki? Co tu tak cicho???
Avita powodzenia tam jutro;)

Dzięki! Jakoś dam rade, myśle!!
A ja miałam właśnie Cię wywołać!!
Wszystko u Ciebie oki?

Moja siostra właśnie poleciała na jakąś impreze-troche lepiej się czuje ale po co kusić los. Nagadałam jej żeby doceniła to co ma!!! Nie wiem czy to coś da. Ech szkoda gadać.
Idę spać, pa

Ostatnia edycja:
Hej, hej. Jak tam mija weekend? My wczoraj spedzilismy mily wieczor u znojomych, fajnie bylo, ale co dobre szybko sie konczy i juz wisi nade mna widmo pracy haha. Na pocieche tylko 2 dni ma dla mnie ten tydzien haha.

Jak tam ciezaroweczki? Odpoczywacie brzuszkami do gory jak nafoczka? ;)

Beatka, fajnie, ze wrocilas lzejsza o przegrode :D najgorsze za Toba. Co Ci powiedzial lekarz? Ile trwa rekonwalescencja?

Asia, co do progesteronu. Jak 7 dni po owu mialam 18 i dostalam luteine, bo jak to stwierdziala lekarka "szalu nie ma". Progresteron powyzej 5 mowi, ze owu byla :) a jestes pewna, ze robilas w dobrym momencie cyklu? Mnie endo w razie wyniku do 10 kazal podzielic sobie druga faze na 3 czesci i zbadac wynik 3 razy - podobno niektore kobiety 7 dni po owu maja niski wynik, bo sie inaczej rozklada wzrost.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki .
Wyspane?? .

Avita .
Powodzenia jutro ci życzę .

Arda
Jeszcze dzisiaj cały dzień wolny .
Dopiero praca .Pozdrawiam .

Nafoczka
Jak tam brzusio ??

Beatka, fajnie, ze wrocilas lzejsza o przegrode :D najgorsze za Toba. Co Ci powiedzial lekarz? Ile trwa rekonwalescencja?

Arda mam tabletki gonalu na 20 dni do samej @ w tym czasie jak pisze na ulotce mam się wstrzymać z bara bara -kurde ja już dziś nie wiem jak wytrzymam jestem od 2 tyg w poście.( Nafoczka nie wiem ja Wy dajecie radę :p?) Po okresie zaczynam walkę . Ehh co to będzie za rok ;) Po przegrodzie mam nadzieje zostaje tylko złe wspomnienie.Niestety długo nie mogę siedzieć ani chodzić bo gaz który mi wpuszczają strasznie mi dokucza i boli mnie przepona. Nie dostałam żadnego kremu ani maści przeciw zrostom tego nie stosują bo to bardzo kosztowne. Mam 14 ampułek z Cleanem.

Dziewczyny plisss napiszcie na bieżąco co u Was bo nie dam rady nadrobić ;).

Uuu, juz po pierwszej @??? Super! Myslalam, ze trwa to dluzej. Alre masz fajnie, wracasz do gry :D trzymaj sie z tym postem i nie szalej, zeby sobie nie zaszkodzic

Tak tak leżę brzusiem bardziej na bok niż do góry i.... się wkurza. .m na M. Założyłam sukienkę specjalnie dla niego to się obruszyl że krótka i cyc wywaliłam.. no nie dogodzi nie dogodzi :D BEA to tak do twojego pytania... jak dajemy radę.. o właśnie tak :p

reklama
Arda mam tabletki gonalu na 20 dni do samej @ w tym czasie jak pisze na ulotce mam się wstrzymać z bara bara -kurde ja już dziś nie wiem jak wytrzymam jestem od 2 tyg w poście.( Nafoczka nie wiem ja Wy dajecie radę :p?) Po okresie zaczynam walkę . Ehh co to będzie za rok ;) Po przegrodzie mam nadzieje zostaje tylko złe wspomnienie.Niestety długo nie mogę siedzieć ani chodzić bo gaz który mi wpuszczają strasznie mi dokucza i boli mnie przepona. Nie dostałam żadnego kremu ani maści przeciw zrostom tego nie stosują bo to bardzo kosztowne. Mam 14 ampułek z Cleanem.

Dziewczyny plisss napiszcie na bieżąco co u Was bo nie dam rady nadrobić ;).
Beatka musisz duzo sie ruszac, tzn staraj sie czasto chodzic i ruszac rekami i barkami. Tak gaz szybciej wylezie. Jak bedziesz tulko lezec to on np wlezie Ci w bark albo pod lopatke albo jeszcze gdzies indziej i dlatego tak boli. Ja po laparo szybko pozbylam sie gazu bo mi tak kazali robic.

Do góry