G
Gość
Gość
Spicie dziewczynki? Co tu tak cicho???
Avita powodzenia tam jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spicie dziewczynki? Co tu tak cicho???
LILULI to nie tak daleko
My mamy dobrych znajomych w Goleszowie wiec to już chyba niedaleko
Beatka, fajnie, ze wrocilas lzejsza o przegrode najgorsze za Toba. Co Ci powiedzial lekarz? Ile trwa rekonwalescencja?
Beatka musisz duzo sie ruszac, tzn staraj sie czasto chodzic i ruszac rekami i barkami. Tak gaz szybciej wylezie. Jak bedziesz tulko lezec to on np wlezie Ci w bark albo pod lopatke albo jeszcze gdzies indziej i dlatego tak boli. Ja po laparo szybko pozbylam sie gazu bo mi tak kazali robic.Arda mam tabletki gonalu na 20 dni do samej @ w tym czasie jak pisze na ulotce mam się wstrzymać z bara bara -kurde ja już dziś nie wiem jak wytrzymam jestem od 2 tyg w poście.( Nafoczka nie wiem ja Wy dajecie radę ?) Po okresie zaczynam walkę . Ehh co to będzie za rok Po przegrodzie mam nadzieje zostaje tylko złe wspomnienie.Niestety długo nie mogę siedzieć ani chodzić bo gaz który mi wpuszczają strasznie mi dokucza i boli mnie przepona. Nie dostałam żadnego kremu ani maści przeciw zrostom tego nie stosują bo to bardzo kosztowne. Mam 14 ampułek z Cleanem.
Dziewczyny plisss napiszcie na bieżąco co u Was bo nie dam rady nadrobić .