reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelko pytałaś co biorę ,że jestem taki świr?? To już Ci odpowiadam[emoji14]Dziś byłam na zakupach w Top Secret z samego rana tąkiecke chciałam kupić. Rabatu już -30% nie mogłam mieć bo był tylko w poniedziałek. To mówię do laski żeby mi odłożyła a jak się rabat pojawi to niech mi napisze i przyjadę po nią. Mija 2h dostaje eska że od 15 do 18 wszytko -50% więc sukienkę mam za 75 zł[emoji14] I jak się nie cieszyć hehe.
Druga sprawa pewnie bardziej istotna byłam z maluchem na basenie i starszą grupą przedszkolaków bo z małej było tylko 3 osoby. Mój syn to małpiszon i musi wszystko naśladować również nurkowanie. Więc dziś pływanie pod wodą, skakanie do głębokiego basenu i na plecach. Ehh jaka ja byłam i jestem z niego dumna :) Ma dopiero 4 latka a taki cyc cudowny :D
Beatka Ty to szczesciara jestes;)
Pierwszym zdaniem mnie rozbawilas heh;)
Napisz nam jeszcze cos wesolego;)
Lubie czytac i zawsze sie usmieje;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lumia czekam na wyniki. A nawet jak nie będę miała mutacji, co mało prawdopodobne, to i tak dostanę, wyżebram. Tak czy inaczej leki mam, tylko wyniki decydują o wysokości dawki

Witam Was.
Susana ja też miałam sny z moimi Aniołkami, i też w nocy w głos ryczałam.

Strawbelka weź przykład z Susany, ugotuj coś dobrego - mam blisko do Ciebie więc siė wprosze a Ty przestaniesz się nakręcać :yes:
Trzymam kciuki za testujące&&&&&&&:yes:

Marzycielko, Gosiu witam Was szkoda że i Was też to spotkało:growl:

Agnieszka, Doris, Nafoczka każda dobra wiadomość o Waszych Maluszkach, daje nadzieje każdej z nas:happy2:

Fondi zrobiłaś liste pytań do Maliny??

Beata ja też jestem strasznie dumna z mojego 8-letniego cyca
(fajne określenie).

reklama
Do góry