reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelko pytałaś co biorę ,że jestem taki świr?? To już Ci odpowiadam[emoji14]Dziś byłam na zakupach w Top Secret z samego rana tąkiecke chciałam kupić. Rabatu już -30% nie mogłam mieć bo był tylko w poniedziałek. To mówię do laski żeby mi odłożyła a jak się rabat pojawi to niech mi napisze i przyjadę po nią. Mija 2h dostaje eska że od 15 do 18 wszytko -50% więc sukienkę mam za 75 zł[emoji14] I jak się nie cieszyć hehe.
Druga sprawa pewnie bardziej istotna byłam z maluchem na basenie i starszą grupą przedszkolaków bo z małej było tylko 3 osoby. Mój syn to małpiszon i musi wszystko naśladować również nurkowanie. Więc dziś pływanie pod wodą, skakanie do głębokiego basenu i na plecach. Ehh jaka ja byłam i jestem z niego dumna :) Ma dopiero 4 latka a taki cyc cudowny :D
Beatka Ty to szczesciara jestes;)
Pierwszym zdaniem mnie rozbawilas heh;)
Napisz nam jeszcze cos wesolego;)
Lubie czytac i zawsze sie usmieje;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lumia czekam na wyniki. A nawet jak nie będę miała mutacji, co mało prawdopodobne, to i tak dostanę, wyżebram. Tak czy inaczej leki mam, tylko wyniki decydują o wysokości dawki

Witam Was.
Susana ja też miałam sny z moimi Aniołkami, i też w nocy w głos ryczałam.

Strawbelka weź przykład z Susany, ugotuj coś dobrego - mam blisko do Ciebie więc siė wprosze a Ty przestaniesz się nakręcać :yes:
Trzymam kciuki za testujące&&&&&&&:yes:

Marzycielko, Gosiu witam Was szkoda że i Was też to spotkało:growl:

Agnieszka, Doris, Nafoczka każda dobra wiadomość o Waszych Maluszkach, daje nadzieje każdej z nas:happy2:

Fondi zrobiłaś liste pytań do Maliny??

Beata ja też jestem strasznie dumna z mojego 8-letniego cyca
(fajne określenie).

reklama
Do góry