reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Ja juz po wizycie, wszystko idealnie, prawidłowo, książkowo. MAŁY duży nie będzie, przewidywana waga podczas porodu 3200 g, a teraz waży niecały kilogram (965g). Trzy razy pytałam gina czy nie za mały ale pokazał mi ze mniej. więcej na 45 centylu jest więc w zasadzie w połowie. mam się niczym nie stresować, moje córki ważyły 2980 i 3030 wiec powiedział, że taka uroda moich dzieci
emoji106.png
emoji4.png
(tylko syn był większy) .
Moja szyjka ma.... prawie 5 cm, zamknięta, trzyma mocno!
A to mój Olaf, trochę zasłania go pępowina, mój Mały Skarb!
Zobacz załącznik 754807

Ale dobre wiadomości od Ciebie i od Agnieszki! Super dziewczyny :)

reklama
Doris
Ale juz fajny chlopczyk i taki okraglutki ;-) :-*
Slodziak. Ciotka lumia przesyla buziole :-*

Aga
A Ty od kiedy wlaczylas encorton i heparyne. Chyba juz kiedys o to pytalam, albo o dawki ;-)
Ja tez czekam na fotki Twojej kruszyny :-*

Lumia mam jak Lamia (acard euthyrox femibion wit d3 a od kresek reszta)

Doris piękny synuś. Cieszę się, że u Was następuje pozytywny rozwój, oby tak do końca.

Nafoczka dziękuję bardzo za przesyłkę - chyba całą łąkę skosiłaś ;)

Dziewczęta pozdrawiam

Coś mnie od wczoraj pobolewa macica. Tego bólu jeszcze nie znam. @ ma być w poniedziałek. Zobaczymy

Obudziłam się cała zalana łzami .
Płakałam przez sen i wiedziałam że to były one , cała trójka .Dwie dziewczynki i chłopczyk .

Moja bidulko. Na pewno to jakiś znak. Pewnie dzieci przyszły powiedzieć Ci że są razem i że koniec żałoby i koniec złego. Teraz na pewnto ten maluszek ,który się w Tobie rozwija zostanie z Tobą do późnej starości :p

Jezu ja umre.. Po Tych tabletkach poronnych mam tak bolesne skurcze, ze nie moge wytrzymac, ketonale nie dzialaja, wymiotuje, mam dreszcze... Chyba zaraz zaczne po scianach chodzic
emoji24.png

Bidulko pamiętam ten potworny ból. Pewnie jest już po wszystkim i prawie zbierasz się do domu. Wypocznij sobie i poukładaj plan działania. Przytulam :)

A to mój Olaf, trochę zasłania go pępowina, mój Mały Skarb!
Uwielkbiam. Jak wklejasz focie to męża wołam niech się patrzy i mówi do żołnierzyków jak mają działać po laparoskopii :p

Nafoczka dziękuję bardzo za przesyłkę - chyba całą łąkę skosiłaś ;)

Ooo nafoczka to ty masz plantacje marysieńki :p to ja też chcę :p A jak winko to na gotowe jak młodego urodzisz to wbijam do Ciebie ;)

reklama
Strawbelko pytałaś co biorę ,że jestem taki świr?? To już Ci odpowiadam :p Dziś byłam na zakupach w Top Secret z samego rana tąkiecke chciałam kupić. Rabatu już -30% nie mogłam mieć bo był tylko w poniedziałek. To mówię do laski żeby mi odłożyła a jak się rabat pojawi to niech mi napisze i przyjadę po nią. Mija 2h dostaje eska że od 15 do 18 wszytko -50% więc sukienkę mam za 75 zł :p I jak się nie cieszyć hehe.
Druga sprawa pewnie bardziej istotna byłam z maluchem na basenie i starszą grupą przedszkolaków bo z małej było tylko 3 osoby. Mój syn to małpiszon i musi wszystko naśladować również nurkowanie. Więc dziś pływanie pod wodą, skakanie do głębokiego basenu i na plecach. Ehh jaka ja byłam i jestem z niego dumna :) Ma dopiero 4 latka a taki cyc cudowny :D

Do góry