reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a tak z innej beczki w poniedziałek montują nam kuchnię, jakie macie pomysły na przestrzeń między szafkami? Podzielcie się

Wstaw tam męża z drążkiem na pranie ;)

Tak serio jak wleisz zdjęcie zamontowanej kuchni na pewno coś Ci doradzimy. Susana ma wystrzałową chatę i niezły gust to Ci podpowie a ja już podpowiedziałam :p

reklama
Męża to trzeba by gwoździami do ściany, by za dużo czasu nie spędzał w pracy
Kuchnia biała z dębowym blatem. Niestety do tego blatu nie ma laminatu na ścianę. Zastanawiałam się nad mozaika, lacobelem, lustrem. Mozaika trochę ekspansywna. lustro nie wiem czy za dużo bajzlu nie zrobi. Najlepszy by był lacobel z grafiką szarego kamienia. Nie mam już pomysłu co z tym zrobić i nie mam czasu na myślenie bo gość od kuchni się niecierpliwi

w tym roku jeszcze nie kosilam :-D zbiory mam przesuszone przez zime, jak Destino uzyje to wizja na kuchnie przyjdzie sama :-D
Bea wierze ze my to sie jeszcze razem zabawimy :-D

a co do kuchni to polecam lacobel, wprawdzie jak mam szklo z tapeta, to podobne

Bea gratuluje Cycusia, moj uwielbia basen :-* teatr od dzis tez :-D

Lilia a Ty bierzesz 10 encortonu?
Ja chyba od jutra zwiekszam do 15, bo boje sie ze na te moje killery to za malo. Ja jeszcze mialam bardzo niskie te limfocyty T regulatorowe. To jest zdolnosc organizmu do utrzymania ciazy.
Norma byla chyba od5-10.
A ja mialam 2,60 wiec gorzej niz beznadziejnie:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę 20 mg ze względu na to, że te moje NK urosły

Wstaw tam męża z drążkiem na pranie ;)

Skonałam :-D:-D:-D Beatka ja cię proszę, wpadam pod biurko ze śmiechu :-D Będę pamiętała o tym pomyśle przy remoncie kuchni :p Niezła świruska z Ciebie :rolleyes:

Witam was wieczorowo .

Widzę że Beatka jak zwykle ujarana wszystkich rozbawia .:laugh2:

Strawbelka
Ja teraz biorę 15 mg bo na 10 się nie udało ...Ale też był słabszy clexan itd .
Teraz biorę dodatkowo ten intralipid
Więc jeżeli uda się mnie .,to tobie też się uda .!!!
Wiem że te rozterki co do brania dawek leków też są trudne .
Tymbardziej że jeden gin swoje i drugi też swoje .
Też się strasznie boję czy np sterydu nie za dużo ?? Ale już tyle biorę i jest jak jest czyli mam nadzieję że ok .

Ale adopcja ze wskazaniem juz niestety jest tylko dla rodziny w tamtym roku jeszcze mógł każdy adoptowac teraz nowe przepisy weszły a długo się czeka na dziecko :(

Motylek sorki napisz mi dlaczego myślisz juz o adopcji ?

Ile razy już poroniłaś ?
Przepraszam ze pytam pewnie pisałaś ale nie przypomina mi się .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry