reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U
Tam sie i ja ;-)

Lamia
Strawbelka prosila zeby nie pytac ja o bete ;-) mysle, ze jak bedzie chciala to sama nam tu da informacje. Uszanujmy jej decyzje:tak:

Lamia za testowanko &&&&&&&&, a jestes na jakis lekach?czy wlaczysz przy pozytywie?

Witam Was Dziewczyny: Marzycielka, Gosia....przepraszam, ze tak z grubej rury, ale jak widze kolejne nowe" aniolkowe mamusie" to az sie cisnie....wsadzcie se w d....te 500+!!!

Doris,
Za wizyty&&&&&&&&

Suska
Ojjjj Fasolka tam szaleje, hormony buzuja ;-)

Dziewczyny mam pytanie:
Chce pomoc kolezance z forum. Chce jej podac podstawowe badania i czy wystarczy napisac i pozniej powiedziec zespol antyfosfo oraz antykoagul toczniA, czy trzeba wyszczegolnic?:confused::confused:
UPS -przepraszam Strawbelka musiałam przeoczyć post.
Jestem na acardzie ,kwasie foliowym,femibionie i eutoryxie. A steryd i clexan czekają w szafce na pozytywny test.
Dzięki za kciuki.

reklama
Jezu ja umre.. Po Tych tabletkach poronnych mam tak bolesne skurcze, ze nie moge wytrzymac, ketonale nie dzialaja, wymiotuje, mam dreszcze... Chyba zaraz zaczne po scianach chodzic [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelko, Lilia ma racje wyrzut hormonow z nadnerczy. Ja raz mialam dxielone przez ginke a raz rano w calosci bo tak sama zadecydowalam. Zatem moze dziewczyny jeszcze cos podpowiedza?!

Gosia przykro to slyszec, ja tak mialam za pierwsxym razem koszmar! potem wolalam czekac w domu az "sie zacznie" Wolaj pielegniarki/polozne i tyle!

aa i jeszcze jedno.. nasze matczyne serca sa Taaakie ogromne. Moj rozum przegral zeby serce nie peklo i tatus zawiozl Mlodego na sam tylko spektakl do teatru :-D

Gosiu kochana ja mialam wywolywane 3 razy wiec powiem Tobie ze opanowalam ten bol..
Gleboko oddychaj i staraj sie nie skupiac na bolu!
Za pierwszym razem umieralam 1000razy...teraz za 3 razem bylam opanowala i pomoglo..
Trzymaj sie w tych ciezkich chwilach! Przytulam

Dzieki dziewczyny! :*
Ja drugi raz mam Arthrotec juz aplikowany.. W pierwszej ciazy tez mialam, ale chyba bolalo mniej...

Musze koniecznie isc zbadac progesteron jak juz mi sie wszytsko po tym poronieniu ustabilizuje...bo moze przyczyna moich poronien jest tak "banalna" i Tu tkwi problem...

Lilia a Ty bierzesz 10 encortonu?
Ja chyba od jutra zwiekszam do 15, bo boje sie ze na te moje killery to za malo. Ja jeszcze mialam bardzo niskie te limfocyty T regulatorowe. To jest zdolnosc organizmu do utrzymania ciazy.
Norma byla chyba od5-10.
A ja mialam 2,60 wiec gorzej niz beznadziejnie:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a Wy wszystkie bierzecie ten encorton rano???
Czy bierzecie rano i popoludniu, albo rano i wieczorem?
Bo podobno wieczorem jest drugi wyrzut czegos tam, ale nie wiem czego;)
Niektore slyszalam ze biora w dawkach podzielonych.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostalam dziś zalecenia ze mam brać 5 rano i 5 do 16 bo później się już nie bierze...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu ja umre.. Po Tych tabletkach poronnych mam tak bolesne skurcze, ze nie moge wytrzymac, ketonale nie dzialaja, wymiotuje, mam dreszcze... Chyba zaraz zaczne po scianach chodzic [emoji24]

Tez miałam dreszcze, gorączkę, skurcze - ale nie mega mocne.. Trzymaj sie..
Nie bierz tylko no spa bo skurcze wlasnie maja byc zeby sie oczyścić. Mi niestety nic sie nie oczyściło po tym specyfiku.
Mam nadzieje ze chociaż szyjka sie ladnie otworzyla..

reklama
Hej
Ja juz po wizycie, wszystko idealnie, prawidłowo, książkowo. MAŁY duży nie będzie, przewidywana waga podczas porodu 3200 g, a teraz waży niecały kilogram (965g). Trzy razy pytałam gina czy nie za mały ale pokazał mi ze mniej. więcej na 45 centylu jest więc w zasadzie w połowie. mam się niczym nie stresować, moje córki ważyły 2980 i 3030 wiec powiedział, że taka uroda moich dzieci
emoji106.png
emoji4.png
(tylko syn był większy) .
Moja szyjka ma.... prawie 5 cm, zamknięta, trzyma mocno!
A to mój Olaf, trochę zasłania go pępowina, mój Mały Skarb!
Olaf 28 tc.JPG

Załączniki

• Olaf 28 tc.JPG
    Olaf 28 tc.JPG
    207,7 KB · Wyświetleń: 106
Do góry