reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Martyska glowka do gory.
Jutro bedzie lepszy dzien:)
Z encortonem to jest tak ze jedni go daja a inni nie chca bo mowia ze to ostatecznosc.
Tez o niego kiedys walczylam i w koncu go mam;)

reklama
Martyska glowka do gory.
Jutro bedzie lepszy dzien:)
Z encortonem to jest tak ze jedni go daja a inni nie chca bo mowia ze to ostatecznosc.
Tez o niego kiedys walczylam i w koncu go mam;)
Martuska glowa do gory, trzeba wierzyc ze sie uda i myslec pozytywnie. Zbadac sie ile mozna i na pewno w koncu sie uda. Kazdej z nas trudno w to uwierzyc i strach nas paralizuje, ale trzeba odpedzac zle mysli jak najdalej. Dobrej nocki wszystkim

Martuska glowa do gory, trzeba wierzyc ze sie uda i myslec pozytywnie. Zbadac sie ile mozna i na pewno w koncu sie uda. Kazdej z nas trudno w to uwierzyc i strach nas paralizuje, ale trzeba odpedzac zle mysli jak najdalej. Dobrej nocki wszystkim
Dziewczynki czy ktoras z Was miala moze cos takiego, ze dretwialy Wam rece i nogi? Mi cos sie dzieje dziwnego, wystarczy ze na chwile mam wyzej dlonie i normalnie cale mam zdretwiale. Nie wiem gdzie isc z takim problemem i co to moze byc?

W diecie tak jak Asia przeszlam na kasze i reszte dobieralam z tabelki a moja jedyna rozpiska to godziny posilkow 5 razy ale o stalych porach, tylko ciemne pieczywo i ksylitol do slodzenia. Trzymam kciuki!!!

Dziękuję. Dziewczyny nie jeciecałego worka kaszy 100 g tylko mniej prawda? Na 2 x dzielisz?
Ja za Ciebie również trzymam mocno. Przytulam :) Leż spokojnie jeszcze choć 5 tyg. Minie wtedy 30 tydz i będzie prawie z górki.

Z grzechów - mało pije i jem raczej 3 a nie 5 posiłków.
Buuu, dlaczego nie chudnę??

Heh bertha ja też bardzo mało piję , wtedy mam problemy z bólem głowy. A może w tym tkwi szkopuł ,opychanie bo 3 posiłki zamiast 5 mniejszych? Nie wiem nie przemądrzam się bo sama mam taką jak Ty wagę tylko wiem u mnie z czego . Przeklęte pyszne słodycze. Teraz długo nie ruszałam waga stoi ale mi mówią że schudłam.

Motylek, ale wymyslasz. Po co ten test w srodu nocy robisz? Nie musialo urosnac do poziomy wykrywalnosci, ale jak sje lubisz tak katowac...

Martyska, kazda ma takie gorsze dni, ze taci wiare w cokolwiek.

Beri, mnie nic takiego nigdy nie dolegalo, na pewno mzoesz pojsc do rodzinnego, a on Cie przekieruje dalej. Moze byc tocos z krazeniem wiec warto sprawdzic.

Susana, jak tam? Trzymasz sie?

Strawbelka, jak tam Twoje jajka? ;)

Brzuvhatki! Jak tak?

No i konkretna odpowiredz bedzie :)

U mnie dziewczyny 30dc i zadnego plamienia jak do tej pory :D we wszystkivh pozostalych ciazach w terminie @ zaczynaly sie klopoty. Krok do przodu, byle do poniedzialku :)

reklama
Do góry