reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam. się wieczornie .
Ja do 20 w pracy .Teraz się najadłam i mogę poczytać .
Wczraj położyłam się ze strasxnym bólem głowy a dzisiaj wstałam z jeszcze gorszym .
I tak mam cały dzień .Oko o mało mi nie wyjdzie z orbit .
To tyle narzekania .
Zaraz poczytam co u was?

reklama
Fondie, jak sie pojawi serduszko to bedziemy badac dalej. Ja biore Letrox, encorton 15mg, wit d 1000, acard, clexane 0,4, oemga 3 3000j, colostrum 3x1, kwas 15mg, femibion, duphaston 3x2.
Arda
Ja biorę podobnie.
Encorton .15 mg
Clexan 0,8
Colostrum 2×1
Acard
Wit D 3 2000 j
Euthyrox 50/75
Folik 15 mg
Metafolin 800 solgar
Dufhaston 2×1
Lutka 100 na noc

W diecie tak jak Asia przeszlam na kasze i reszte dobieralam z tabelki a moja jedyna rozpiska to godziny posilkow 5 razy ale o stalych porach i ksylitol do slodzenia. Trzymam kciuki!!!

Ja ksylitolu używam od dwóch lat chyba, chleba prawie wcale nie jem, słodyczy rownież, na obiady mało dodatków skrobiowych, raczej mięso i warzywa. A i tak wazę 67kg... :( buuuu
Z grzechów - mało pije i jem raczej 3 a nie 5 posiłków.
Buuu, dlaczego nie chudnę??

Beatka dzis mija miesiac od zabiegu, to najtrudniejszy dla mnie czas w dotychczasowym zyciu, reszte los pokaze.
Ciagle twardnienie brzucha, pieczenie, szczypanie czy mega "mokre majty" farbuja mi wlosy na srebrny kolor... ale walcze jak tylko potrafie choc jeszcze nie czuje sie wcale pewnie i to jest najgorsze. Modle sie i wyciszam dziki strach.
W diecie tak jak Asia przeszlam na kasze i reszte dobieralam z tabelki a moja jedyna rozpiska to godziny posilkow 5 razy ale o stalych porach, tylko ciemne pieczywo i ksylitol do slodzenia. Trzymam kciuki!!!
Nafoczka jak czytam co teraz przechodzisz, to strasznie mi Cie zal:(
Nie dosc ze sie tyle nacierpialas przed ciaza, to jeszcze teraz ciagle cos Cie dopada.
Zycze Ci zebys miala tak cudownego tego synka, ze jak spojrzysz na niego po porodzie to powiesz ze bylo warto!!! I wogole zeby przez cale zycie byl Twoim oczkiem w glowie:)

reklama
Dziewczyny a mnie dzisiaj deprecha złapała [emoji53] nawet ruszyłam się na zumbe na 90 minut ale jeszcze bardziej mi chęć do życia zabrala[emoji53]siedzę sama w domu i ryczec mi się chce[emoji53]ciągle słyszę że ktoś jest w ciąży A ja ciągle tracę ...w czym jestem gorsza od innych?[emoji53]starałam się myśleć pozytywnie ze następną 6 ciąża będzie na encortonie i clexanie i dam radę ale DZisiaj wszystko do dupy[emoji53]czytam ze macie clexan 0,8 lub 1 encorton 15 czy 20 a mi takich dawek nie chcą dawac[emoji53]jakieś szczepienia czy wlewy a ja nawet nie wiem o co chodzi.[emoji53]ogólnie DZisiaj wszystko na nie[emoji53]idę wezmę jakieś leki nasenne A może jutro będzie lepiej....dobranoc i przepraszam za smety[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Do góry