reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej.. Mam na umie Ania... Nie wiem .. Jesli pozwolicie to dolacze do was... W niedziele poronilam samoistnie po raz drugi pod rzad... Mam juz zdrowego synka z ktorym klopotow nie mialam... Teraz jednak ciagle jak na zlosc gdy pojawi sie kreska dodatkowa na tescie fo za tydzien juz jej nie ma Przepraszam jesli weszlam w srodek rozmowy.. Chyba musialam to z siebie wyrzucic pozdr mimo wszystko i gratulacje dla tych ktorym jednak udaje sie te aniolki utrzymac przy sobie x
Witaj mamaGrzywacza....musisz się trzymać mocno i zapraszamy do nas po wsparcie. ..ja jestem po 5 poronieniach samoistnych więc wiem co czujesz[emoji53]nie poddajemy się!!!!! Czasami są gorsze dni ale walczyć trzeba....

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Hej MamaGrzywacza masz już jedno dziecko wiec jesteś spełniona w roli matki ja np nie mam żadnego żywego dziecka tylko 2 aniołki ale walczę dokonca nie poddaje się też walcz Razem z Nami ! Te forum dodaje sił i odwagi tu każda z nas się wspiera nawzajem...:)

Dzieki za slowa otuchy... A czy moglabym spytac co powoduje te poronienia w waszych przypadkach? Ja jestem abrh-, I mialam okropna infekcje na jesien, dlugie lecznenie amoxycyklina I od tego czasu tez kuuuupa nie ladna... Moze to miec zwiazek??? Szukam wyjasnien juz sama nie wiem co myslec... To jakis chory film, niezrozumialy dla mnie;( ide w srode do lekarza to zobaczymy... Teraz jeszcze biore clomid ale nie wiem czy to bezpiecznie sie starac przed badaniami... Tsh is, fsh, lh, prolaktyna, te wyniki sa w normach...podpowiedzcie czego szukac...

To ze jestem juz mama daje mi duzo sily- macie racje... Ale widok mojego synka podchodzacego I pomagajacego niemowlakom raczkowac meczy mnie od srodka- tak bardzo sie z tym zle czuje ze nie mozemy mu tego rodzenstwa dac

Jednak rozumiem ze I tak mialam szczescie majac go-mojego malucha-przykro mi ze co po niektorym nie dane bylo utrzymac tych malenstw przy sobie... Mam nadzieje ze uda nam sie spelnic marzenia I o tym pierwszym I o tym drugim dzieciatku X

Witam Was dziewczynki:)
Poprosze dzis o kciuki, o 14 mam wizyte i ogladanie jajek.
Jeny, juz bym chciala zeby je pobrali bo sie boje ze mi sie z nich jajecznica zrobi:(

Witam się sobotnio

Strawbelka
- ogromne kciukasy za pogodne wieści :)

Dziewczynki czy ktoras z Was miala moze cos takiego, ze dretwialy Wam rece i nogi? Mi cos sie dzieje dziwnego, wystarczy ze na chwile mam wyzej dlonie i normalnie cale mam zdretwiale. Nie wiem gdzie isc z takim problemem i co to moze byc?

Ja tak miałam przez pewien czas, jak się rano budziłam to miałam zdrętwiałą lewą dłoń. Lekarz rodzinny mi powiedział, że mam brać zestaw mikroelementów

mamaGrzywacza - witaj na forum. Tu napewno znajdziesz wsparcie i pocieszenie

reklama
Do góry