reklama
Bertha na pewno na badanie Allo Mrl idziesz z M. Wiem że robią to w Krakowie w Prokocimiu .To jest na jakieś hamowanie. Chyba :S
Nafoczka współczuję i podziwiam za wytrwałość. Jakoś leci Ci już miesiąc na wyrku co??
Strawbelka biegam choć odrobinkę mniej bo ludziska się zainteresowali a strzelanie do elemelków zabronione
Asia669 i Nafczoka przy czasie plisss na priv co jadłyście na obiad czy coś jakąś rozpiskę byłoby mi wiele łatwiej.
Liluli to ile jeszcze masz czekać na wyniki mutacji i kariotypów?
Strawbelka ja jestem w podobnej sytuacji ,że nie szarpię się o mieszkanie bo strasznie mnie to nerwów kosztuje i powiedziałam ,że jak urodzę to zaczynam robić porządki w życiu (czyt. szarpaninę o co moje ]
Nafoczka współczuję i podziwiam za wytrwałość. Jakoś leci Ci już miesiąc na wyrku co??
Strawbelka biegam choć odrobinkę mniej bo ludziska się zainteresowali a strzelanie do elemelków zabronione
Asia669 i Nafczoka przy czasie plisss na priv co jadłyście na obiad czy coś jakąś rozpiskę byłoby mi wiele łatwiej.
Strawbelka ja jestem w podobnej sytuacji ,że nie szarpię się o mieszkanie bo strasznie mnie to nerwów kosztuje i powiedziałam ,że jak urodzę to zaczynam robić porządki w życiu (czyt. szarpaninę o co moje ]
bertha
Fanka BB :)
Ok, juz wszystko rozumiem.Bertha ja w starej pracy, tej co mam pol etatu teraz. Nie u tej durnej baby co bylam.
Kasy mi nie oddala, a spora sumka tam byla. Maz chcial do niej jechac, ale go prosilam zeby tego nie robil, bo sie boje ze mi zacznie zle zyczyc i juz mi sie nigdy nic nie uda.
Nie chcialam sie z nia szarpac.
zapomnialam tez mi dala 15mg kwasu teraz arda juz wszystko bedzie dobrze zobaczyszPoslalam maila dr J jeszcze raz, odpisala do 10 minut. Podniosla mi steryd do 15mg, zamiast Inofemu kwas 15mg, dupek 3x2. Reszta jak wczesniej. Ulzylo mi, bo w duchu liczylam na ten steryd wiekszy.
a nie kazała ci zmiejszyc sterydu do 10mg po serduszku?
jaki masz dokladny zestaw?
Beatka dzwonie tam co 2 dzien i ciagle mi mowi ze jeszcze nie ma bo maja remont i karze dzwonic za tydzien a ja i tak ja nekam telefonami [emoji3] a kariotypy niby na 99% w najblizszym tygodniu powinny byc.
Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
Bertha na pewno na badanie Allo Mrl idziesz z M. Wiem że robią to w Krakowie w Prokocimiu .To jest na jakieś hamowanie. Chyba :S
Beata na obiad to 1/4 białka (mięso, ryba - bez panierki), 1/4 zapychacza (kasza, pełnoziarnisty makaron, pełnoziarnisty ryż) i 1/2 warzyw ( najlepiej surowych).
To jest dieta o niskim indeksie glikemicznym dietetyka aneta senczyna. Wpisz w google jest dostępna w necie.
Ostatnia edycja:
Bertha ovitrele to to samo co pregnyl na pekanie jajeczka. Ja mialam swoja owu ale wtedy dostaje sie profilaktycznie na podrasowanie juz cialka. Dostawalam tylko jeden ale wiem ze dziewczyny braly pregnyl tez po owu zeby wzmocnic fasolke. Co do recepty to nie wiem ale pewnie tak, yrzeba w necie grzebnac ;-)
Beatka dzis mija miesiac od zabiegu, to najtrudniejszy dla mnie czas w dotychczasowym zyciu, reszte los pokaze.
Ciagle twardnienie brzucha, pieczenie, szczypanie czy mega "mokre majty" farbuja mi wlosy na srebrny kolor... ale walcze jak tylko potrafie choc jeszcze nie czuje sie wcale pewnie i to jest najgorsze. Modle sie i wyciszam dziki strach.
W diecie tak jak Asia przeszlam na kasze i reszte dobieralam z tabelki a moja jedyna rozpiska to godziny posilkow 5 razy ale o stalych porach, tylko ciemne pieczywo i ksylitol do slodzenia. Trzymam kciuki!!!
Ciagle twardnienie brzucha, pieczenie, szczypanie czy mega "mokre majty" farbuja mi wlosy na srebrny kolor... ale walcze jak tylko potrafie choc jeszcze nie czuje sie wcale pewnie i to jest najgorsze. Modle sie i wyciszam dziki strach.
W diecie tak jak Asia przeszlam na kasze i reszte dobieralam z tabelki a moja jedyna rozpiska to godziny posilkow 5 razy ale o stalych porach, tylko ciemne pieczywo i ksylitol do slodzenia. Trzymam kciuki!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: